Αρχιζω θεραπεια με Fluoxetine , αρχικα με 10mg και μετα 20 μγ και μετα 40 mg ημερησιως.
Ο γιατρος ειπε οτι περα απο την ιδεοψυχαναγκαστικη θα εχει θετικη επιδραση και στα διατροφικα θεματα που εχω (Στις ενδειξεις γραφει κατι για ψυχογενη βουλιμια αλλα σε εμενα εχουν διαγνωσει καταναγκαστικη υπερφαγια) .
Θα ηθελα οποιος το εχει παρει να μου πει , αν οντως χανεις βαρος , ή ειναι μαλακιες του ντοκτορ για να χαπακωθω χωρις αντιρρησεις?.
Επισης αναμεσα στα διαφορα που εχω διαβασει στο νετ ειναι και το εξης : Σε κανει τοσο χαρουμενο που μετα δεν μπορεις να το κοψεις ευκολα . Ισχυει ?
Αλλαζει η προσωπικοτητα ?
Και τι ακριβως κανει? Εγω εχω μαθει να ζω με τις ιδεοληψιες εδω και 10 χρονια και ψυχαναγκασμους εχω απο τουλαχιστον 4 χρονων που με θυμαμαι . Θα ξυπνησω μια μερα και δεν θα εχω τιποτα απο αυτα?
O γιατρος ειπε οτι δεν χρειαζεται να ανησυχω για κατι τετοια και οτι θα τα κοψω μετα απο 3 μηνες περιπου.
Επισης η ψυχολογος, στην οποια πηγαινω απο τον Νοεμβρη , με ειχε παραπεμψει για ψυχοθεραπεια σε μια κλινικη οπου πηγαινεις για δυο μηνες καθε μερα για 8 ωρες και κανεις διαφορες μορφες θεραπειας (Gestall , δραματοθεραπεια , συμπεριφορικη ) και σωματικες ασκησεις. Ειμαι σε λιστα αναμονης για αυτο απο τον Δεκεμβρη. Ο ψυχιατρος πανω σε αυτο , ειπε να μην παω εκει και μου προτεινε καποιους ψυχοθεραπευτες που κανουν γνωσιακη συμπεριφορικη.Τι να κανω τωρα? Nα παω εκει που ειπε η ψυχολογος ή εκει που ειπε ο ψυχιατρος?