παιδια ολα τα φαρμακα ειναι εθιστικά αν δεν εκλειψουν οι αιτίες
Κάνω χρήση ζάναξ ενα χρόνο και κάτι και το εχω σταματησει σταδιακά στο εξάμηνο,και ξανά στο δευτερο εξάμηνο...
Τα ξαναξεκίνησα διότι ακόμα εχω αγχος και άλυτα θέματακαι όχι γιατι εχω σωματικό εθισμό..
Κανένα φαρμακο δεν προκαλέι εξάρτηση εάν δεν γίνεται διαρκής αυξηση της δοσολογιας η τρελλή κατάχρηση..
Είναι ένας μυθος που εχει καλλιεργηθεί μάλλον για να γραφονται αντικαταθλιπτικά τα οποία εχουν και πενταπλάσιο κοστος..
Ο εθισμος είναι ψυχολογικος αφου γινεται τροπος συνηθειας να καταπινεις το χαπάκι και να μην σε ενδιαφερει γιατί είσαι γενικότερα αγχωμενος αλλά δεν υπαρχουν μαγικά χαπακια η μαγικές συνταγες..
Εξάρτηση δεν εχουν τοτε αυτοί που εχουν αναγκη ΧΡΟΝΙΑΣ φαρμακευτικής αγωγης για υπερταση,ζάχαρο,και αλλες παθησεις???
Οσοι διακόπτουν τα αντικαταθλιπτικά και ξαναυποτροπιάζουν γιατί δεν εχουν λύσει τα θέματά τους δεν ειναι εξαρτημένοι ψυχικά??
Δεν διαφέρει το ζαναξ απο κανενα φαρμακο λοιπόν είναι ημιμάθεια η αμάθεια πολλά που ακούγονται,και η κοκκινη γραμμή υπάρχει οχι γιατί είναι ναρκωτικά(ελεος)
αλλά να περιοριστεί η ελεύθερη χρήση στο εμπόριο,στους τοξικομανεις και στους ανηλίκους διοτι κανενα φαρμακο δεν ειναι παιχνιδι ενω οι τοξικομανεις προτιμουν να παιρνουν μια καρτέλα ζαναξ και να πεφτουν σε κωμα παρα να τρεμουν και να πονανε απο ελλειψη ηρωινης..
Το ζαναξ ειναι μια απ τις καλυτερες ουσιες για την θεραπεία του αγχους και της διαταραχης πανικου και ενα απ τα καλύτερα φαρμακα γενικότερα..
Είναι σε μικρες δοσεις αγχολυτικο-μυοχαλαρωτικό,και σε μεγάλες κατασταλτικό που σημαίνει πρέπει να γίνεταιο ορθη χρήση.