Καλησπέρα σας/Μια ερώτηση
Είμαι παλιό μέλος του φόρουμ αλλά έχω κάποια χρονάκια να μπω και έχω ξεχάσει το κωδικό μου, και έτσι έκανα ένα νέο λογαριασμό. Λοιπόν πριν χρόνια είχα πέσει κατάθλιψη και ήμουν νοσοφοβικός σε μεγάλο βαθμό ώστε να παθαίνω κρίσεις πανικού , πήγα σε έναν γιατρό που μου συνέστησε ένα άλλο μέλος του φόρουμ με βοήθησε αρκετά, βέβαια έπαιρνα και cipralex kai xanax , αν και τώρα πίνω μόνο xanax μισο μιλιγκραμ την ημέρα αν το θυμηθώ καμια φορά το ξεχνάω, αλλά πάντα έχω μαζί μου στο πορτοφόλι μερικά να υπάρχουν μην μου τύχει τίποτα. Ας πάμε στο θέμα μου, την άλλη εβδομάδα πάω ταξίδι στο εξωτερικό είναι το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό, πρώτη φορά σε αεροπλάνο και όσο να ναι μπορεί να φοβηθώ λιγάκι αν και το ελέγχω για την ώρα. Θέλω να ρωτήσω κάποιο φίλο του φόρουμ που να έχει ταξιδέψει με το αεροπλάνο εάν είχε πρόβλημα να πάρει πχ και τα χάπια μαζί του η αν θα έχω κάποιο πρόβλημα στο έλεγχο εξάλλου θα πάρω μαζί μου χάπια και για την πίεση και για θυροειδή , και κάτι σταγόνες για την μύτη επειδή με έχω την αλεργία μου αυτό το καιρό με τα φυτά. η να τα βάλω όλα μέσα στην βαλίτσα και να μην το αναφέρω καν... εντάξει μάλλον είναι ανόητη η ερώτηση που έκανα , αν είναι δυνατόν να μην σε αφήσουν να πάρεις τα χάπια σου μαζί, αλλά ξέρω εγώ με τέτοια τρομοκρατία που έχουν πέρασει στο κόσμο σκέφτομαι και τα χειρότερα.