Κοινωνικοποιηση κ πιθανος αυτισμος!
Καλησπερα σας κ παλι!Αποφασισα να μοιραστω καποιο θεμα που πολυ με βασανιζει απο παντα,Οπως γνωριζουνε ορισμενοι απο την ενοτητα κακοποιηση εχω υποστει κακοποιηση απο συγγενικο μου προσωπο αυτο μου προκαλεσε κλεισουρα καταθλιψη κ μονο τωρα ειμαι καλυτερα μαζι με το αγορι μου κ παμε να κανουμε οικογενεια,Η θεια μου εχει ενα παιδι καθαρα αυτιστικο δεν επικοινωνει δεν μιλαει κανει περιεργες κινησεις πηδαει αντιδραει περιεργα στον θορυβο κ το τρεχει σε θεραπειες κ επειδη εχει μελετησει αρκετα για τον αυτισμο αυτη μου ειπε οτι πιθανον να εχω κ εγω μια ηπια μορφη αυτισμου απο καποια πραγματα που εχει παρατηρησει,Καταρχας με πιανει πολλες φορες κ επαναλαμβανω τα ιδια κ τα ιδια αδταματητα κ αυτο παραξενευει τους τριγυρω μου, επισης κινω τα χερια μου περιεργα,Επισης με εκνευριζει ο ηχος απο το τηλεφωνο κ αποφευγω να απαντησω οταν παιρνει καποιος αγνωστος,Επισης ειμαι εντελως αδεξια σε καποιες κινησεις κ δεν μπορω να δεσω κατι ουτε να καθαρισω φρουτα στην κουζινα κ πληκτρολογω με το ενα χερι στο κομπιουτερ,Στην παραγματικοτα δεν μπορω να συντονισω κ τα δυο μου χερια να κανω κατι παρα μονο το ενα,Ολα αυτα ειναι λεπτομερειες ομως μπροστα στο θεμα της κοινωνικοποιησης,Σχολειο ημουν ολομοναχη για πολλα χρονια κ μετα εκανα πολυ περιορισμενες παρεες,Οταν ημουν στην σχολικη αιθουσα ημουν τρομερα λυπημενη επειδη ενιωθα ολα τα παιδια θαρρετοτερα απο μενα ενω εγω δεν μπορουσα να πω την γνωμη μου για ο,τιδηποτε,Επισης μου ειναι ανυποφορο νσ βρισκομαι σε μια ομαδα ανθρωπων οπως η σχολικη αιθουσα κλεινομαι συτον εαυτο μου κ μπαινω κατευθειαν στο περιθωριο,Προτιμω να ειμαι με μονο ενα η δυο ανθρωπους της επιλογης μου το αγορι μου οι δικοι μου η οι φιλες μου επειδη οταν ειμαι με περισσοτερους στρεσαρομαι πολυ κ δεν μπορω να μιλαω εξισου σε ολους,Τωρα που τελειωσα το πανεπιστημιο δεν μπορω να παω να εργαστω κ τρομαζω για το μελλον επειδη οταν παντρευτουμε με το αγορι μου κ κανουμε παιδια μηπως αναγκαστω για οικονομικους λογους καθαρα,Προβλημα μου ειναι οτι ΔΕΝ θελω να εχω συναδελφους νομιζω οτι θα μου επιτεθουνε κ παλια κ μονο που ημουν με τοσους συμμαθητες τριγυρω μου η καθημερινοτητα μου ηταν ενα δραμα κ ημουν ενα ρακος ψυχολογικα,Αυτο πιστευω οφειλεται κ στην κακοποιηση που επαθα αλλα κ στο πως ενιωθα κ απο προηγουμενως για αυτο το θεμα,Οσοι μπορουνε θα εκτιμησω την γνωμη τους για ολο αυτο κ αν γνωριζουμε κατι για αυτισμο ας μου πουνε αμα νομιζουνε οτι ανηκω στο φασμα κ επισης ψαχνω καποιο ειδικο για αυτισμο ενηλικων μηπως αποφασισω κ παω για διαγνωση αλλα κ παλι το προβλημα παραμενει!