Τον καιρό που έμεινα μόνος προσπάθησα να βρω άκρη με την ΙΨΔ μου. Πίστεψα πως όλα πήγαιναν καλά, μάλιστα έλεγα πως ίσως είναι κρίμα να πηγαίνω στην ψυχολόγο της γνωσιακής αφού μπορούσα να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες...
Τότε γνωριστήκαμε και ξεκινήσαμε να προχωράμε. Δεν ήταν πολύς καιρός. Παρατηρούσα συνεχώς μια δυσκολία, μια αμφιβολία από την απέναντι πλευρά. Επίσης αισθανόμουν κάποιες φορές σαν να μου έδινε μια ιδέα την οποία και εκμεταλλευόμουν και αντί να συμφωνήσει μετά την απέρριπτε με αποτέλεσμα να εισπράττω όλο αυτό ως παιχνίδι απέναντι μου. π.χ..
-Τι θα κάνεις εκείνη τη μέρα;
-Δεν έχω κανονίσει τίποτα, βέβαια αν μου προτείνει κάποιος.. ε δε θα βγω;;; (πονηρά)
-Θέλεις να πάμε μαζί εκεί;
-Αλήθειαααααα;;; ΘΕΛΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!! Θα σου πω αύριο!!!
Αυριο
-Δε μπορώωωωω τελικά χίλια συγνώμη...
Τώρα θα μου πείτε πως μπορεί η καλή πρόταση που περίμενε να μην ήταν από εμένα. :( Εκεί μου την έσπαγε αλλά κάθε λίγο με τσίγκλαγε κι ερχόταν σε επαφή.
Το προσπάθησα πολύ, ξεκινήσαμε και όλα ήταν μια χαρά στην αρχή μετά όμως χάλασε όλο χωρίς να μου εξηγεί τον λόγο. :( Με διαβεβαίωνε πως δεν έχει σχέση με εμένα. Όμως αισθανόμουν πολύ άσχημα διότι ούτε είχαμε γνωριστεί καλά καλά κι απομακρύνθηκε έτσι μέσα σε μια μέρα. Αισθάνθηκα μια τεράστια πίεση και ζήτησα να διακόψουμε διότι άκουγα όλο και κάτι καινούργιο πως γινόταν για να με αποφύγει;... Μου ζήτησε χρόνο αλλά αισθάνθηκα πως με δούλευε. Μετά 2 μέρες απάντησα θετικά και μου είπε πως δε θέλει τελικά λόγω των θεμάτων που όμως δε μου είπε ποτέ... :(
Δε ξέρω έφταιξα εγώ; Τι στο καλό έκανα λάθος πάλι; Ένα άτομο μου είπε πως υπήρχε φοβερό ενδιαφέρον αλλά εγώ δεν το βλέπω, τώρα αισθάνομαι πως κάπου έκανα λάθος και από τη στεναχώρια μου παράτησα και τη σχολή μου για λίγο. :( Τα άτομα με ΙΨΔ μπορούν να κάνουν παραγωγικές σχέσεις; Συνέχεια αποτυγχάνω να κάνω μια σχέση, ίσως/μάλλον φταίω εγώ και σήμερα αισθάνομαι πιο χάλια από ποτέ. Μήπως δεν έδωσα χρόνο; Κράτησε πολύ λίγο κι όμως στεναχωριέμαι πάρα πολύ.