Καθόλου, μια χαρά σε βρίσκω. Αν αισθάνεσαι εσύ καλά, όλα τ' άλλα περιττεύουν.
Δεν είμαστε όλοι γεννημένοι για γάμο και οικογένεια.
Printable View
και τι καλά που θα κάνεις.
Εσενα τα χουμε πει πολλες φορες.. καταρχην εισαι μικρος για παντρεια κ δν εισαι τυπος της παντρειας, δν μπορω με τπτ να σε φανταστω παντρεμενο ρε μλκ.. θα σου ταιριαζε πιστευω να βρεις μια κοπελα στα μετρα σου κ να συζειτε αλλα για να την βρεις πρεπει να γινεις λιγο πιο ανοιχτος κ διαλλακτικος κ να μν απορριπτεις ευκαιριες τσουβαλιαζοντας... :)
δε γραφεις τπτ διαφορετικο απ'οσους κατηγορουν τους ανεργους, λες και δε θελουν οι ιδιοι να δουλεψουν. ετσι και με τη περιπτωση οσων ειναι single, λες να μη θελουν να εχουν γκομενα ? δεν ευθυνομαι εγω που οι ελλεηνιδες ειναι ψωνισμενες και κακομαθημενες. ποτε δεν απερριψα καποια που ηταν ταιριαστη, ουτε χωρισα καμια.
περι τσουβαλιασματος μονη σου τα ελεγες και σε αλλο θεμα οτι μεχρι και οι φιλεναδες σου ψαχνουν για γκομενους δυο μετρα θεους και λεφταδες, ενω εκεινες ειναι κατω του μετριου. αν αυτο δεν ειναι ψωνισμα και τσουβαλιασμα απο μερια τους τι ειναι ? οποτε βλεπωντας το κι εγω αυτο λεω το αυτονοητο, δε ψαχνουν απλους αντρες, μοντελα ψαχνουν κατευθειαν απ'το γυμναστηριο και καριεριστες τραπεζιτες.
Εσυ Κενο εισαι χοντρος αγυμναστος αφραγκος οποτε απορριπτεσαι :p :p
ναι αλλα δεν ψαχνω καμια κουκλαρα, ποσο μαλλον αδυνατη. ψαχνω κατι ταιριαστο, καποια χοντρη αγυμναστη και αφραγκη επισης. αλλα ακομα κι αυτες εδω περα ειναι ψωνισμενες!
χμμμ, τελικα δν σου κανω :p
πρεπει να αναζητησεις αλλου :PPP
ολγάκι δεν πειράζει!
θα γλυτώσεις από τα βάσανα του γάμου! :)
Απλά εύχομαι να νιωθεις καλα με σενα και πάνω απ όλα να υπήρξες αξιοπρεπής. Αν σ αυτους που βρισκονται τωρα σε ίδιες καταστασεις μ αυτες που βρεθηκες εσυ καποτε δίνεις συμβουλες για να πράξουν αντιθετα με αυτα που εκανες εσυ αυτο σημαινει πως εχεις μετανιωσει. Σημασία εχει να νιωθεις πληροτητα γαι τις επιλογες σου στη ζωη. Κι οσοι εχουν οικογενειακη ζωη δε σημαινει απαραιτητα πως ειναι ευτυχισμενοι.
lacrymosa,για ναπαντησω πρωτα στον Γιαννη,ναι υπηρξα αξιοπρεπης κι ειλικρινης,σε καθε μου σχεση(καμμια δεν ζητησε τα λεφτα της πισω)και ουδεποτε εχω δωσει συμβουλη εναντια στο γαμο.Εσυ δε Δις lacrymosa,με εχεις 'ιντριγκαρει' γιατι εισαι πολυ πνευματωδης,οξυνους,με χιουμορ(και χιουμορ=εξυπναδα)και εισαι και αδυνατουλα.Τι αλλο να ζητησει κανεις?Αληθεια,τι στοιχεια ψαχνεις σεναν αντρα(ωωωωπ,νατο ηρθε!)
Σευχαριστω πολυ, Γιαννη,καλα κανεις και μου το λες.Κι ελεγα κι εγω......(παιδες,δοκιμη,νομιζ� � οτι απο τις πολλες μλκς που ακουσε το μηχανημα αρνειται να συνεχισει) ι.βεβαια, μια φιλια ηθελα,δεν ειμαι σε φαση για σχεση(μακαρι να ημουν) αφου προσπαθω ακομη να μαζεψω τα κομματια μου και να σταθω στα ποδια μου απο την καταθλιψη που περασα(και ψιλοπερναω).Τι επειδη κανω τον ανετο με μικροπαρατηρησεις,συμβοου� �ες,και ανοητο χαζοχιουμορ
Ακουει το μαραφετι,η ταπαιξε απο τις παπαριες που ακουει
Ταπαιξε το μαραφετι ,ακουσε πολλες παπαριες,οποτε θαμαι συντομος,αν τα παρει,lacrymosa,αγνοουσα την ηλικια σου,που εισαι ,στα twenties,στα thirties,να ξερω κι εγω ο ερμοσ,βεβαια ξερω οτι εισαι Σαλονικα,και δεν ξερω με την εμφανιση σου,αλλα ετσι οπως στραβωσε.......
[QUOTE=vagpap;439987]Ταπαιξε το μαραφετι ,ακουσε πολλες παπαριες,οποτε θαμαι συντομος,αν τα παρει,lacrymosa,αγνοουσα την ηλικια σου,που εισαι ,στα twenties,στα thirties,να ξερω κι εγω ο ερμοσ,βεβαια ξερω οτι εισαι Σαλονικα,και δεν ξερω με την εμφανιση σου(η μου),αλλα ετσι οπως στραβωσ
ευχαριστω για τα καλα λογια, αλλα α) εχω σχεση κ β) ειμαι 22, εισαι 52, εεεε...
δν εχω να πω κατι αλλο
laacrymosa,κοριτσι μου,δεν το συζητω αλλο,εστω και αν δειχνω ας πουμε 8-9 χρονια νεωτερος απο την ηλικια μου,θες λογω 20τους και και πλεον γυμναστικης,θες λογω γονιδιων-νοοτροπιας,η ηλικιακη διαφορα ειναι χααοτικη(δυστυχως-δυστυχως)Τι κριμα.Παντως η γνωμη μου για σενα ειναι εξαιρετικη(δεδομενων των γραφωμενων σου)Μια κοπελλα σαν κιεσενα ψαχνω,αλλα πουντην,Εχεις ενα πολυ 'δυνατο' μυαλο,αλλα 22,απαγορευτικον(δυστυχως)Τ� � αλλο να πω,με ξενυχτησες,ειχα πλασει 'περικοκλαδες' στο μυαλο μου για σενα,αλλα 22,το λεω και το ξαναλεω,εσαι OUT,τι κριμα,κριμα,κριμα,κριμα,κρι μα,κριμα,κριμα....Παντως σευχαριστω που απαντησες,το εκτιμω απεριοριστα.Παντα φιλικα.Αγγελος(το πραγματικο ονομα μου}και οι φιλοι μου με αποκαλουν Αγγελο(αμετανοητος χαζοχιουμοριστας).Φιλικα lacrymosa,φιλικα.
Στοπα γω,το χαλασαμα το μηχανημα με τις παπαριες μας.τσπαντν,που λεει κι ntoubroytza,Τι αλλο να πω,με ξενυχτησες,κριμα,κριμα,κρι� �α,κιμα(οχι για τον υπνο μου)Παντως σευχαριστω που απαντησες,το εκτιμω απεριοριστα.Παντα φιλικα,Αγγελος(το πραγματικο μου ονομα)και οι φιλοι μου με αποκαλουν Αγγελο(αμετανοητος χαζοχιουμοριστας)Φιλικα lacrymosa,φιλικα.
Συνεχιζω,κριμα(οχι για τον υπνο μου)Σευχαριστω που μου απαντησες,Παντα φιλικα,Αγγελος(το πραγματικο μου ονομα,)και οι φιλοι μου με αποκαλουν Αγγελο(αμετανοητος χαζοχιουμοριιστας)Φιλικα lacrymosa,φιλικα............................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ................................
αφου εισαστε ηλιθιες εσεις οι γυναικες. οταν ειστε νεες και σας δινονται οι ευκαιριες, ψωνιζεστε και σνομπαρετε τους παντες, δηθεν γιατι κανεις δε σας κανει. μεγαλωνοντας που δε μετρατε τοσο, παρακαλατε αυτους που καποτε σας ξυνιζαν, αλλα πλεον σας φτυνουν αυτοι. σας αξιζει λοιπον η μοναξια!
Ολγα δεν πειραζει, ο γαμος δεν ειναι ο σκοπος της ζωης του ανθρωπου. Μπορεις ευκολα να εισαι σε σχεση χωρις ντε και καλα να ακολουθησει γαμος.
Παντως η αληθεια ειναι οτι οσο ειμαστε νεοι πιστευουμε οτι εχουμε απειρο χρονο και ξαφνικα μια μερα συνειδητοποιουμε οτι ξεμειναμε απο χρονο!
Rocketeer,πολυ καλα τα λες,σε βρισκω πολυ ωριμο,δενγνωριζω την ηλικια σου, αλλα μακαρι να ειχα την ωριιμοτητα σου(υποθετω οτι εισαι στα twenties something)στην ηλικια σου,που αλλαζα τις 'επωνυμες'κουκλες την μια μετα την αλλη(η μια ,8 χονια δεσμος,εχει χαρακτηιρηστει η πιο ωραια 'κοσμικη' της αθηνας(τωρα ειναι παντρεμανη μα διασημο σουπερμαρκετα(τον γνωριζουν κι οι πετρες),και η αλλη ,1 χρνο χρονο δεσμος.εχει 'ψηφιστει' ως η πιο ωραια γυναικα ελληνα πολιτικου με ομοιοτητα με την angelina jolie.Δεν μπορω να πω αλλα,για ευνοητους λογους,ουτε κομπαζω,αν και ετσι φαινεται.Ασθανομαι τελειως μλκς,που δεν επαιρνα την αποφαση να παντρευτω.Πρεπει ναμαι τελειως βλαξ.
Ισως και ναχεις δικαιο.αλλα παντως συνεχιζω να αισθανομαι βλαξ.
Το κακό με μένα είναι ότι δεν με θέλει κανένας ούτε και για σχέση.
...
Τι σημαινει ''κολαουζος'' βρε κενο?
Παιδια ο γαμος δν πρεπει να ειναι αυτοσκοπος στη ζωη! δν σημαινει πως οποιος δν παντρευεται ειναι αποτυχημενος κ δν αξιζει να ζει πχ!
Ουτε αυτοσκοπος (πρεπει να) ειναι, ουτε μονοδρομος. Αν ειναι να ερθει, θα ερθει. Κι αν θελουμε να ερθει, φυσικα προσπαθουμε κι εμεις λιγο προς αυτην την κατευθυνση. Κανενα συμπαν δν θα συνομωτησει προκειμενου να επιτυχουμε οτιδηποτε, την προσπαθεια εμεις την καταβαλλουμε. Επισης οσο πιο εμμονικα κυνηγας κατι, τοσο πιο δυσκολη κατανταει η επιτευξη του.. οποτε don't panic and go on!! :)
Iσως και ναχει δικοιο ,μου εβαλε ιδεες το 'Ολγακι'(σορρυ ολγακι για το θαρρος,δλδ που σε αποκαλω ολγακι)αλλα μουβαλες ιδεες.Πιστευω παντως οτι καπου φταις κιεσυ.(Μιλαειι η πειρα,τρομαρα μου)Κατι πρεπει να κανεις λαθος.Σκεψου το(για την Ολγα μιλαω)
αν εκανες μια αναζητηση στο γκουγκλ το πρωτο αποτελεσμα που θα εβρισκες θα ηταν αυτο http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BA...B6%CE%BF%CF%82 το οποιο δινει τρεις διαφορετικες ερμηνειες, εγω προφανως εννοουσα το δευτερο: ο φορτικος ανθρωπος. κι οπου φορτικος = ο επιβαρυντικος.
σκεψου το και για τον εαυτο σου, εαν την επεφτες σε καποιον και ηταν αρνητικος, δε θα τον απαλασσες στο τελος απο τη παρουσια σου να μη του εισαι αλλα και να μη σου ειναι βαρος ? εφοσον ουτε να τον δοκιμασεις για σεξ δεν ειναι διαθεσιμος, τι αλλο να τον κανεις να κατσεις να τον κοιταζεις ?
οσον αφορα τον γαμο, αυτα πεστα στο περιγυρω σου που περιμενει παντρειες και οικογενειες. και δεν ειναι μονο οι γονεις που τα λενε, αλλα και οι συγγενεις, και οι γειτονες μας αντιμετωπιζουν καπως απο τα 25 και μετα αν δεν εχουμε εξελιχθει στα ερωτικα.
καλως ή κακως η κοινωνια τις επιτυχιες κοιτα και επικροτει, τις αποτυχιες τις σχολιαζει ασχημα και προτιμα να τις θαβει κατω απ'το χαλακι για να μη δινουν το κακο παραδειγμα στα παιδια τους.
Το οτι ειχες προτασεις γαμου και τις απεριψες δεν σημαινει οτι επραξες λαθος. Ουτε ειναι ο γαμος αυτοσκοπος. Βεβαια ειναι ωραιο να βρεις ενα ταιρι και να μοιραζοσαστε τα βαρη της ζωης , να επικοινωνειται και να διωχνεται αυτο που λεγεται μοναξια. Ισως και κανα παιδι να γεμιζε τις ζωες σας. Ακολουθεις μια πορεια στη ζωη που ειναι πολλες φορες μικροι μονοδρομοι, ή θα κανω αυτο ή θα κανω το αλλο και σε οδηγουν καπου. Ισως να ειναι ανθρωπινο να λες αμα ειχα διαλεξει αυτη την πορεια τι θα γινοταν και πως θα μουν τωρα και να μετανιωνεις για ολους τους δρομους που δεν πηρες. Δυστυχως δεν μπορεις να παρεις ολους τους δρομους και η ζωη ειναι μικρη ,οποτε βουρ κανε οτι γουσταρεις και μη σκεφτεσαι αρνητικα. Εαν θες να βρεις τον συντροφο της ζωης σου ψαξε για αυτο , ενα θες να κανεις κατι αλλο καντο , αλλα μη μιζεριαζεις με αρνητικες σκεψεις.
τι αλλο μπορει να κανει ενας αντρας που βρισκεται σε ηλικια γαμου σημερα ? να παντρευτει με το ζορι δε γινεται. οταν εχει χαθει η προθυμια στις γυναικες και προτιμουν να μενουν μονες τους σαν γεροντοκορες, τοτε λογικο βρισκω και οι αντρες να μουρμουριζουν και να γκρινιαζουν.
Δε θα διαφωνησω. Ειναι λιγο δυσκολο παντως να ξαναγυρισει η γυναικα στο πλυσταριο και στην κουζινα και στην πολυτεκνια και να φυγει δλδ απο την αγορα εργασιας. Πρεπει μια αλλη λυση να βρεθει, όπως να ειναι γυναικα και να παριστανει τον αντρα, οχι να ειναι αντρακι και να παριστανει τη γυναικα, οπως γινεται σημερα. Μεχρι να γινει αυτο, αντρες σε ηλικια γαμου, υπομονη! Παντως ακομα παντρυεται κοσμος, δε μπορει, θα εχουν ξεμεινει και μερικες θηλυκες μαλαγανες :p
Που ζεις ρε ΚΕΝΟ πραγματικα αναρωτιεμαι δλδ!
Εμενα προσωπικα ο περιγυρος μου δν εχει τετοιες προσδοκιες αμεσα τουλαχιστον, ουτε εκδηλωνει τετοιες ανησυχιες!
Μ αρεσει π το παιζεις γενικα 3 λαλουν κ 2 χορευουν, αλλα σε κατι θεματα οπως αυτο εχεις ακρως συντηρητικες αποψεις!
Κ πες μ τωρα ειλικρινα (στον εαυτο σου δλδ να το πεις), εισαι ατομο για γαμο εσυ? εδω μια σχεση δν μπορεις να στεριωσεις κ παντου ολα σου φταινε κ βρισκεις ελαττωματα ''οι γυναικες ειναι ετσι κ ειναι αλλιως", ασε δε που δν βγαινεις απο το σπιτι π περιμενεις να σου πεσει απο το τζακι με αποτελεσμα να μενεις με το πουλι στο χερι, κ θα αντεξεις εσυ ολα τα βασανα κ τις υποχωρησεις κ τις συννενοησεις που περιλαμβανει ενας γαμος?
Σου φταινε οι γυναικες κατα τ αλλα, αλλα μολις σου κανουν κινηση ψωνιζεσαι κ ''ο κενο ειναι ετσι κ ειναι γιουβετσι".
Σταματα λοιπον να εισαι αρνητικος αν θες να βρεις κοπελα (για σχεση πρωτα, να δοκιμασεις τις αντοχες σου, κ ο γαμος ερχεται για αργοτερα).
Καποια πραγματα πρεπει να τα ανεχτεις κ να τα υπομεινεις (σε λογικα παντα πλαισια), καποιες συμπεριφορες σου ενδεχομενως να τις αλλαξεις, αλλιως μονος σου θα μενεις μια ζωη.
Να πω οτι εμενες σε κανα χωριο της επαρχιας π εχει μετρημενες κοπελες οκ, αλλα Αθηνα ζεις ρε Κενο να πουμε π εχει τοοοοσο κοσμο κ τοοοσες πολλες εναλλακτικες (κ ρωσιδες οπως εχεις γραψει οτι σ αρεσουν)
Ειναι δυνατον απο τοοοσα εκατομμυρια κοσμο να μν εχεις εστω μια κοπελα να ταυτιζεσαι?
Μηπως φταει (κ μν θυμωσεις) οτι εισαι λιγακι παραξενος κ ιδιοτροπος?
Αλλα κ παλι, υπαρχουν ενα σωρο κοπελες π εχουν τον χαρακτηρα σου (κ χειροτερο ακομα :p), πως γινεται να μν εχεις βρει κατι?
Δν ξερω ρε κενο κατσε σκεψου τα, γιατι ειναι κριμα ρε συ να ταλαιπωρεισαι, εισαι σε μια ηλικια π θα επρεπε να αρπαζεις τη ζωη κ να τη ζεις στο επακρο, κ οχι να μιζεριαζεις κ να το ριχνεις στο αλκοολ για να κοιμασαι..
Αλλαξε λιγο κ τα πρακτικα της καθημερινοτητας, κανε πιο χαρουμενα κ ευχαριστα πραγματα.. (ξερω αρχικα θα σε ξενιζει αλλα προσπαθησε..) σταματα να ακους τα μεταλ κ ολα αυτα, ακου πιο χαρουμενα πραγματα, ντυσου πιο ωραια, ξεκινα να προσεχεις τον εαυτο σου κ την εμφανιση σου, πηγαινε εναν περιπατο η ενα ταξιδι, πανε ακομη κ σε μια πορεια ξερω γω, βγες εξω παντως κ προσπαθησε να συμμετεχεις σε κατι συλλογικο, ακομα κ να πας ενα ταξιδι μονος σου...
φιλικα στα λεω ολα αυτα κ το ξερεις :)
αυτο αναρωτιεμαι κι εγω. μα που ζω και ποιος ειμαι τελος παντων, ο πανισχυρος μεγιστανας των νιντζα ? να γραφονται βιβλια για χαρη μου ? τρομαζω ομως με την ανακριβεια στη μουσικη. ναι ναι μονο εκει. γιατι μεταλλας ημουν οταν πηγαινα λυκειο, τοτε φορουσα συνεχεια μαυρα, κι ακουγα μονο τετοια. τωρα πια ακουω σχεδον τα παντα, αν θες να με ενταξεις με το ζορι σε καποιο ειδος, τοτε μαλλον προς ραπ ειμαι περισσοτερο. αν με γνωριζες εστω μεσω φεησμπουκ θα το ηξερες αυτο. αλλα μαντευω αυτα συμβαινουν οταν εισαι τοπ σελεμπριτυ στο εψυχολοτζυ ε ?
Ε ναι ρε εισαι μεγαλη φιρμα κ εισαι κ πολυ βεντετα, πειραζει? :p Δεν πειραζει!
Βρε Κενο βαλε κανα ερκοντισιον σε εχει χτυπησει η ζεστη μ φαινεται κ την ψωνισες εντελως :p