Πως η συζήτηση για το σεξ οδηγεί στο χωρισμό
Γειά σας,
Με το αγόρι μου είμαστε 5 χρόνια μαζί και προσφάτως έκανα το λάθος να θέσω ζήτημα για τις συνευρέσεις μας και το πόσο έχουν σπανίσει τον τελευταίο χρόνο λόγω υπερβολικής δουλειάς δικιάς του. Για κάποιο λόγο όχι μόνο δεν έγινε εποικοδομητική συζήτηση ώστε να βρεθεί λύσει, αλλά θίχτηκε πολύ άσχημα, δεν ανέλαβε καμία ευθύνη αλλά αντιθέτως προσπάθησε με κάθε τρόπο να τις ρίξει όλες σε μένα, με αποτέλεσμα κιόλας ο χωρισμός να μας χτυπάει την πόρτα μόνο και μόνο επειδή έγινε ένα ήπιων τόνων αίτημα για περισσότερο χρόνο σε προσωπικές στιγμές και όχι σε προχειρότητες και ικανοποίηση μόνο του ενός. Αυτή η ελλιπής ικανότητα προς συμβιβασμό και αμφίπλευρη συνεννόηση ομολογώ πως με προβλημάτισε πολύ για το μέλλον (αν πλέον υπάρξει) και για το αν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρά πλέον ζητήματα που θα προκύψουν. Κατηγορήθηκα για μη κατανόηση (χωρίς να ισχύει κάτι τέτοιο) και διαπίστωσα όπως και στο παρελθόν πως οποιαδήποτε ένσταση μου σε κάτι δεν γίνεται αποδεκτή αλλά μεταφράζεται σε σοβαρό πρόβλημα που προκαλώ εγώ. Δεν είμαι σίγουρη για το πώς να το χειριστώ. Συνήθως υποχωρώ για τις ανάγκες μου. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω να θυσιάζω τα θέλω μου για να είμαι μαζί του. Δεν θεωρώ ότι έκανα ή είπα κάτι παράλογο για να απολογηθώ και από την άλλη αν επιδιώξω τη μετάνοια και επανασύνδεση (αν συμβιβαστώ) πιθανά να υποθέσω ότι έτσι θα πρέπει να κάνω στο μέλλον για να μην έχουμε ζητήματα? Πότε έγινε ταμπού η συζήτηση γύρω από τα σεξουαλικά? Οποιαδήποτε άποψη θα ήταν ιδιαίτερα εκτιμητέα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων