Νοιώθω τόσο πολύ πληγωμένη που με εγκατέλειψε ο πατέρας μου...
Έχω περάσει τόσα πολλά στην παιδική μου ηλικία...συγχωρέστε με αν σας δίνω την εντύπωση ότι προσπαθώ να το παίξω θύμα για να με λυπηθουν, αλλά ειλικρινά έχω φτάσει στα όρια μου.
Έχω να δω τον πατέρα μου από τότε που τον χώρισε η μάνα μου λόγω βίαιης συμπεριφοράς...πρέπει να ήμουν γύρω στα δύο όταν έγινε αυτό.
Δεν φαντάζεστε πόσο πολύ ΚΕΝΗ νοιώθω μέσα μου τώρα, πόσο πολύ στερημένη και εγκαταλελειμένη νοιώθω!
Από τότε δεν έχει ενδιαφερθεί ούτε μια φορά να δει τι κάνω...ούτε ένα τηλέφωνο , τίποτα! Η πλήρης αδιαφορία!
Το θέμα είναι πως τώρα που έχω φτάσει στα είκοσι πια, βιώνω κάθε μέρα τις συνέπειες αυτής της στέρησης.
Κάθε φορά που βλέπω έξω στο δρόμο ένα παιδί με τον πατέρα του, με πιάνει ένα ακατάσχετο αίσθημα ζήλειας και ορισμένες φορές δεν μπορώ να συγκρατηθώ και ξεσπάω σε κλάματα...δεν μπορώ καν να πω την λέξη πατέρας...
Το άλλο που με προβληματίζει είναι ότι με ελκύουν οι πολύ μεγαλύτεροι άντρες.
Τώρα τελευταία έχω πάθει εμμονή με έναν καθηγητή μου απ'τη σχολή, ο οποίος είναι γύρω στα σαράντα, παντρεμένος με παιδιά...
Του έχω δείξει ότι μου αρέσει και νομίζω ότι και αυτός ενδιαφέρεται και θέλει να προχωρήσει μαζί μου.
Ξέρω όμως ότι δεν θα μου δώσει αυτό που ζητάω! Ποτέ δεν πρόκειται να νοιαστεί για μένα πραγματικά, ούτε να με αγαπήσει σαν τα παιδιά του και αυτό με πονάει πολύ!
Εκείνος δεν γνωρίζει τίποτα από όλα αυτά και νομίζει ότι απλά μου αρέσει.
Ειλικρινά δεν ξέρω από που να αρχίσω για να λύνω μία μία τις νευρώσεις που έχω...η ζωή μου έχει γίνει ανυπόφορη πλέον. Νομίζω ότι είναι προτιμότερο να τρελαθώ για να ξεχάσω τη βαθιά θλίψη και τον πόνο που έχω...
Ζητάω βοήθεια!