Γεια σας θα ηθελα να σας πω την ιστορια μου και να με βοηθησετε γιατι θα τρελαθω δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανεναν.Ειμαι 29 ετων και ειχα μια σχεση με ενα παιδι 6 χρονια μικροτερο μου για 4 χρονια.Στους γονεις δεν ειχα πει τιποτα γιατι ανακατευονται πολυ στη ζωη μου και ειδικα ο πατερας μου γιατι λεει οτι οσους βρισκω εγω με πλησιαζουν για τα λεφτα του.Περνουσα καλα μαζι του ως που μια μερα περνουν τηλεφωνο ενα αγαπημενο μου προσωπο και του λενε οτι αυτος με κοροϊδευει και ειπε με εχει κανει ετσι ωστε να μην μπορω να φυγω απο κοντα του και οτι η γυναικα η δικη του εχει πολυ χρημα.Το μαθαινω και τρελενομαι δεν του λεω τιποτα.Το λεω στην κολητη μου και επειδη παει σε μια καφετζου και οτι της λεει εχει πεσει μεσα της λεω να παμε να μου πει τι γινεται.Πηγαμε και μου ειπε η γυναικα οτι με κοροϊδευει οτι αποσκοπει σε καποια ακινητα που εχουμε και οτι αν μεινω μαζι του θα γινει χαμος στο σπιτι μου γιατι θα το μαθουν οι δικοι μου,οτι εχει γκομενες και μου ειπε και αλλα διαφορα που δεν βγηκε τιποτα απο αυτα.Για να μην τα πολυλογο τον χωρισα δεν με αφηνε σε ησυχια στην αρχη αλλα μετα τον παρακαλεσα να με αφησει να ηρεμησω λιγο και το εκανε.Η κολητη μου δεν με αφησε μονη μου ουτε στιγμη βγαιναμε πηγαιναμε παντου.Με το που τα ξαναβρηκε με τον πρωην της με παρατησε ουτε για καφε ουτε για ποτο ουτε τιποτα.Δεν ειπα βεβαια να ειμαστε καθε μερα μαζι θελει να μεινει και λιγο με το αγορι της λογικο.Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι με το που χωρισα με εγκατελειψαν ολοι και φοβαμαι μηπως το εστησε αυτη ολο αυτο για να με χωρισει ή ενας φιλος του αγοριου μου που με γουσταρε?Με βασανιζει πολυ αυτο το θεμα ας μου πει καποιος μια γνωμη.