Originally Posted by
Lou!
sk δεν νομίζω ότι εχεις ψύχωση, συνήθως η ψύχωση κάνει καραμπάμ και δεν κρύβεται εύκολα. δεν είναι μόνο οι φωνές που δεν φαίνονται σε τρίτο παρατηρητή, η όλη συμπεριφορά είναι πολύ αλλοπρόσαλη. συνήθως μόλις πιάσεις κουβέντα με ψυχωσικό λέει ασυναρτησίες, πράγματα που δεν στέκουν, ασύνδετοι συνειρμοί χωρίς καμία λογική, περίεργες πεποιθήσεις ότι τους παρακολουθούν, ότι θέλουν να τους βλάψουν. τεσπά ό,τι εμμονή κουβαλάει ο καθένας διογκώνεται σε παράλογο βαθμό.
φυσικά ειδικός δεν είμαι κ δεν επιτρέπονται οι διαγνώσεις στο φόρουμ. το επισημαίνω, διότι παλιά άμα γράφαμε καμιά γνώμη περί διάγνωσης τρώγαμε παρατήρηση!
το άρθρο που βρήκες στο ίντερνετ νομίζω ότι καλά τα λέει περί ψυχωσης.
το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι την επόμενη φορά που θα πας να τους ρωτήσεις για αυτο το θέμα. να τους πεις ότι σου φάνηκε οτι άκουσες ότι υποπτεύονται ψύχωση, άκουσες καλά ή παράκουσες; αν σου πουν ότι άκουσες καλά να τους ρωτήσεις και που το βασίζουν. δεν είναι καθόλου ντροπή να το ρωτήσεις, ούτε τους προσβάλλεις, απλά ρώτα με τακτ. πχ μην τους πυροβολήσεις με θυμωμένο ύφος "την άλλη φορά με βγάλατε τρελή, ότι έχω και ψύχωση, σας άκουσα που το συζητάγατε πίσω από την πλάτη μου!!!"
ρώτα ευγενικά: "την άλλη φορά άκουσα το και το, άκουσα καλά, και αν ναι, που το βασίζετε;"