Ακατάλληλο για κάτω των 35. Η γονική συναίνεση είναι απαραίτητη.
Λοιπόν φιλαράκια χωρίζω. Είχα που είχα τον καημό μου με τον χωρισμό τον βασικό , ζω ακόμα ανάμεσα σε κούτες και χωρίς οικογένεια του Εκτόρ Μαλό ή του Έκτορα, πριν μερικές ημέρες βγήκε το διαζύγιό μου , έχω και το θέμα που παλεύω με το αλκοόλ , το ********,μην με πάρει απο κάτω, βρέθηκε αυτός ο καλός άνθρωπος που θέλει sex κάθε μέρα κι όλη μέρα ,είπα εντάξει θα ζήσω πάλι , θα είναι σαν να αλλάζω σελίδα σε ένα βιβλίο για να δω την συνέχεια , κι εχτές ήμουν στην τελευταία ημέρα της περιόδου μου , το άτομο μόλις είδε λίγο αίμα αυτό στου κόλπου τα τελειώματα, τα έπαιξε. Είμαι σε φάση που ανησυχώ για την γυναικεία μου φύση , έχω άγχος για το πότε θα τελειώσει αυτό το θαύμα ,έχω περάσει τα σαράντα , κι αυτός τα έπαιξε….Θα μου πεις είναι ένας άλλος άνθρωπος, με άλλα βιώματα , η μαγεία έφυγε όμως… κι η καύλα μπορώ να σου πω . Αγαπητοί άντρες, αποτελέσματα της μαμάς σας, σας συνιστούμε να μας προσέχετε για να έχετε.Δεν νομίζω πως έχει να κάνει με το μορφωτικό επίπεδο. Μάλλον από το σπίτι ξεκινάει το θεματάκι της σιχασιάς. Κρίμα.