εδω κ 4 χρονια εχω σχεση με εναν αθρωπο π αγαπαω παρα πολυ κ πραγματικα δε μπορω να φανταστω τη ζωη μ μακρια του..μ εχει σταθει σ ολες τις δυσκολες φασεις μ κ ειμαστε τοσ καλα μαζι π κανουμε ονειρα γι τ μελλον για μια κοινη ζωη..το προβλημα ειναι οτι προσφατα ξαναμλησα με τον πρωην μ τον πρωτο κ μεγαλο μ ερωτα της ζωης μ κ δεν ξερω τι να κανω..ηταν σα να σταματησε ο χρονος κ να ξαναγυρισε 7 χρονια πριν κ με κατεκλυσαν κ παλι ολες οι αναμνησεις του ερωτα μας...ενος ερωτα ανεκπληρωτου..μ λεει οτι ποτε δεν επαψε ννα μ αγαπαει,οτι δεν μπορει να ξεχασει το οτι ξαναμιλησαμε κ ολα αυτα τα οποια με εκαναν να νιωσω ενοχη απεναντι στον συντροφο μ αλλα ενα κομμαατι του εαυτου μ χαρηκε π τα ακουσε..οταν χωρισαμε ενιωσα οτι η ζωη μ ειχε τελειωσει οτι καταστραφηκα,λες κ καποιος στραγγιξε καθε συναισθημα απο μεσα μ κ ο,τι κ αν εκανα ποτε ξανα δε θα αγαπουσα με τοσο παθος..κ πραγματι ετσι εγινε.μ πηρε 3 χρονια να τον ξεπερασω κ οταν βρηκα τον ανθρωπο με τον οποιο ειμαι τωρα τον αγαπησα αλλα οχι με το ιδιο παθος,ενταση,απογνωση,δυνα� �η..μη με παρεξηγειτε,τον αγαπαω αλλα αυτο το κομματι του εαυτου μ χαθηκε τοτε στην ηλικια των 16.κ τωρα αυτος ο ανθρωπος π τοσο με πληγωσε καποτε ξαναγυρισε κ εγω δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω...
Κ αναρωτιεμαι..τι να κανω????????