Originally Posted by
Lacrymosa
Αχ ρε Αλεξανδρε!! Πραγματικα ομως!
Οταν λες "τυχαινει να αντιμετωπιζω και εγω αυτο το προβλημα", ποιο ειναι αυτο το προβλημα? Ανορεξια εχεις? Βουλιμια? Τι? Στο εχει διαγνωσει καποιος γιατρος? Η διαβασες 5 συμπτωματα στο ιντερνετ κ εβγαλες το συμπερασμα? Επισης ποσα κιλα εισαι πια ρε Αλεξανδρε κ δν μπορεις να βαλεις? Αντε να το δουμε αυτο εμεις οι πιο ''τσουπωτοι'' κ να μν εκνευριστουμε!
Επισης γραφεις παρακατω : "εχω ωραια χαρακτηριστηκα ειμαι καλο παιδι εχω ωραια πρασινα ματια και το μεγαλυτερο προβλημα μου (εγω ετσι το βλεπω) ειναι οτι αυτο το κολημα μου εχει καταστρεψει τις σχεσεις".. ρε αλεξανδρε μην αυτοτρολαρεσαι... εμενα γιατι μ βγαζει περισσοτερο το ολο θεμα κατι του στυλ ''με χει φαει η αγαμια, θελω να βρω γκομενα, οκ θα γραψω κ 3-4 περι ψηλου πρασινοματη, κ οποια τσιμπησει"? Ουτε αγγελια να εβαζες..
Οσο για τα κιλα, να σου δωσω εγω οσα θελεις που τα εχω κ μπολικα! Τι ειναι πια αυτα τα τοσο τραγικα που σου λενε ρε ομορφοπαιδο κ σε στενοχωρουν με αποτελεσμα να μν μπορεις να φας κ να σου χει κοπει η ορεξη?
Παντα σε θεματα αυτης της κατηγοριας απανταω σοβαρα κ με αγγιζουν λογω προσωπικης μαχης με διατροφικες διαταραχες, αλλα στο συγκεκριμενο δν αντεξα να μν πω την κακια μου. Παντως αμα με τιποτα δν μπορεις να φας (ασχετως αιτιας) κ χανεις πολλα κιλα, καλο ειναι να πας κ σε εναν παθολογο να κανεις καποιες εξετασεις π θα σου πει, μηπως παιζει τιποτα παθολογικο..