-
Τι κανεις όταν..
Τι κάνεις όταν:Κουράζεσαι να είσαι δυνατός και υπομονετικος με τους αλλους και με τον ιδιο σου τον εαυτο?Όλοι γύρω σου σε εγκαταλειπουν επειδη δε τους εισαι πια χρησιμος?Προσπαθεις μια ολοκληρη ζωη να κανεις τους ανθρωπους σου ευτυχισμενους και εκεινοι σε σπρωχνουν στο κενό?Το μόνο που ζητάς είναι ένα ζεστό χέρι να κρατήσει το δικό σου και να σου πει πως όλα θα πανε καλά προσπαθώντας μαζί για το καλό σου?
Αδυνατώ να καταλάβω γιατί πρέπει να τα περάσω όλα αυτά.Γιατί να μην είμαι ένα απο αυτά τα κορίτσια που το πιο σοβαρό τους πρόβλημα είναι αν θα βαλουν λευκο ή μαυρο φόρεμα το Σαββατόβραδο?Νιώθω μόνη,αβοήθητη,απελπισμένη.. προσπαθώ με όση δυναμη μου απέμεινε να συνεχισω αλλα συχνά φτάνω στα όριά μου.Οι γονείς λένε πως δεν εχω τιποτα,οι φιλοι εξαφανισμένοι και εκείνος κουρασμένος απο την απαισιοδοξία και ανασφάλειά μου,είναι απών.
Πρόκειται να γίνουν καλύτερα τα πράγματα άραγε?Πώς να τα αντιμετωπίσω μόνη μου?Νιώθετε και εσείς τόσο μόνοι?
Το μόνο που ζητουσα πάντα είναι ανθρωπους που να με αγαπουν και να με σέβονται μα είναι το μόνο που δεν έχω..:/
-
Δεν σε καταλαβαφαιαρ τι εννοεις? Εχεις απογοητευτει απο φιλους? στον ερωτικο τομεα? Μονο πρωτοτυπα δεν ειναι παντως αυτα τα θεματα. Καπου πρεπει κ συ να αναδιπλωθεις και να ανασυνταχτεις.
-
Απ ολους και απ ολα..κουραστηκα να ειμαι εκει για ολους και κανεις τους να μη νοιαζεται για το πως νιωθω.Φετος δινω παλι πανελληνιες,ειμαι κλεισμενη σπιτι με αρκετη πιεση απ τους δικους μου ειδικα απο τον πατερα μου που τυχαινει να ειναι καθηγητης.Οι φιλοι μου σαφως με ξεχασαν αφου κανουν νεα ζωη και ο ανθρωπος που σαν χαζη επελεξα να ειμαι μαζι του,με παρατησε αφου πρωτα φροντισε να με αντικαταστησει.Σιγουρα καθολου πρωτοτυπο θεμα αλλα με βασανιζουν ολα τοσο πολυ.
-
Σε ποια σχολη θες να πας?
-
Λογοθεραπεία σκέφτομαι :)
-
Και ο φαδερ τι θελει? ιατρικες και πολυτεχνεια?
-
Όχι,ξερει ποσο αγαπω τα παιδια και δεν με πιεζει σε αυτο.Στο μαθημα ομως ειναι καταπιεστικος και ολη μερα σε οποιο δωματιο και να με πετυχει ολο για τετοια λεει.Του εχω πει πως με αγχωνουν αυτα αλλα δε καταλαβαινει μαλλον.
-
Με τον πρωην σου τι εγινε?
-
Παραμυθια..ελεγε πως με στηριζει και το εκανε μεχρι καποιο σημειο.Ε μετα απο λιγους μηνες (ημασταν μαζι 1.5 χρονο) οσο πλησιαζαν οι πανελληνιες μου απομακρυνοταν ενω εγω εκανα τα παντα για να βρισκομαστε οσο πιο πολυ γινοταν.Καποια στιγμη εστελνα μνμτα αλλα δεν επαιρνα απαντηση και μετα απο λιγες μερες εμαθα πως ειναι με αλλη κοπελα.Επεσε το ταβανι να με πλακωσει φυσικα.Ειχα δεθει πολυ με εκεινον αλλα το μονο που ελαβα ηταν αχαριστεια και κοροιδεια.:/
-
Δηλαδη δε σου πε κατι, απλα δεν ξαναεπικοινωνησε με σενα?
-
Τιποτα απολυτως..σιγουρα θα μου πεις "καλα κοριτσι μου τοσο στραβη ησουν?" Εε τοσο και αλλο τοσο ημουν μαλλον :/
-
Δεν τον ειδες να μιλησετε? Δεν πηγες να τον βρεις, δεν τηλεφωνησες? Ασχετα τι εμαθες.
-
Πήγα και τον βρηκα.Του πατησα ενα γερο βρισιμο και δεν αρνηθηκε τιποτα.Το μονο που με ρωτουσε συνεχεια ειναι απο που το εμαθα και οτι δεν αξιζα κατι τετοιο.Προσπαθησε πολλες φορες να με πεισει να μεινουμε φιλοι αλλα σαφως και αρνηθηκα.Τι να πω..
-
Τι τυπος ειναι? Καγκουρας?
-
Όχι όχι καμια σχεση!Ενα νορμαλ παλικαρι ειναι,ευγενικο,εργατικο,φι� �οτιμο.Αλλα μαλλον η ηλικια του(19),η φυση του και η παρέα του τον ωθησαν αλλου!Στην αρχη ηθελα να τον κανω να πονεσει πολυ αλλα δεν υπαρχει λογος.Δεν ειμαι εκδικιτικος ανθρωπος.Οποτε,το αφησα ετσι και ελπιζω να το βρει απο αλλου.
-
Για ξαναγραφτα γτ χαθηκε στη μεταφραση.
-
Ωπ!!!Ναι..ειπα πως ειναι ενα ευγενικο,εργατικο και φιλοτιμο παιδι αλλα ισως η ηλικια του (19),η φυση του και η παρεα του τον ωθησαν αλλου.Στην αρχη ηθελα πολυ να τον κανω να πονεσει αλλα επειδη δεν ειμαι εκδικιτικος ανθρωπος το αφησα να το βρει απο αλλου για να καταλαβει πώς ενιωσα.Ηταν άτιμο απο μερος του να κανει σχεση ή ό,τι αλλο τελος παντων με αλλη κοπελα πριν ξεκαθαρισει μαζι μου.Ακομα δε λεω οτι το εχω ξεπερασει,εμπιστευομαι πολυ δυσκολα αλλα προσπαθω.
-
Κοιτα ειναι δικαιωμα του καθενος να φυγει απο μια σχεση, ας μη σ αρεσει. Δεν υπογραφεις κανα συμβολαιο. Ενταξει καλο ειναι βεβαια να σου λεει ο αλλος τι συμβαινει και να μη το μαθαινεις τελευταιος. Αλλωστε πιστευω κατι θα χες καταλαβει σιγα σιγα. Ξερεις κ μια σχεση θελει ανανεωση κ φαντασια. Εισαστε πολυ καιρο μαζι, δεν ειναι δυσκολο να βαρεθει.
Για πες κ με τους φιλους τι εγινε?
-
Εχεις απολυτο δικιο..μια εξηγηση επρεπε να την δωσει βεβαια!Με τους φιλους..μια αλλαγη σχολειου σε συνδιασμο με τον κλειστο χαρακτηρα μου με εστειλαν αδιαβαστη.Εχω 1-2 ατομα που μπορω να βγω για καφε αλλα κανεναν για να πω τα δικα μου.Αντιθετως ειμαι παντα εκει για αυτους.Εχω αρκετες ανασφαλειες και ενω κανεις απ οσο γνωριζω δεν εχει παραπονο απο μενα δεν επιδιωκει καποια συχνοτερη επαφη.Δε ξερω τι φταιει..παντα προσπαθω να ειμαι ο εαυτος μου,να βοηθαω και να περναω ομορφα μζι τους.Το θεμα ειναι πως οοολα αυτα μαζι με κανουν να νιωθω αχρηστη και πιεσμενη.Καποτε περιμενα να φυγω απο το σπιτι και να κανω μια νεα αρχη μα τωρα βλεπω πως δυσκολα θα αλλαξει η ζωη μου ακομη και να παω καπου αλλου.Δεν εχω αυτοεκτιμηση αλλα πιστευω πως αυτο δεν ειναι κατι που μπορω να το παλεψω μονη.Παντα ηθελα καποιον να επιβεβαιωνει αυτα που κανω και να με στηριζει.
-
Ο φαδερ μηπως ειναι μαθηματικος?
Με τη μανα σου πως τα πας?
-
Φυσικος ειναι.Με τη μητερα μου ενταξει..πιεζει και εκεινη αρκετα αλλα ειναι πολυ καλος ανθρωπος και την αγαπω πολυ.Εχουν κανει και οι 2 πολλα για μενα και εγω ολο αγχωνομαι,στεναχωριεμαι,κλ αιω και δε τα καταφερνω πουθενα.
-
-
Η κοπελια αυτη ειναι πιο μικρη (3η γυμνασιου),γλυκια κοπελα αλλα εχει παιδικα χαρακτηριστικα.Απο χαρακτηρα δε γνωριζω αλλα φαινεται πως θελει να μεγαλοδειχνει.
-
Να σου πω την αληθεια τωρα σε ενα τερμηνο που θα δωσετε εξετασεις και μαζι να σασταν με το αγορι παλι θα χωριζατε αν δεν περασετε στο ιδιο μερος. Καλυτερα στρωσου στο διαβασμα να περασεις στη σχολη κ εκει θα κανεις νεες γνωριμιες. Σε περιμενει φοιτητικη ζωη κατα προτιμηση μακρια απο το μερος που μεγαλωσες. Ετσι θα εφυγεις κ λιγο απ το φαδερ. Και απο γκομενικα, να φαν κ οι κοτες.
-
Κανω ο,τι μπορω κερασακι μου!Σ'ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη!:*