Καλησπέρα,έχετε αναρωτηθεί μήπως όλα τα αυτά που περνάμε τα συμτώματα και όλα που μας βάζουν στο άγχος σαν δικαιολογία μήπως είναι και ένα θέμα των ψεκασμών που γίνονται εδώ και κάποια χρονια??
Printable View
Καλησπέρα,έχετε αναρωτηθεί μήπως όλα τα αυτά που περνάμε τα συμτώματα και όλα που μας βάζουν στο άγχος σαν δικαιολογία μήπως είναι και ένα θέμα των ψεκασμών που γίνονται εδώ και κάποια χρονια??
Ναι επισης μας κυβερνα μια μυστικη καστα Εβραιων που ηρθαν απο τον πλανητη Νιμπιρου οι οποιοι την ειδαν αλλιως οταν ο βασιλιας των Βογκονς τους εφτυσε.
Αλλα δεν χρειαζεται να φοβομαστε γιατι οι καλοι Ελ και τα Βριλ απ τα Βριλησσια θα μας σωσουν. . .
Βillaros το πιστευω ακραδαντα ναι..!!Και για αυτα που αναφερερεις περι αγχους και η απαθεια που εχουμε σε ολο αυτο που ζουμε!Λεπτο το θεμα που ανοιξες πιθανοτατα να σε πουν και τρελο!Αλλα καποιοι που ειρωνευονται χωρις ισως να εχουν μπει στον κοπο να ερευνησουν καποια πραγματα,θα πω απλα οτι εχουν παραδεχτει παγκοσμιως οτι γινονται αεροψεκασμοι..Και ας ψαξουν και περι Εβραιων και Νεα Ταξη πραγματων.Τσαμπα ο κοπος σου να ανοιξεις τετοιο θεμα..Ή μαλλον λαθος τοπος.
Αυτοί που ειρωνεύονται, καλό θα ήταν να έχουν πρώτα αποδείξεις ότι τίποτα τέτοιο δεν ισχύει. Γιατί μπορεί κάποιοι άλλοι, να γελάνε με την άγνοιά τους.
Εγώ το πιστεύω, τα στοιχέια τα χημικά των ψεκασμών επηδρούν στο νευρικό σύστημα
Ποιοι μας ψεκαζουν ρε τι λετε? Τα πιστευετε αυτα που γραφετε? Τι Νεα Ταξη Πραγματων κ αηδιες? Εκτος αν εννοειτε πχ τους ψεκασμους π γινονται μια φορα το χρονο για τα κουνουπια! Κατα τ αλλα μ ακουγεται σαν θεωρια συνομωσιας!
Αντε ρε σοβαρα?? Πω πω δν το ηξερα...
Έφτασε 95 χρονών ο αξιότιμος κύριος Μητσοτάκης και ακόμη ζει! Οι ευχές που του έκαναν όλοι όταν είχε γενέθλια "να τα εκατοστήσει" φαίνεται ότι τελικά έπιασαν τόπο. Απομένουν 5 χρόνια για να τα εκατοστήσει αυτός ο μεγάλος άντρας και προπαντώς άνθρωπος. Μακάρι να είμαστε όλοι μας γεροί να τον δούμε να τα εκατοστίζει! Γιατί το αξίζουμε και το αξίζει!
Υ.Γ. ξέχασα να πω ότι τελευταία κυκλοφορούν πολλά ανέκδοτα για την ηλικία του Μητσοτάκη, τα οποία όπως δήλωσε ο ίδιος τα αντιμετωπίζει με ψυχραιμία
Να και τα προιοντα ψεκασμου..!!Μωρε ποναμε και μας αρεσει λεωωωωωω!
Τωρα να ρωτησω εγω με τη σειρα μου ;;
Ο Μητσοτακης φταιει ή οι ψεκασμοι ;;
Στανταρ καποιος τρωει και τα αντικουνουπικα..!
Ο καθενας απο κατι τρωει νταρλινγκ! Αλλος τρωει κ ξερναει, αλλος τρωει πΟΟτσες, αλλος εν ολιγοις τον τρωει κ ζοριζεται κ αλλος τον τρωει κ δροσιζεται!!
Μπααα dulcolax προτιμοτερο, εγγυημενα πραγματα!! Τεσπα, εγω μια φορα δν τον εφαγα! Αλλοι τον τρων εξ εμου! χοχοχο!! :PPP
Γι'αυτο ειπα εξαρχης λαθος τοπος για τετοια θεματα..
Δεν απευθυνθηκα σε εσενα.
Ρε γραψτε εκει την αποψη σας, συζητηστε το το θεμα διεξοδικως κ ενδελεχως, μπορει καποιοι αδαεις να πρεπει να μαθουν!! Αμαν δλδ!! Τι παει να πει λαθος μερος?
Τσ τσ τσ τσ..Διαολου καλτσα εισαι..!
Καλα π δν ειμαι κ ο ιδιος ο διαολος δλδ :PPP
Αχχχ!! χιλια συγνωμη που τολμησα να πω ΄και να εκφρασω γνωμη !!! τα εσβησα ,μη μαγαρισω ,και το θεμα σας ...........
Να ειστε καλα να τα λετε .....
Eμεις μια χαρα ειμαστε κ 2 τρομαρες!! Ρε συ μην τα σβηνεις δν υπαρχει λογος! Τζαμπα τα γραφεις δλδ τοτε? "Μαγαρισω" τι σημαινει?? :O
Billaros, ωραίο το θέμα σου! γέλασα πρωινιάτικα με τις απαντησεις των συμφορουμητών. ελπίζω και συ για πλάκα να το άνοιξες...
Είτε για πλάκα, είτε για σοβαρά, άμα δεν πούμε κι εμείς τίποτα ρε συ Γιάννη δεν λέει, δεν παλεύεται!! :)
Δεν ξέρω αν μας ξεκάζουν........αλλά αν το κάνουν σίγουρα δεν το κάνουν καλά!!! Γιατί δεν πιάνει σε όλους! Δεν έχουμε όλοι πονοκεφάλους και χάλια διάθεση το πρωί. Πιο εύκολο είναι να σε ''ψεκάζουν'' από tv, internet κτλ παρά από αεροπλάνο ...
Και μια βόλτα επίσης από τη Νέα Παραλία στο Θερμαικό θα σε πείσει! Ξέρεις πώς θα αλλάξει η διάθεσή σου?? Try it.. :p
Xαχαχα..συμφωνω με tv και internet αποβλακωνεσαι...θελει και λιγο off..και τωρα που ανοιγει και ο καιρος...προβλεπεται!..
Σίγουρα θέλει off απλά όπως είπα προσέχουμε πού πηγαίνουμε, δεν πηγαίνουμε σε απαγορευμένα μέρη!! :)
http://city-vibes.gr/index.php/ourbl...hemtrails.html
Kαπου αναφερει και τον κωδικα Αλιμενταριους ο οποιος εχει ψηφιστει και απο την βουλη..Συνομωσιες..!σσσσσσσ μην μιλατε..Το χαπακι σας και υπνο.
Το Αλιμενταριους κατι απο τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιων μου θυμιζει!! :PPP
Nαι καλομ μνημονιο υπαρχει και το αλιμενταριους, υπαρχει και η μειωση του πλυθησμου σε 500.000,υπαρχει και το ΗAARP που προκαλει σεισμους και μεταβολες στις καιρικες συνθηκες σε οποιον δεν συμορφονεται και ολα αυτα απο μια παγκοσμια ελιτ μεσω ιδιωτικων τραπεζων που τρελαθηκε και απο το 80% της κατοχης του παγκοσμιου πλουτου,θελει σωνει και καλα το 100% και εμας να μας βαραει με το μαστιγιο σε ενα ουργοελικο μελλον να χορευουμε χαρλεμ σεηκ...
Γι αυτο και εμεις παιρνουμε το χαπακι και καλο υπνο...σσσσσσσ..μην μας ξυπνατε!!!...
Σε μια ψυχωτικη πραγματικοτητα προσπαθουμε και εμεις να ισορροπησουμε....αν μη τι αλλο θελει τεχνη...το ολο εγχειρημα....
Δεν περιμενα να χει τοσι περαση το θεμα μου περιμενα πιο πολι κραξιμο..εγω το ανοιξα απλα αυτο με διαφορες συζιτισεις που εχω κανει γι αυτο το θεμα και επεισης με το θεμα που εχω εγω με τους πονους τα μουδιασματα και ολα αυτα τα ψιχοσωματικα που δεν εχω βρει τιποτα σε οσους γιατρους και να χω παει και σε χιλιαδες εξετασεις που χω κανει και λεω μηπως και αυτο επιρεαζει ολη αυτι τιν κατασταση που εχω εγω και αρκετοι απο δω απο οσο εχω διαβασει..ευχαριστω για τις απαντισεις να στε καλα