Quote:
Originally posted by dinad
ΤΑ ΛΑΘΗ...ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...
Καλημέρα.Αισθάνομαι απαίσια.Με τον ευατό μου.Προσπαθώ να κατανοήσω κάποιες πράξεις μου ...αλλά δεν βρίσκω λόγο που εφτασα σε αυτό το σημείο.Είναι λίγο μακρυνάρι...ζητάω συγνώμη εκ των προτέρων αλλά χρειάζομαι βοήθεια.
Γίνομαι πιο σαφής.Εδώ και 2 1/2 χρ. είμαι με ενα παιδί και πάμε σοβαρά...(μέχρι στιγμής τουλάχιστον...γιατί τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει).
Εμένα κατά καιρούς με έπιανε μια λύσσα με το ψάξιμο του κινητού του.Το μόνο που έχω βρει είναι κάποιες κλήσεις απο πρώην.Υποστηρίζει οτι είναι απλά μια τηλεφωνική επαφή αφού στον καιρό που είμαστε μαζί δεν βγαίνει εξω καθόλου μόνος του.Είναι οι καταστάσεις τέτοιες που οι φίλοι του φύγαν εκτος Αθηνών...όποτε έρχονται βρισκόμαστε όλοι μαζί.
Τα Π-Σ-Κύριακα είμαστε πάντα μαζί.Γενικά δηλ. δεν μου έχει δώσει αφορμή για να υποψιάζομαι κάτι άλλο.Απλά με χαλάει το γεγονός αυτής της \"τυπικής\" επικοινωνίας με μια πρώην.
Τον περασμένο μήνα -παρόλο που μου έχει πει να μην ψάχνω κρυφά γιατί τον ενοχλεί-κοίταξα το τηλ. του ξανά και βρήκα μια άλλη πρώην πιτσιρίκα να τον έχει πάρει....και επειδή ήξερε ότι το ψάχνω την αποθηκευσε με αντρικό όνομα.Το πήρα χαμπάρι απο ένα παμπάλαιο ΜΜs που υπήρχε στο κινητό του (απο πριν τα φτιάξουμε).Δεν το συνέχισα...ούτε του είπα τίποτα. Πριν 2 βδομάδες με τις φωτιές στην Πάρνηθα είδα ότι ξανα είχε κλήση .... τον ρώτησα και μου είπε οτι τον πήρε για να δει αν ειναι καλά ...μήπως καηκε..ανησύχησε. Το θέμα πιο είναι...ότι εκείνη την ημέρα εγώ για να τον αναγκάσω να μου πει γι΄αυτήν χωρίς να του αποκαλύψω ότι ξανα έψαξα το κινητό....της έκανα κλήση με σκοπό να είναι αναπάντητη ώστε να την αναγκάσω να πάρει τηλ. Έλα ντε που ο θεος αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη...λένε.
Είχε συνδεδεμένο το ΒΤ και ενώ περίμενα να ακούσω τον ήχο του τηλεφώνου για να το κλείσω...το συνηδειτοποιήσα λίγο αργά θα έλεγα...διότι τώρα που θα έρθει ο λογ/σμος θα φανεί ότι είχε γίνει κλήση απο το δικό του πρώτα...πράγμα που του επιβεβαίωση αυτή.
Το δεύτερο που έκανα ήταν ότι είχε κανονίσει να βγει προχθές με τον αδερφό του και έναν συνάδελφο για να συζητήσουν για την δουλειά κάποια πράγματα. Επειδή πριν καθήσει με πήρε τηλ. και με ενημέρωσε ότι κάθεται στην τάδε πλατεία ... εγώ αρχισα να υποψιάζομαι.Μετά απο κανενα μισάωρο πήρα τον δικό μου με απόκρυψη ,το σήκωσε-ακουγόταν φασαρία. Παίρνω και τον αδερφό του....ησυχία. Αυτό έγινε 3 φορές... και αφού βεβαιώθηκα ότι δεν είναι μαζί με ζώσαν τα φίδια.. και άρχισα τις μ....ς.Έπαιρνα τον δικό μου μέχρι που του έσπασα τα νεύρα...και το έκλεισε.Τον ξανα πήρα κανονικά κλειστό.Παίρνω τον αδερφό του και μου λέει έφυγα γιατί ειχα μια δουλειά....τελος πάντων για να μην μακρυγορώ άλλο, το πήρε χαμπάρι ο δικός μου ότι ήμουν εγώ στις αναπάντητες..αλλά εγώ δεν το παραδέχτηκα.Έχει κάνει αίτηση λέει για να του πουν τον αριθμό ...αν είμαι εγώ θα είναι και το τέλος.
Απο την μια δηλ. αποδεικνύεται ότι εγώ έκανα κλήση στην πρώην και απο την άλλη ότι εγώ έκανα τις αναπάντητες....
Θέλω να του πω την αλήθεια,να του ζητήσω συγνώμη και να του πω να μου δώσει μια τελευταία ευκαιρία να επανορθώσω. Να ζητήσω και ψυχολογική υποστήριξη για να διώξω αυτές τις ανασφάλειες που έχω.... το θέμα είναι θα το δεχτεί.Ήταν τόσο κάθετος...που προβλέπω να με χωρίζει .Έχω να κοιμηθώ δυο μέρες...και ενώ πεινάω δεν μπορώ να φάω τίποτα. Κοντεύω να τρελαθώ....δεν θέλω να τον χάσω.
Βοηθήστε με σας παρακαλώ.