εχω απολυτη αναγκη να μιλησω με καποιον και δεν εχω κανεναν. ακομα και οι φιλες μου δεν μπορουν να με βοηθησουν ουτε να με καταλαβουν.
ειμαι 22 χρονων, εχω μια σχεση η οποια πηγαινε πολυ καλα και ετσι αποφασισαμε με τον φιλο μου να συζησουμε.
ειχε περασει περιπου ενας μηνας οταν μαθαμε πως ημουν εγκυος, εγω αρχικα φοβηθηκα γιατι σκεφτομουν πως δεν θα τα βγαλω περα με τους δικους μου και ετσι η πρωτη μου αντιδραση ηταν να μην το κρατησω, ο φιλος μου ελεγε πως σε οτι κι αν αποφασισω θα ειναι διπλα μου.
τελικα αποφασισα να το πω στη μητερα μου και η αντιδραση της ηταν εντελως διαφορετικη απο αυτο που περιμενα. μου ειπε πως η αποφαση ειναι δικη μου και πως θα με βοηθησει και στις δυο περιπτωσεις.
τοτε αλλαξα γνωμη, θελησα να το κρατησω..ειχε περασει μια ολοκληρη εβδομαδα και ειχα αρχισει να συνηθιζω στην ιδεα να γινω μητερα, πηγα και σε γιατρο, εκανα και υπερηχογραφημα και οταν ειδα το εμβρυο ολα αλλαξαν μεσα μου.
οπως αλλαξα εγω ομως ετσι αλλαξε και εκεινος, οσο με εβλεπε να θελω να κρατησω το παιδι τοσο αντιδρουσε, μου εδειξε εναν εαυτο που δεν τον ειχα ξαναδει.
ξαφνικα αρχισε να λεει πως ενω ηταν ατυχημα εγω προσπαθουσα να το εκμεταλευτω, του ειπα πως το μονο που ηθελα ηταν να κρατησω το παιδι και οχι να παντρευτω.
το ειπε στους δικους του και τους ειχα ολους εναντιον μου, κανεις τους δεν ηθελε εκεινο το παιδι να γεννηθει. η μητερα μου ειπε θα με βοηθουσε αλλα εννοειται πως αν το κρατουσα θα επρεπε να ακολουθησει και γαμος. βλεπετε προερχομαι απο χωριο και ειναι δυσκολα τα πραγματα εκει.
οι μερες περνουσαν και ειχα φτασει σε σημειο να μην τρωω, να ειμαι κλεισμενη στο σπιτι και να κλαιω. προσπαθουσα να βρω μια λυση αλλα δεν υπηρχε καμια.
ειμαι 22 χρονων, δεν εχω τελειωσει καλα καλα τις σπουδες μου, δεν εχω δικα μου χρηματα, ο πατερας μου δεν το ηξερε και αν το μαθαινε θα αναγκαζε να γινει αυτος ο γαμος με το ζορι και εγω δεν ηθελα να πουν οι γονεις του φιλου μου οτι επωφεληθηκα την κατασταση, να το κρατησω μονη μου αδυνατο, χωρις χρηματα, χωρις ανθρωπους να με στηριζουν, χωρις ενα πτυχιο, μια δουλεια πως;
για μερες τον παρακαλουσα, εκλαιγα μπροστα του και εκεινος καθοταν απαθης διπλα μου και κοιταγε αλλου λες και δεν με εβλεπε και δεν με ακουγε.
ακομα και το τελευταιο βραδυ πριν το ραντεβου για την εκτρωση τον παρακαλουσα να μην το κανουμε μα εκεινος τιποτα.
κατεβηκα στα χειρουργια κλαιγοντας, οταν με ξαπλωσαν στο κρεβατι του χειρουργιου επαθα υστερια εκλαιγα, ετρεμα και χτυπιομουν, παρακαλουσα το γιατρο να μην το κανει
ουτε αφηνα τον αναισθησιολογο να μου κανει την ενεση, μεχρι που ο γιατρος και μια νοσοκομα με ακινητοποιησαν και ο αναισθησιολογος τα καταφερε.
για ενα μεγαλο διαστημα ειχα κλειστει στον εαυτο μου, σκεφτομουν μονο τον θανατο, δεν σηκωνομουν καν απο το κρεβατι, δεν μιλουσα με κανεναν. εκεινος ηταν διπλα μου, ετοιμος να με αγκαλιασει και να με βοηθησει να το ξεπερασω. κατι που ομως εμενα με εκανε να θυμωνω ακομη περισσοτερο γιατι προσπαθουσε να με ''βοηθησει'' να ξεπερασω κατι που ο ιδιος μου προκαλεσε!
εχουν περασει 3μηνες απο τοτε, επειτα απο ενα μηνα καλυτερεψα. τωρα συνεχιζω φαινομενικα τη ζωη μου, οσοι ηξεραν συμπεριφερονται λες και δεν εγινε ποτε, εγω ομως δεν μπορω να κανω το ιδιο. δεν μπορω να ξεχασω.
πολλα βραδυα δεν μπορω να κοιμηθω,βλεπω εφιαλτες, καθομαι και κλαιω, βλεπω εγκυες και μωρα στο δρομο και βαζω τα κλαμματα, δεν ξερω αν ειναι παραλογο που ειμαι ετσι.
ολοι ετσι λενε, λενε πως εχει περασει καιρος, πως δεν εγινε και τιποτα, πως πρεπει να συνεχισω τη ζωη μου, αλλα δεν μπορω.
ειναι λαθος που δεν μπορω; ειναι παραλογο;
με τον φιλο μου τσακωνομαστε συνεχεια
και το πιο τρελο απ'ολα ειναι πως ενω εκανε ολα αυτα και πολλες φορες νιωθω θυμο και τον βριζω και με πιανει υστερια, δεν μπορω να τον χωρισω, θελω αλλα δεν μπορω.
αυτο ειναι το παραλογο.
εχω παθει εμμονη με αυτο το θεμα, δεν μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο, νιωθω πως αν κανω αλλο παιδι θα εξιλεωθω για οτι εγινε.
θελω να με βοηθησει καποιος, να μου δειξει πως να το ξεπερασω, δεν αντεχω αλλο.