Γιατί συμπεριφέρομαι έτσι;
Γεια σας! Είμαι 19 χρονών και σπουδάζω. Στα 13 μου δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από άτομο κατά 10 (απ' 'ο,τι θυμάμαι) χρόνια μεγαλύτερό μου. Το γεγονός αυτό το είχα θάψει μέσα μου, δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου επειδή ένιωθα ενοχές και δεν είχε επηρεάσει ιδιαίτερα την καθημερινότητά μου μέχρι τα 17 μου. Τότε έβγαινα με έναν κατά 8 χρόνια μεγαλύτερο τον οποίο και γνώριζα καλά. Αυτός μια φορά από εκεί που δεν το φανταζόμουν ποτέ μου, είχε ένα βίαιο ξέσπασμα επάνω μου(στο ερωτικό κομμάτι). Από τότε με βασανίζουν οι εικόνες από το περιστατικό στα 13 μου.
Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Μετά από όλα αυτά συνεχίζω να επιλέγω άντρες μεγαλύτερους σε ηλικία. Δεν μπορώ να ανοιχτώ με τίποτα, φέρομαι μαζί τους σαν απροσάρμοστη κάποιες φορές, δεν μπορώ να δεθώ συναισθηματικά,χρησιμοποι� � το σέξ σαν ασπίδα.
Τώρα βγαίνω με έναν 30χρονο εδώ και 2 μήνες, μου αρέσει πολύ αλλά δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου, φέρομαι συνεχώς αδιάφορα και με σκληρότητα που δεν μπορώ να ελέγξω. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν όλη αυτή η συμπεριφορά μου οφείλεται στις δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος (και τι μπορώ να κάνω γι'αυτο) ή αν πρέπει να αποδεχτώ ότι αυτή είμαι από τη φύση μου.
Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο, γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ!