-
χρειαζομαι δυναμη...
ολα ξεκινησαν καπωσ ξαφνικα απο μια φωτογραφια απο εκει τον τον ειδα πρωτη φορα στο σπιτι μιασ φιλης μου και καταλαβα πτι αυτοσ ηταν ο ερωτασ μου...δεν θα μακρυγορησω πολυ.αυτοσ εμενε αρκετα μακρυα απο εμενα συναντηθηκαμε και μετα απο 5 χρονια ειμαστε μαζι απο αποσταση και ενα διαστημα απο κοντα.τωρα αυτοσ ειναι εξωτερικο για δουυλεια και εχει μια κοπελα που κανει κατι μαζι της σε μενα δε το παραδεχεται αλλα το λεει στουσ φιλουσ του οτι εχει κανει τα πανδυνα εκει και σε μενα συνεχιζει να λεει πωσ ειμαι ο κοσμος ολος....μιλαει μαζι της και το ξερω ερωτικα.με κοροιδευει αλλα δεν εχω τη δυναμη να το τελειωσω και καθομαο και αναλωνομαι στο σπιτι πλη μερα εχω χασει κιλα περνω φαρμακα δεν ξερω πωσ να το αντιμετωπισω σε ολη μου τη ζωη υπηρξα πολυ δυνατη ημουν το στηριγμα τησ οικογενειασ μου στουσ φιλουσ μου και τωρα δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι?τι να κανω?σε 2 μηνεσ ερχεται ελλαδα και θα βρεθουμε να περιμενω να τα πω απο κοντα?εχω χασει η=τη δυναμη μου και κανω κακο στον εαυτο μου με εχει επιρεασει πολυ οχι τοσο αυτο που κανει αλλα η κοροιδια..πωσ να το πω και που θα βρω τη δυναμη....δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγινε ετσι ουτε απο που να ζητησω βοηθεια για να βρω τον εαυτο μου παλι...
-
Καταρχην το οτι εχασες κιλα ειναι καλο. Εστω κ απ το στρες.
Για πες λιγο ακομα πως ξεκινησε η γνωριμια κ η σχεση. Δεν καταλαβα το χρονολογιο.
Μετα απο τοτε που τον ειδες στη φωτο περασαν 5 ετη για να τα φτιαξετε? ή τα χετε 5 χρονια?
-
5 χρονια ειμαστε ειδη μαζι..οσο για τα κιλα ειμαι ειδη πολυ αδυνατη για να χασω και αλλα..ολα ξεκινησαν το 2008 ηρθε στην πολη μου γνωριστηκαμε και ετσι ξεκινησαν ολα..τωρα απλα εχω κλειστει μεστα στο σπιτι μου
-
Πως δεν τον εχεις μουντζωσει και συνεχισει ωραια και καλα την ζωη σου ειναι το θεμα. Δεν αξιζει να στεναχωριεσαι για τετοια ατομα, ποσο μαλλον οταν ξερεις οτι σε κοροιδευει με αυτον τον τροπο.
-
δεν μπορω να το κανω και δεν ξερω το γιατι...παντα λεγαμε πωσ αν χωρισουμε θα ειναι απο κοντα αλλα δεν ξερω αν μπορω να περιμενω αλλουσ 2 μηνεσ μεχρι να ερθει..τι εχω παθει? παντα ημουν δυνατη
-
Αυτα τα 5 χρονια σχεσης λοιπον τι εννοεις εισασταν εξ αποστασεως? Για τι αποσταση μιλαμε και καθε ποτε βρισκοσασταν απο κοντα?
-
οταν σπουδαζε αθηνα βρισκομασταν αρκετα συχνα αλλα επειδη αυτοσ ειναι απο νησι και εγω απο πολη ελλατωθηκαν οι συναντησεισ αλλα μετα ετα πηγα εγω εκει 7 μηνεσ εκατσα για δουλεια..γιατι τοση κοροιδια και δεν το τελειωνει μια και καλη αν θελει να κανει τετοια στη ζη του?
-
Σκεψου απλα οτι δεν σου αξιζει μια συμπεριφορα σαν και αυτη. Ειναι κριμα να στεναχωριεσαι κ να βασανιζεσαι ετσι για καποιον που δεν εχει το θαρρος να σου πει την αληθεια.
-
εχω κλειστει απλα στον εαυτο μου και ο μεγαλυτεροσ φοβοσ μου ειναι να μην καταληξω να περνω φαρμακα οπωσ η μητερα μου που πασχει απο βαρια καταθλιψη..πρεπει απλα να το τελειωσω θελω να το κανω απο κοντα.αυτο που με φοβισαι πιο πολυ ειναι οτι καποια στιγμη περασε απο το μυαλο μου και ο θανατοσ αν ειναι δυνατον.πρεπει να βρω τον εαυτο μου παλι
-
ποσο καιρο εχει που εφυγε εξω? σε 2 μηνες θα γυρισει μονιμα ή θα ξαναφυγει? την αλλη κοπελα τη βρηκε εκει? πως τη γνωρισε? ελληνιδα ειναι?
Εχουν σχεση κανονικη ή την εχει μονο για τα χοντρα? Εσυ πως το εμαθες για την αλλη? Και θα ρθουμε κ στο παρον.
-
απο τον απριλη του 2012 μεχρι τον νοεμβριο ειμασταν μαζι στο ιδιο μεροσ. μεσα δεκεμβρη εφυγε και γυρναει ελλαδα μονιμα..εκει την γνωρησε και δεν ειναι ελληνιδα δεν ξερω αν εχουν κανονικη σχεση αλλα τησ στελνει καθε μερα και καταλαβα οτι θελει να το προχωρησει.το εμαθα γιατι για κακη του τυχη αποθηκευτηκε ο κωδικοσ του fb του στο κινητο μου και οταν πηγα να μπω καταλαβα οτι ηταν το δικο του...και οταν αναφερω το ονομα τησ κανει πωσ τρεχει τιποτα..δεν ξερει οτι εχει αποθηκευτει ο κωδικοσ.το ξερω οτι ειναι κατινια αλλα πλεον με εχει πιασει εμμονη
-
Οπως λες και στην επικεφαλιδα του θεματος σου , η δυναμη για να βγεις απο αυτη την διαδικασια που εχεις μπει η και για να κανεις αυτο που εσυ θεωρεις σωστο για εσενα ειναι μια... Ο εαυτος σου , κανεις δε μπορει να σε βοηθησει περισσοτερο απο οτι εσυ η ιδια μπορεις ... Την δυναμη την εχεις απλα πρεπει να τα βρεις πρωτα με εσενα και μετα βαδιζεις στο δρομο σου .... Μπορεις να επιτυχεις τα παντα αρκει να το θελησεις .... Ολα ειναι στο μυαλο εκει μεσα θα βρεις ολες τις λυσεις....
-
E τοτε βρε dragon δεν υπαρχει προβλημα. Εκει στην ξενιτια ξερεις απο πλευρας ψυχολογιας δεν ειναι ευκολο να ανταπεξελθεις. Ειναι δυσκολη η προσαρμογη στην αρχη. Μπορει να βρηκε ενα συναισθηματικο δεκανικι, μη φτιαχνεις σεναρια. Εγω νομιζα οτι ειχες τεκμηρια για ποιο σοβαρο ζητημα, οχι απλα καποιους διαλογους και λιγο φλερτ. Εφοσον δεν ειναι ελληνιδα και εφοσον επιστρεφει εδω οφιλος σου, δεν προκειται να ναι μαζι, ο,τι κ να εκαναν, αν το εκαναν, οποτε εισαι μια χαρα. Ενα φλερτακι ητανε που καμμια φορα ανανεωνει τη σχεση, οπως το σεξ μετα τον καβγα. Αν σου πει οτι ερχεται η αλλοδαπη να μεινει εδω μονιμα τοτε οκ. Χλωμο το βλεπω ομως...Εγω νομιζω εχεις φτιαξει σεναρια κ γενικα μια μη ρεαλιστικη εικονα ορμωμενη απο καποιους διαλογους. Κουλ, μη τρελενεσαι τοσο πολυ. Με το καλο να ερθει εδω κ να δεις που θα σου πει να ειστε μαζι.
-
απλα φοβαμαι μην παθω κατι γιατι χανω το μυαλο μου και οι σκεψεισ που κανω δεν ειναι θετικεσ ξερω οτι δεν αξιζει αλλα γιατι δεν το κοβω.αξιζει να περιμενω 2 μηνεσ για να τα πω απο κοντα?
-
αυτο που φοβαμαι κερασι ειναι να μην την εχει ερωτευτει λεει συνεχεια πωσ θελει να την συναντησει και τετοια...αξιζει δηλαδη να μεινω σε μια τετοια σχεση ενω ξερω οτι με κοροιδευει?ακομα ειμαστε μαζι καθε μερα μιλαμε αλλα ταυτοχρονα μιλαει και με αλλη ολα μπορω να τα αντεξω αλλα οχι την κοροιδια
-
Καταρχην ντραγκον οφειλεις να παραδεχτεις οτι το εξ αποστασεως φερνει μια κοπωση, φερνει ζηλεια, ανασφαλειες, φτιαχνεις σεναρια με υπερβολες κλπ. Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για ελλαδα εξωτερικο. Ειναι ευλογο να δημιουργηθηκε ενα μικρο συναισθηματικο κενο και εκει να συναντησε μια αλλη κοπελα κ να το καλυψε σε επιπεδο φλερτ. Αν ηθελε να σε χωρισει θα στο λεγε απο τωρα. Εσυ απλα ειδες καποιους διαλογους που δειχνουν μια διαθεση φλερτ. Εφοσον εσυ εισαι τοσο μακρια κ το αλλο ατομο σε αμεση προσβαση ειναι λογικο να παιξει ενα φλερτακι. Τι τον εμποδιζει δηλ να σε σουταρει τωρα? Που κ παλι ολα αυτα ειναι σεναρια που κανεις γτ μπορει να μην εχει παιξει κατι. Αφου ερχεται ελλαδα μονιμα τελειωσε. Αν μπορεις να συγχωρεσεις αυτο το φλερτ για χαρη τοσων ετων που εισαστε μαζι κ φανταζομαι σε ξερει πολυ καλα, σ εχει στηριξει κλπ, ειναι κριμα να σε πιανει μια μανια. Τι περιμενεις να του πεις απο κοντα? Ηδη το ειπες. Οκ το αρνειται. Αντε εγω σου λεω φλερταρησε κ λιγο με μια κοπελα γτ εσυ εισαι κατι χιλιαδες μιλια μακρια. Μη τρελενεσαι τοσο πολυ κ πας κ χωρισεις για μια τετοια αφορμη. Το σημαντικο ειναι να σου πει πως βλεπει το κοινο σας μελλον. Γιατι να το κοψεις? Μετα να παθεις κ κανενα προβλημα ψυχολογικο? Ηρεμησε και αλλη φορα μην κανεις κατινιες γτ αυτα σε οδηγουν στον παραλογισμο με χιλια δυο σεναρια που απεχουν παρασαγκας απο την πραγματικοτητα.
-
Αν ετρεχε κατι επιληψιμο θα σου λεγε οτι θελει να τη συναντησει? Αν την ερωτευτει να σαι σιγουρη οτι θα στο κοψει οριστικα. Ο ερωτευμενος ανθρωπος ειναι απολυτος στα θελω του. Αν ερθει κ σου πει οτι θελει να χωρισετε γιατι θα ειναι με την κοπελα αυτη, τοτε οκ. Αλλα την πας πολυ μακρια τη βαλιτσα....παιχτο πιο ανετη κ με πιστη στον εαυτο σου! Και μια ιδεα ειναι να στη γνωρισει, να μιλησετε σκαιπ ολοι μαζι. Να μαθει δηλ οτι εχει κοπελα.
-
Αγαπητη dragonfly1.Καταλαβαίνω τι περνάς και πόσο σε έχει πληγώσει η συμπεριφορά του φίλου σου.Ο σκοπός της σχέσης είναι να βρεις έναν άνθρωπο που να ταιριάζεται σε βασικά πράγματα,να υπάρχει ειλικρίνεια και σεβασμός και να περνάς καλά μαζί του.Από τη στιγμη που δεν τον έχεις παντρευτεί και δε σε δεσμεύει κάτι(π.χ.παιδια),για ποιόν λόγο ανέχεσαι τέτοια κοροιδία?Σίγουρα μια σχέση (και μάλιστα 5 χρόνων)έχει τα πάνω της και τα κάτω της αλλά τα πράγματα δυσκολεύουν όταν κλονίζεται η εμπιστοσύνη.Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να τον πιάσεις από κοντά και να του μιλήσεις γιατί ίσως δεν παραδεχτεί τίποτα.Το μόνο που σε συμβουλεύω να κανεις είναι να σταματησεις να παραμελείς τον εαυτό σου.Είτε με εκείνον,είτε χωρίς πρέπει να βάλεις και την δική σου ευτυχία στις προτεραιότητές σου.Άντλησε τη δύναμη που έχεις μέσα σου όπως έκανες πάντα για τους ανθρώπους που αγαπάς και δείξε στον εαυτό σου πως μπορεις να σταθείς αξιοπρεπώς απένατι σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.Εύχομαι να τα καταφέρεις και να βρεις τον εαυτό σου συντομα! :)
-
το ξερω οτι η κατινια δε οδηγει πουθενα και δεν ηθελα να το κανω .σε ολουσ εκει περα εχει πει πωσ δεν εχει κοπελα..τον πρωτο χρονο που ημασταν μαζι πηγε με αλλη και το συγχωρεσα.δεν μπορω να το ξανακανω το μονο που ηθελα ηταν ενα ομορφο μελλον μαζι του αλλα φαινεται πωσ αλλαξαν τα πραγματα.τι να πω το μονο που θελω ειναι να ειμαστε μαζι αλλα κατασρεφομαι με την ιδεα οτι εχει κανει κατι ετσι λεει στουσ φιλουσ του τουλαχιστων..πρεπει να ειμαι πολυ χαζη που πιστεψα στον πριγκηπα του παραμυθιου...
-
Εσενα ποιος σε ενημερωνει? Καποιος φιλος του?
-
μια φορα ενασ φιλοσ του και τα μυνηματα που βλεπω οποτε μπαινω μπορει να τα λεει και επιτηδες για να φανει ο αντρισμος αλλα με την συγκεκριμενη κοπελα τησ στελνει μυνηματα καθε μερα οτι θελει να την δει να την φιλησει και τετοια
-
Μα αν ειναι μαζι τοτε γτ της στελνει τοσα μηνυματα? Αυτη τι του απανταει? Φλερταρουν?
-
ειναι σε ξεχωριστα δωματια στο μεροσ στο οποιο δουλευουν και με αυτον τον τροπο συνενοουντε..πολυ φλερταρουν και αυτη ανταποκρινεται ακομα και οταν μιλαει μαζι μου μου λεει ψεματα οτι εχει να κανει κατι και παει και τη βρισκει και συνεχιζει να λεει σε μενα πως ειμαι τα παντα..μπορει να υπερβαλω αλλα γιατι δεν με διωχνει?
-
Γιατι θα ρθει στην ελλαδα μονιμα κ δε θα την ξαναδει.
-
οποτε λεσ να αξιζει να το δεχτω ολο αυτο που γινεται? δεν προκειται ποτε να παραδεχτει κατι οτι και αν πω...
-
Το θεμα δεν ειναι να το παραδεχτει. Αν θες να το παραδεχτει εχεις το φιλο και τους διαλογους στο φβ. Το θεμα ειναι εσυ να τον συγχωρεσεις. Ειπαμε δεν ειναι ευκολο να πας εξωτερικο κ να μην εχεις κανεναν. Γι αυτο λεμε ποσο δυσκολες ειναι οι σχεσεις εξ αποστασεως γτ εσυ εισαι κατι μιλια μακρια. Εφοσον εισαστε μαζι τοσα χρονια κ δε σου ειπε να χωρισετε, δωσε μια ευκαιρια κ θα τον δεις οταν ερθει στην ελλαδα.
-
τοσα πολλα ψεματα αυτο ειναι που δεν μπορω να συγχωρεσω το μοναδικο..και οταν ειπα για τον φιλο του τα αρνηθηκε ολα...μακαρι να ηταν ολα αληθηνα τα λογια του μακαρι αλλα ολα ειναι ψεματα..οταν λεω δυναμη ειναι να τη βρω για να του το πω και να βρω εμενα παλι που γι αυτο τον λογο εγινα ετσι...αλλα δεν ειναι λιγα 5 χρονια για να τα ξεχασω ευκολα...
-
Eσυ εχεις παει εξω εκει που σπουδαζει?
-
οχι για δουλεια χειμερινη σεζον και εγω εμεινα ελλαδα
-
Γιατι να της πει να χωρισουν?Αφου εχει βρει την αλλη εκει και καλοπερναει και οταν θα ερθει Ελλαδα θα εχει εδω τη φιλη μας.Νομιζω πως εισαι πολυ ανεκτικη και χαλας τη ζαχαρενια σου για καποιον που δεν επρεπε να εχεις ουτε σαν επαφη στο κινητο.Αν ηθελε να φανει ο αντρισμος του επρεπε να ειναι πιστος στη κοπελα που στο κατω κατω εκεινος επελεξε.Δεν του επεβαλλε κανεις να ειναι μαζι σου.Και για σενα ειναι δυσκολο που βρισκεται μακρια αλλα κανεις υπομονη και παραμενεις πιστη.Δε ξερω τι να πω!Κοιτα απλως τι δινεις εσυ σε αυτη τη σχεση και τι σου δινεται απο τη μερια του!:/
-
Για δουλεια συγνωμη, μπερδευτηκα και ειπα για σπουδες. Ε κοιτα, βαλε κ τον εαυτο σου να πηγαινες εξω τοσους μηνες, χωρις την απο κοντα καθημερινη επαφη, χωρις ερωτικη ζωη, χωρις αγκαλιες τα βραδια, παρα μονο μπιρι μπιρι στο σκαιπ κ στο φβ, καπου θελεις να εκτονωθεις κ να ανανεωθεις. Ειναι μεγαλο ψυχολογικο φορτιο, μη κοιτας που εσυ εμεινες ελλαδα που εχεις φιλους, ξερεις το μερος κλπ. Αν κ για σενα ειναι δυσκολο, αλλα λιγοτερο. Καλο θα ηταν παντως επειδη πρεπει να κυνηγαμε τη σχεση μας κ να παλευουμε γι αυτην να πηγαινες κ συ εξω, εστω για λιγες μερες. Δε στο λεω με την εννοια να πηγαινες ελεγκτικα να τον αστυνομευσεις κ καλα, αλλα ειναι δυνατον να περνανε τοσοι μηνες κ να μη βλεπεσαι με το συντροφο σου? Την ερωτικη ζωη που την πας? Ξερεις ο αντρας εχει πολλες ορμες, πως θα εκτονωνεται? Ψυχολογικα θελει προσαρμογη, θελει εναν ανθρωπο να μιλησει, να πει την καθημερινοτητα του. Λαθος σου κ σενα που δεν πηγες. Μεγαλο λαθος.
-
εγω εχω δωσει τα παντα σε αυτη τη σχεση οπωσ το λεει η λεξη τα παντα ψυχη σωμα και οτι εχω μεσα μου παντα εγω επρεπε να κατανοω τα προβληματα..προσπαθησα να παω και εγω εκει που ειναι για δουλεια αλλα δεν με δεχτηκαν...ειμαι απλα μια δεδομενη κοπελα που παντα θα ειναι θυμα αλλα πρεπει να αλλαξει αυτο..αρχεσ απριλη θα τον δω πρεπει να του το πω γιατι κοροιδευω και εγω τον εαυτο μου..αυτο που λεω και με πληγωνει πιο απ ολα ειναι η κοροιδια οχι η απιστια..εξαλου λενε πωσ δεν ειναι μαγκασ αυτοσ που χει καθε βραδυ αλλη αλλα αυτοσ που κανει την κοπελα του να αισθανεται διαφορετικη..καταλαβαινω τισ αναγκεσ του αντρα αλλα τοσα χρονια ετσι ειμαστε.αν δεν μπορει να κρατησει τισ ορμεσ του να μην την εκανε ποτε αυτη τη σχεση..στην τελικη εγω εχω χαλασει τον εαυτο μου και αυτοσ απλα περναει καλα..πρωτη φορα στη ζωη μου μετα απο τοσεσ δυσκολιεσ περνω χαπια για να ηρεμησω
-
Δε χρειαζεσαι χαπια.Καλη παρεα και ηρεμια χρειαζεσαι.Να βγαινεις εξω,να περνας καλά και να μη χανεις αλλο τον καιρο σου με τετοια ατομα!Σιγουρα καποιος αλλος θα εκτιμησει αυτα που μπορεις να του προσφερεις και θα ειναι καθαρος απεναντι σου.Ο,τι δε μας αρεσει,το αλλαζουμε:)
-
σιγουρα απλα αλλη μια φορα καταλαβα ποσο ψευτικοσ ειναι ο κοσμος μακαρι να βρω την ηρεμια μου παλι και κυριως το χαμογελο μου...εχω αποκοπει απ ολους γι αυτο το ατομο και το μονο που κανω ειναι ξαπλωνω ολη μερα ενω εξω εχει ηλιο και η ζωη ειναι ωραια...θελω πισω το χαμογελο μου και ξερω πωσ μονο εγω μπορω να το καταφερω αυτο..τοσα χρονια με ψυχολογουσ και ψυχιατρουσ στην οικογενεια μου κουραστηκα δεν πιστευα ποτε θα χρειαζομουν βοηθεια και ειναι και ο λογοσ που αρχησα να γραφω εδω...
-
Χαιρομαι πολυ που το σκεφτεσαι ετσι.Παλεψε το και μην απογοητευεσαι,υπαρχει πολλη σαπιλα εκει εξω αλλα υπαρχουν και αξιολογα ατομα!Ευχομαι να ηρεμησεις και να παψουν να σε βασανιζουν αυτα!Υπομονη και καλη αρχη,μπορεις να το κανεις μονο αν το πιστεψεις πραγματικα:)
-
Καλο ειναι να κανεις σχεση με ατομα που μενετε κοντα. Τοσα χρονια εξ αποστασεως κουραζει το πραγμα κ δημιουργει περιθωρια. Οπως τωρα. Καλα βρε ντραγκον περασαν τοσοι μηνες κ δεν πηγες ουτε μια φορα εκει που μενει ο συντροφος σου? Ετσι αφηνουμε το συντροφο κ περνανε οι μηνες? Ας μη σε πηραν για δουλεια εσενα εκει. Να πηγαινες ετσι για ενα διαστημα να κατσεις. Πως θα κρατηθει μια σχεση χωρις επαφη απο κοντα κ χωρις ερωτικη ζωη ενω περνανε τοσοι μηνες? Ας ειμαστε ρεαλιστες...ψυχολογικα δεν επαθες κατι περιεργο ή πρωτοτυπο. Ευλογο ειναι να εχεις αναστατωθει. Αλλα ας το δουμε στην πραγματικη τους διασταση.
-
Καλα κερασι ή δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις ή τρολαρεις.
Ο τυπος ουτε δυο μηνες δεν ειναι στο εξωτερικο και αμεσως εψαξε να βρει αλλη. . Και μεταξυ μας ρε συ ποιος σου ειπε οτι οι γυναικες εχουν λιγοτερες ορμες απο τον αντρα και οτι θελουν λιγοτερα συχνα σεξ?Αυτες οι αποψεις θυμιζουν αποψεις περασμενων αιωνων , οπου η γυναικα επρεπε να τρωει το κερατο ( και το ξυλο ) και να κανει τουμπεκι.Να του συγχωρεσει τι?
Oσο για τον τυπο αν δεν μπορουσε να κρατηθει θα μπορουσε
α . Να χωρισει
β. Να πει οτι δεν μπορει να κρατηθει ωστε να ξερει και η κοπελα τι της γινεται.
Dragon χωρισε τον , αν σε ηθελε δεν θα ψαχνοταν . Και δεν φταιει η αποσταση για την συμπεριφορα του , ο χαρακτηρας του φταιει.
Fire ολοσωστη . . . Υπαρχουν και πολλοι αξιολογοι ανθρωποι εκει εξω , γιατι να καθομαστε με ατομα που δεν μας καλυπτουν ?
-
betelgeuse ευχαριστω και εχεισ δικιο πρεπει να το κανω απλ με εχει παρει απο κατω ισως γιατι μετα απο τοσες δυσκολιες που εχω περασει εσπασα καπου και το ξερω οτι ενας αντρας ειναι βλακεια να με παρει τοσο απο κατω ομως εγινε.οσο για την αποσταση αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα θα ημουν ειδη εκει εστω για μια μερα αλλα δεν μπορω δυστυχως.ολοι κρυβουμε δυναμη μεσα μασ ισωσ η δικια μου εξαντληθηκε και χρεαζομαι και για να την ανακτησω το θεμα μου ειναι να περιμενω απο κοντα να το κανω και να κανω τη χαζη μεχρι να ερθει εδω η τωρα?ευχαριστω ολουσ παντωσ για το ενδιαφερον σας...
-
Ντρακον, φαινεται πως αυτος δεν σε εχει μέσα του τοσο ψηλά όσο τον έχεις εσύ. Κι απ την αλλη λες ότι εσυ του εγινες η δεδομενη. Άμα ο αντρας καταλάβει ότι η κοπελα ειναι δεδομενη βρέξει χιονίσει τότε εύκολα της κάνει τετοια, αφου ξερει πως δεν θα τη χασει κι ανα πάσα στιγμη θα επιστρέψει στη "βάση" του. Αμα του δωσεις να καταλαβει ότι εισαι διατεθειμενη να φυγεις τότε θα καταλαβεις αν πραγματικα σε ποθει κι αν θα αφησει την αλλη για σενα.
-
και πως μπορω να το κανω αυτο εχω μαθει να δινω στη ζωη μου τα παντα χωρισ ανταλαγμα δεν ξερω τον τροπο να δειξω σε καποιον οτι καποια στιγμη δεν θα ειμαι εκει..