ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ
καταρχήν Xέρετε σε όλους ...εύχομαι να πάρω μερικές απαντήσεις γιατί έχω πελαγώσει με όλο αυτό που ζω ...
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ,πριν 3 χρονια περίπου ξαναβρήκα έναν παλιό παιδικό μου ερωτα που από την πρώτη στιγμή που ξαναμιλήσαμε ήταν σαν ένα φως να με έλουσε ειδικά εκείνη την περίοδο , πάντα την είχα στο μυαλό μου και πάντα την αναζητούσα αλλα είχε εξαφανιστεί με περίεργο τρόπο καθώς ο καλύτερος της φίλος την περίοδο που αρχίσαμε να βγαίνουμε την προσέγγισε και τις εξέφρασε προφανώς πως την θέλει ...έτσι και χαθήκαμε ....μετά από 3 χρονια λοιπόν συναντηθήκαμε από την πρώτη στιγμή φιληθήκαμε ήταν τόσο έντονο όλο αυτό αλλα ακόμα δεν είχε βάλει τέλος στην παρούσα σχέση που είχε ....εγώ το συμμερίστηκα και για την ακρίβεια τις είπα πως θα χωρίσει πρώτα θα περάσει ένα εύλογο διάστημα και μετά θα με εμφανίσεις δεν είχα καμια διάθεση να γίνω το μαύρο πρόβατο η οι φίλοι της να με έχουν με καχυποψία γενικά το εκτίμησε παρα πολύ αυτό πως δεν πίεσα καταστάσεις okay την σεβάστηκα όσο δεν πάει ...
οποτε μετά από 1 μηνα χώρισε περίπου και εμείς συνεχίσαμε να ζούμε αυτόν το κρυφό ερωτα ...και εδώ ξεκινάνε όλα ...
κάποια στιγμή μετά από μήνες και ενώ οι γονείς τις την πίεζαν δεν την άφηναν να βγαίνει 28 χρονων είναι okay εγώ 33 της εξήγησε μήπως ήρθε η ώρα να τους μιλήσεις ...κατέληξε να μιλήσει στην μητέρα της ...η μητέρα της τις είπε πως το είχε καταλάβει όλο αυτό και δεν το εγκρίνει πως κοροϊδεύει k τους δυο μας kai αλλα πράγματα που μου είναι αδιανόητο στα δικά μου πρότυπα ...ii
Με την κοπέλα αγαπιόμαστε πραγματικά παρα πολύ και περνοiύσαμε όμορφα όσο γινόταν αυτές τις μικρές στιγμές μας ...ώσπου ξαφνικέ μπαίνει στη μέση πατέρας αδερφός και τις ασκούσαν κατά κάποι τρόπο veto ...τύπου να θέλει να βγει okay ο aderfs τις να τις λέει θα έρθω okay εγώ ...να την ρωτάνε που θα πάει στο τέλος να μην την αφήνουν, έτσι πολλές φορες είχε τύχει να την περιμένω σε ραντεβού και να μην μπορεί να έρθει ...κάποια στιγμή έσπασα πήρα τηλέφωνο σπίτι της να δω τι συμβαίνει τα βάλα μαζί της με την στάση της ώσπου πήρε το τηλέφωνο από τα χερια της πατέρας της αδερφός και γίναμε μαλλιά κουβάρια ...την ανάγκασαν να με πάρει τηλέφωνο με δάκρυα στα ματια να μου λέει να μην την ξαναπάρω να μην την ενοχλήσω ξανά πως όλα τελειωσαν ...
παρολαυτά περάσανε οι μέρες βρεθήκαμε μου εξήγησε πως την βάλανε να το κάνει όλο αυτό ...okay εμείς συνεχίσαμε κρυφά να είμαστε μαζί έχει περάσει από τότε 1,5 χρόνος και ακόμα δεν έχει κάνει την κίνηση της να ξεκόψει από τους γονείς της ...το αστείο είναι πως εγώ μετέφερα τα πράγματα μου από το παλιότερο μου σπίτι ώστε να μείνουμε μαζί κάπου αλλου άλλαξα έδρα στην μου δουλειά δηλαδή από βόρεια ελλάδα την μεταφέρω αθηνα ώστε να είμαστε κοντά και γενικότερα να το παλέψουμε μονοι μας ...πάντα είχαμε μικροσυγκρούσεις που δεν μπορούσαμε να βλεπόμασταν οποτε θέλω εγώ πάντα είχαμε θεματάκια που με φτάναν σε απόγνωση και στεναχωριόμουν παρα πολύ ...
φτάσαμε πλέον τα 2,5 χρονια αυτή η ιστορία εγώ πλέον δεν έχω αντοχές
καθώς k η υγεία μου έχει κλονιστεί έχω πάθει κρίσεις πανικού
απέκτησα υπέρταση και γενικότερα τόσο θλίψη ...
πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω ....
πριν λίγες μέρες δεν ήμουν καλά k επειδή δεν την αφήνουν να έχει κινητό
έχω τα του σπιτιού της k της μητέρας της που το βρήκα από το 11880 γραμμένα σε ένα χαρτί ...πριν από δυο μέρες ήμουν τόσο άσχημα τόσο θλιμμένος οι φίλοι μου ανησυχούν για μένα είχε έρθει ένας από το σπίτι μου k μου λέει δεν είναι δυνατόν αν είσαι έτσι συνεχεια k άραξε το τηλ. να πάρει τηλ σπίτι της να τις μιλήσει
και εννοείτε πως η μητέρα της του είπε πως δεν εγκρίνει να μιλήσει μαζί της χωρίς καλά καλά να ξέρει τον άνθρωπο αν είναι δυνατόν ...δεν ξέρω τι να κάνω όλοι μου λένε να φύγω αλλα δεν ... η υγεία μου σε αθλια κατάσταση
και δεν μπορώ να χωνέψω πως είναι τόσο άβουλη και δεν έχει κάνει την επανάσταση της δεν μπορώ να καταλάβω δεν ξέρω τι να κάνω .....