sos!!!!!! είναι ζήλεια ή κάτι άλλο?????
καλησπέρα. η ιστορία μου γνωστή γιαυτό θα μπω κατευθείαν στο θέμα. έγινε ένα σκηνικό με τον φίλο μου κ θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας. πριν φύγει είπαμε πως θα τα λέμε όλα ο ένας στον άλλο είτε καλά είτε κακά γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πάμε παρακάτω. έτσι κ εγώ του είπα κάτι σήμερα. αυτό που έγινε σήμερα ήταν ότι πήγα μαζί με την κολλητή μου στο σπίτι του κολλητού της γιατί ήθελε την γνώμη του για ένα πολύ προσωπικό της θέμα κ ήθελε κ εμένα εκεί. όταν το είπα αυτό στον σύντροφο μου έγινε θηρίο. κ το μόνο που μου είπε είναι όταν το κάνω κ εγώ τότε θα δούμε πως θα νιώσεις. κ όταν του είπα πως δεν έκανα κάτι κακό κ ότι ξέρει πως νιώθω γιαυτόν κ ότι ξέρει πως έχω μάτια μόνο γιαυτόν μου είπε πως δεν του αρέσει η κοπέλα του να πηγαίνει σε σπίτια άλλων. πραγματικά δεν έκανα κάτι κακό. απλά με χρειαζόταν η φίλη μου κ πήγα μαζί της. φοβάμαι πολύ. πάρα πολύ. εσείς τι λέτε? τον έχασα? αυτό ήταν? τελείωσε? το λέω γιατί μου το έκλεισε κάπως κ μου είπε ότι θα με ξαναπάρει όταν νιώσει εκείνος καλά.
ΥΓ. σήμερα έμαθε κ κάτι το οποίο τον στεναχώρησε πάρα πολύ. αυτό ήταν ότι τελικά δεν θα έρθουν Ελλάδα κ δεν θα μπορέσει να με δει..!!!
σας παρακαλώ θέλω την γνώμη σας. τι έχει γίνει???τι μπορεί να γίνει...???