Καλησπερα
Με λενε αλεξανδρο και ειμαι 17 χρωνον, ειχα ξανα ανοιξη πριν απο σχεδον ενα χρονο παρομοιο θεμα, ηλπιζα δεν θα χρειαζοτανε να ξανα εμπαινα στην διαδιακασια να γραψω εδω περα,και
οτι ολα θα πανε πολη καλυτερα.
Αλλα οσο περναει ο καιρος γινομαι πιο πολι μονος, αρχιζω και απομακρυνομαι απο τους ανθροπους που αγαπω, και ειμαι 24 ωρες σε εναν υπολογιστη ετσι ωστε να περασει η ωρα μου.
Δεν με ευχαριστει αυτο αντιθετως, με κανει χειροτερα.
Δεν εχω φιλους ετσι ωστε να βγω εξω, ουτε ποτε μου ειχα καποια κοπελα, το παραδεχομαι οτι μπορει να φταιω και εγω, η σιγουρα μπορει να φταιω εγω, αλλα και παλι δεν πιστευω οτι
μου αξιζει να ειμαι ετσι.
Οταν ημουνα στο δημοτικο ειμουνα μια χαραα παιδι καθημερινα εξω με φιλους κ.τ.λ. Μετα στο γυμνασιο μετακομισαμε, εκει περα περασε δυσκολα χροννια, καθημερινα ετρωγα ξηλο απο
αλλα παιδια, με εκμεταλευοντουσαν περνωντας μου τα χρηματα, και γενικα ολαα χαλια αλλα αντεξα, και ηλπιζα σε κατι καλυτερο.
Μετα ηρθαμε ξανα πισω, θα εβλεπα μετα απο σχεδον 3 χρονια τους σημαθητες μου απο το δημοτικο, πηγα σχολειο και κανενας δεν μου μιλαγε λες οτι κατι τους ειχα κανει, Μετα στο
λυκειο μια απο τα ιδια..
Ποτε μου δεν φανταζομουνα ομως την ζωη μου οτι θα εφτανε σε αυτο το σημειο, παντα ηλπιζα οτι θα εχω καποιον φιλο διπλα μου,να με ακουσει, να τον ακουω, να γελαμε, να συζηταμε,
να ειναι διπλα μου στα δυσκολα.
Αλλα μεχρι τωρα τιποταααα, καθημερινα σκεφτομαι την αυτοκτονια εντονα, ειμαι διλος το ξερω οτι δυστιχος δεν θα το κανω,αλλα προσπαθω καθημερινα και ακομα τιποτα..
Εαν ειχα μπροστα μου ενα οπλο πραγματικα θα αυτοκτονουσα,αλλα δυσκολα θα βρω :(
Δεν ξερω σε τι εχω φταιξει, παντα ειμουνα το υσηχο, και γλυκο παιδακι, που το σημπαθουσαν ολοι, απο το δημοτικο μεχρι και τωρα το λυκειο, αλλα κατι εχει παει στραβα..
Μπορει να φταιει και επειδη εχω τραυλισμο και μου ειναι μερικες φορες δυσκολο να μιλησω, και να πω αυτο που θελω,αλλα και παλι δεν πιστευω να φταιει αυτο για ολα, τον τελευταιο
καιρο παντως γινομαι χειροτερα σε σχεση με τον τραυλισμο, κολλαω παραααπολη, αλλα μαλον θα οφειλετε οτι δεν εχω καποιον για να μιλησω
Δεν εχω προσπαθησει να μιλισω με τους γονεις μου γιατι δεν μπορω, εχω τους καλυτερους γονεις στο κοσμο αλλα ξερω οτι δεν μπορω να τους μιλισω για το προβλημα μου.Προσπαθησε μια
φορα ο πατερας μου να μου πιασει την κουβεντα, αλλα και παλι δεν εγινε κατι, του τα μασαγα, δεν πηγαινει καν το μιαλο του οτι εχω τασεις αυτοκτονιας, ολοι με βλεπουνε
χαμογελαστο, και ολοι νομιζουν οτι ειμαι ευτιχοισμενος, αλλα κανουν λαθος, απλως τοσα χρονια που ειμαι μονος εχω μαθει καλα να προσποιουμε.
Συγνωμη για τα ορθογραφικα