Originally Posted by
μυσπ
Καλα κ εγω το ζω αυτο αλλα σε αντιστροφη κ οχι ακριβως στον ιδιο βαθμο επειδη εννοω αυτο που κανω,Οταν πηγα στο πανεπιστημιο γνωρισα την Α κατευθειαν γιναμε κολλητες φιλες κ αρχισε να μου αρεσει πολυ η ζωη της το ποσο καλα ειναι με το αγορι της το ντυσιμο της η αγαπη της για τα παιδια τα περισσοτερα κ θελω οπωσδηποτε να ζω οπως αυτην,Καταρχας προτου την γνωρισω νιωθω οτι δεν γνωριζα να ντυνομαι φορουσα τζην κ φουτερ κ απο τοτε φοραω φορεμα κολαν τετοια ομως δεν την μιμηθηκα στα χρωματα επειδη δεν μου αρεσουνε πολυ αυτα που φοραει δεν μου αρεσει πορτοκαλι κ κοκκινο κ φοραω μπλε,Επισης τοτε δεν ειχα σχεση κ αυτο το πραγμα μου δημιουργουσε πολυ μεγαλη λυπη κ τωρα δοξα τω θεω εχω σχεση σοβαρη οπως αυτη τοτε κ θελω οπως αυτην να τον παντρευτω να κανουμε παιδια που εκανε κ αυτη τωρα,Επισης πιστευουμε κ οι δυο οτι ειναι καλυτερο γαμος κ παιδια απο καρριερα κ θελω οπως αυτην να καταφερω να τα κανω αυτα αν ειναι δυνατον διχως να εργαζομαι,Πιστευω οτι στην δικη μου περιπτωση ευθυνεται το γεγονος οτι καταβαθος εχω μεγαλη ταυτιση χαρακτηρα με αυτην κ η γνωριμια μαζι της με κανει να συνειδητοποιω τι ακριβως θελω για να ειμαι καλα,Κ οταν την γνωρισα καταλαβα ακομα περισσοτερο τι ελλειψεις ειχε η ζωη μου,Πιθανον να ειναι κ θεμα ανασφαλειας επειδη πασχω απο κοινωνιοφοβια γιαυτο προτιμω οικογενεια απο καρριερα,Η δικη σου περιπτωση ειναι διαφορετικη αν αυτη που σε μιμειται δεν ειναι πραγματικα στον χαρακτηρα της οσα κανει,Ομως αν η ιδια καταλαβε οτι την εκφραζει τοσο η ζωη σου σαν χαρακτηρα ισως τοτε να εχετε απλα μεγαλη ταυτικη σαν προσωπικοτητες,Πιθανον να σε θαυμαζει παρα πολυ κ ειναι καλυτερο αυτο απο το να σε λυπαται,Επισης ισως κ να ζηλευει καπως αλλα θεωρω οτι δεν σου δημιουργει αυτο προβλημα αν δεν κανει κατι εναντιον σου,Προσπαθησε μην δινεις πολυ σημασια η μιλησε της να μαθεις αμα ειναι θεμα ανασφαλειας εχετε ταυτιση χαρακτηρα η κ τα 2 μαζι