καλησπέρα σας...ένα άτομο που ειναι τοξικομανής,ασθενής του aids(ολα τα καλά έχει δηλαδή) και εκδίδετε για να εξασφαλίσει την δόση του,μπορει να ζητηθεί ο εγκλεισμός σε κάποιο ίδρυμα κατόπιν αιτήσεως κάποιου συγγενή του?
Printable View
καλησπέρα σας...ένα άτομο που ειναι τοξικομανής,ασθενής του aids(ολα τα καλά έχει δηλαδή) και εκδίδετε για να εξασφαλίσει την δόση του,μπορει να ζητηθεί ο εγκλεισμός σε κάποιο ίδρυμα κατόπιν αιτήσεως κάποιου συγγενή του?
Κουραγιο αγαπητο μελος!Οσον αφορα τον εγκλεισμο ειδα στην εκπομπη πρωταγωνιστες-πεθαινοντας στις πλατειες οτι ειναι τρομερα χρονοβορα διαδικασια πρεπει να μπεις σε λιστα αναμονης,Αν θελεις βρες την εκοπμπη στο γιουτιουμπ στην οποια μιλανε ανθρωποι που αντιμετωπιζουνε ομοιο προβλημα
όχι δεν εννοώ να μπεί σε κοινότητα οκανα αλλα σε ψυχιατριακό ίδρυμα λόγω της άρνησης για θεραπεία για την ασθένεια που έχει...
δε νομιζω να μπει σε ψυχιατρικο λογω του hiv δεν εχεισ παρα να πασ στην αστυνομια
..........
...............
....................
Δεν νομίζω πως υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου.... Ψυχιατρείο όχι δεν είναι ψυχικά ασθενής, πρόγραμμα απεξάρτησης κλειστό τεράστια λίστα αναμονής, αστυνομία αν πας θα πάει φυλακή για χρήση και παράνομη εκπόρνευση αφού λογικά εκδίδεται χωρίς άδεια.... :(
για παράνομη πορνεία ειναι πταίσμα και δεν μπένει ουτε 1 μέρα μέσα...αλλά το να εκδίδετε και να γνωρίζει οτι ειναι ασθενής hiv αυτό δεν ειναι μια αιτία για εγκλεισμό σε ψυχιατρειο?
Μου θυμιζει τις ιεροδουλες που πιασατε εδω κ καιρο,Ειδικος δεν ειμαι να σου πω παντως πιστευω οτι θα παει φυλακη αντι για ψυχιατρειο κ πρεπει να αποφασισετε εσεις οι δικοι του αμα ειναι για αυτον καλυτερο
Κοίταξε μπορείς να πατε σε ένα γιατρό να σ γράψει διπολική που έχει σύμπτωμα την κατάχρηση ουσιών κ μετά να την βάλεις
ειμαστε παντρεμένοι αλλά σε διάσταση..έχω κάποιο δικαιώμα απέναντι της?
να ρωτήσω θες να την βοηθήσεις? η να την ''ξεφορτωθείς'' ?
Καλο ειναι οτι ενδιαφερεσαι για αυτην,ειναι προτιμοτερο να απευθυνθεις σε δικηγορο να παρεις απαντηση μην κανεις κατι εις βαρος της
το μηναίο επίδομα ως ασθενής με aids το παίρνει?
Θεραπεία δεν κάνει καθόλου? ο γιατρός της το γνωρίζει?
Κοιτά φίλε μου το ψυχιατρείο δεν είναι λύση για έναν άνθρωπο αν φυσικά τον νοιάζεσαι. (και ειδικά όταν δεν είναι ψυχικά ασθενής)
Η Λέρος γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο για το τότε ψυχιατρείο της (τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα) είχε σε αυτό το κολαστήριο ψυχιατρείο ένα ποσοστό 40% και κάτι ανθρώπων που δεν είχαν ψυχική νόσο, άτομα μόνα, με κάποια σοβαρή νόσο, ή με ειδικές ανάγκες, πρώην πόρνες, άνθρωποι πάρα πολύ φτωχοί βρήκαν άσυλο στα ψυχιατρεία με πλάστες γνωματεύσεις γιατρών που είτε βοηθούσαν την οικογένεια να απαλλαγεί, είτε βοηθούσαν το κράτος να μην έχει ''αποβράσματα'' στους δρόμους ... η νόσος που υποτίθεται πως είχαν όλοι αυτοί στο 80% των περιπτώσεων ήταν η μανιοκατάθλιψη ( σήμερα λέγεται διπολική διαταραχή) . Τα φάρμακα που τους έδιναν μη έχοντας γνώσεις και στηριζόμενη σε ψεύτικες γνωματεύσεις τους έκαναν πραγματικά ψυχικά άρρωστους. Συγνώμη για την όλη ιστορία αλλά τα ψυχιατρεία αν φτάσουν να λειτουργούν και πάλι σαν άσυλα ανεπιθύμητων θα κάνει κακό και σε όλους μας. σήμερα η κατάσταση είναι απλά ανεκτή αλλά είμαστε κοντά να ξαναζήσουμε εφιαλτικές εικόνες. Ας το καταλάβουμε τα ψυχιατρεία δεν είναι άσυλα ψυχών ..είναι ιατρεία για τους ψυχικά ασθενής.
Να μιλήσεις με τον γιατρό της και με ψυχολόγους στο νοσοκομείο, να μιλήσεις με οκανα και με κεθεα,
πρώτα πρέπει να σταματήσει η χρήση αλλιώς οτι θεραπεία και να κάνει είναι άχρηστη.
Δεν έχω γνώσεις ποινικού κώδικα αλλά ναρκωτικά- πορνεία - και πάω στην αστυνομία δεν μου ακούγεται λύση.
Καλα κ εγω ειδα εκπομπες με αθλια κατασταση μεσα στα ψυχιατρεια,επειδη σε κλεινουνε κ σου συμπεριφερονται σαν να εισαι ζωο κιολας!Ειναι λεπτο το ζητημα κ δεν πρεπει να κανεις κατι εις βαρος της επειδη ηδη δεν ειναι καλα
ασχολήθηκα πολύ με το θέμα αλλά αποφασίσανε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα που κάνει την δουλειά αυτή και ας ειναι οροθετική..
:confused:
Φιλε με την προοδο της ιατρικης σημερα κ τα φαρμακα κ την αναβαθμισμενη ποιοτητα ζωης, ενας οροθετικος μπορει οχι μονο να εργαζεται κανονικα, αλλα μεχρι κ νορμαλ σεξουαλικη ζωη να εχει, μεχρι κ παιδι υγιες να κανει.. η ιατρικη εχει κανει θαυματα κ συνεχως εξελισσεται..