Ποια ειναι η γνωμη σας για την διακοπη΄σηματος της ΕΡΤ;
Printable View
Ποια ειναι η γνωμη σας για την διακοπη΄σηματος της ΕΡΤ;
sorry αλλα εμενα ...... μου δεν ασχοληθηκα ποτε με την ερτ δε τη παρακολουθησα ποτε τωρα οσο για το οτι τη κοψανε αλλοιμονο ειμαστε το απολυτο .....
Τρέχουν οι εξελίξεις στην ΕΡΤ-Εγκλωβισμένη τώρα η Πηνελόπη με το 31 ανάμεσα σε διαδηλωτές!!! Ανάγκη για ομπρέλες! Αλλαγές δρομολογίων στο 31! http://lewforeio31.blogspot.gr/2013/06/e-31.html
μηπως πρεπει καπια στιγμη να κοψουνε και τους εαυτους τους να ηρεμισουμε λιγο χαχα
Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν Εβραίος.
οταν ηρθαν να παρουν την Πηνελοπη δεν αντεδρασα.
Δεν ημουν η Πηνελοπη.
εγω λεω καπια στιγμη να κοψουν και τους εαυτος τους και go home σωστος?
συμφωνω οτι πολλοι καναν παρτι στην φαγαν πολλα και μπλα μπλα μλπα......εδω ενα στοκαρο που εκανε εκπομπη πρωην κορη υπουργου επαιρνε 3500 χιλιαρικα και δεν ηξερε να μιλησει........ΑΛΛΑ υπαρχουν τεχνικοι μακιγιερ καθαριστριες καμεραμαν που αυριο δεν θα εχουν το ενοικι να πληρωσουν και το γαλα του παιδιου τους..... και ναι ενταξει και στον ιδιωτικο απολυουν αβερτα κοσμο αλλα εδω εκλεισε Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ της χωρας με 2 υπογραφες μονο
Κανε λιγακι υπομονη....καινουργια ψηφο θα σου ζητησει...κανε λιγακι υπομονη....να δουμε ποτε θα κλεισει κανενα πανεπιστημιο επιτελους...
live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1379
Για καλυτερο σημα της ερτ βαλτε ΑΠΟΧΟΥΝΤΟΠΟΙΗΤΗ....
ειμαστε η πρωτη χωρα της ευρωπαικης ενωσης που κλεινουμε δημοσιο μεσο μαζικης ενημερωσης....εμπρος με την οπισθεν λοιπον .
Στην ΕΡΤ που στενοχωριέστε που κλείνει κιόλας είχε συμβεί το εξής: Ενώ ήταν κρατικός οργανισμός κάποια στιγμή είχαν κατεβάσει παράνομα από.... torrents (!!! ) όλο το software που χρειάζονταν για την επεξεργασία εικόνας και ήχου. Μιλάμε τώρα για να εξοπλίσουν πάρα πολλά μηχανήματα. Κάποια στιγμή τους χαμπάριασε η εταιρία που παρήγαγε το λογισμικό, τους πήγε δικαστικά και κέρδισε την δίκη, με αποτέλεσμα να φάει πρόστιμο η ΕΡΤ της τάξεως των 2.000.000 ευρώ, για διαφυγόντα κέρδη της εταιρίας, και φυσικά για παράνομη χρήση και διανομή λογισμικού.
Ξέρετε ποιος το πλήρωσε αυτό το πρόστιμο; Εμείς. Το λογισμικό αν το αγόραζαν, αφού το χρειάζονταν, θα το πλήρωναν γύρω στις 200.000 ευρώ. Λογικό ποσό για τόσα μηχανήματα που είχαν και θα είχαν και υποστήριξη από την εταιρία.
Παιδια , δεν ειναι ΜΟΝΟ αυτη καθαυτη η ερτ η οποια κλεινει. Ειναι η αποδειξη του ποσο ευκολα μας ελεγχουν και μεις τα δεχομαστε . Ειναι το τελος της δημοκρατιας . Γιατι οντως μιλαμε για πραξικοπημα . Ποιος ξερει τι θα ακολουθησει αν δεν αντιδρασουμε...και σιγουρα οχι πισω απο τις -απαλλαγμενες απο ευθυνες- οθονες της τηλεορασης και του υπολογιστη..
........+1
Η δημοκρατία έχει παει περίπατο εδώ και πάρα πολυ καιρό, και για την ακρίβεια όταν δεν ήμασταν σε θέση να κλείσουμε τις τηλεοράσεις όταν έπρεπε να συμβεί αυτό και να βγούμε στον δρόμο.
Προσωπικά δεν έχω τηλεόραση, ούτε καν συσκευή από το 1998. Από εκεί και πέρα, βλέπω ότι δεν ενοχλούμαστε από το γεγονός ότι ο κάθε μικρός ή μεγαλύτερος δημόσιος τομέας είναι το άντρο της λαμογιάς και της απάτης επί τόσα πολλά χρόνια, ( και δεν μιλάω μόνον για την ΕΡΤ), αλλά ενοχλούμαστε γιατί έκλεισαν την τηλεόραση. Ενοχληθήκαμε όμως ποτέ για το τι έπαιζε και το τι χρέωνε στο κόσμο αυτή η τηλεόραση;;;.. Πάντως ουδέν κακόν αμιγές καλού.. Καλέ ορίστε !!!!.. βρήκαν τρόπο να σηκώσουν τον κόσμο από τον καναπέ του.. !! :D
Ο θεσμός της δημόσιας τηλεόρασης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την λειτουργία της δημοκρατίας. Κανένα κράτος στην Ευρώπη δεν έχει προβεί σε τέτοιο ανεκδιήγητο ατόπημα. Άλλο να εξορθολογίζεις την λειτουργία ενός οργανισμού, και δη απαραίτητου ως μέσου για διάφορους λόγους, ακόμη και εθνικής ασφαλείας, και άλλο το εν μια νυκτί αιφνιδιαστικό κλείσιμο του, ειδικά όταν τέτοιες πράξεις θα πρέπει πρώτα να επικυρωθούν από την ολομέλεια του κοινοβουλίου. Κανένας δεν διαφωνεί για τα φαγοπότια, τα βολέματα, τους κυβερνητικούς δημοσιογράφους κλπ. Όμως τι θα γίνει στην τελική, κάθε πράγμα το οποίο είναι ανίκανη να διαχειρισθεί η κυβέρνηση θα το πουλά ή θα το κλείνει;
Για τα 2 εκ ανεργων και τον κατεστραμενο ιδιωτικο τομεα δεν κουνηθηκε φυλο!!Η ΕΡΤ τα τελευταια χρονια ηταν ενα παρτυ μασας και ασυδοσιας,επισης δεν ειχε ενημερωτικο χαρακτηρα,πιονι της εκαστοτε κυβερνησης ηταν!Σαφως και η κινηση να κλεισει ετσι λεει πολλα και σηματοδοτει αλλες καταστασεις..Αυτα τα ολιγα.
Και η Δημοκρατια δεν καταλυθηκε με την ΕΡΤ..
Η κυβερνηση και να τρωει τα παιδια της??Σπανιο αυτο!!Κατι αλλο ετοιμαζουν!
εδώ και χρόνια δεν παρακολουθώ τηλεόραση κι εγώ. Θα δούμε σε λίγες μέρες ποιος θα θυμάται τι και πώς θα εξελιχθεί το θέμα ΕΡΤ
Την ειπα την γνωμη μου παραπανω..Δεν διαφωνω παντως σε αυτο που λες anyname.
Εγώ πάντως γελάω απόψε.. Γιατί ξαφνικά υπάρχει οργή.. ! Επανάσταση.. !!!Είδες πως ξεσηκώνονται οι καναπεδάτοι; Πες τους εκεί πως θα τους κλείσεις την τηλεόραση και ξαφνικά θα τα θυμηθούν όλα..
Άμα κοπεί και ο φραπές, εκεί θα δείτε τι κεφάλια θα πέσουν!!!
Που να κλεισει το μεγα και να χασουμε τα τουρκικα....θα κατακλεισουν την αττικη ολες οι γιαγιαδες...
Αντί να βρούν και να τιμωρήσουν τους υπεύθυνους για τις όποιες λαμογιές αποφασίζουν σε πρώτη φάση να σταματήσουν την λειτουργία ενός δημόσιου οργανισμού και σε δεύτερη να τον ξεπουλήσουν όσο όσο.
Και αυτό συμβαίνει σε μία χώρα που λέει ότι είναι η πηγή της Δημοκρατίας και έχει και τρείς πυλώνες μάλιστα που την στηρίζουν (ένας είναι η Δικαιοσύνη)
χαχαχαααααααχαχ (γέλιο μαζί με οργή)
Το βαθύτερο θέμα τελικά όμως (κατ' εμένα) είναι ότι όσο και αν είναι εύκολο να κατηγορούμε και να αηδιάζουμε με "αυτούς" κάπου μέσα στο Σύνταγμα γράφει πως ο πατριωτισμός των Ελλήνων είναι αυτός που εγγυάται την τήρηση της Δημοκρατίας. Τι ίδιο το Σύνταγμά μας γράφει για "εμένα" και όχι για "αυτούς" λοιπόν
καιρος ηταν. πλεον τα καναλια δε προσφερουν και τιποτα, αντιθετως κανουν προπαγανδα υπερ της σαπιλας, την οποια τολμανε και ονομαζουν ενημερωση. την ΕΡΤ τη πληρωναμε κι αναγκαστικα, οποτε ακομα καλυτερα που εκλεισε μπας και γλυτωσουμε κανα φραγκο.
η δημοκρατια καταλυθηκε πριν παρουμε τηλεοραση. ζητημα αν υπηρξε κι ολας ποτε. απλα τα τελευταια χρονια χειροτερεψε ο κοσμος εξαιτιας της τηλεορασης για να τον κουμανταρουν καλυτερα.
Καιρος ηταν να κλεισει... φυσικα για την ασυδοσια της ΕΡΤ παλι η κυβερνηση ειναι υπευθυνη.
Το ποσο που διναμε εμεις στην ερτ αναλογουσε στα 4 ευρω το μηνα . Τελοσπαντων εγω δεν θελω να επιμεινω στα λεφτα αλλα στο γεγονος οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΤ ΤΟ ΘΕΜΑ τοσο οσο Ο ΤΡΟΠΟΣ που μας επιβαλλονται . Γιατι ναι μιλαμε για χουντα . Και επισης σχετικα με αυτο με τους ψευδοεπαναστατες , τουλαχιστον υπαρχει κοσμος εκει εξω . Οι μισοι μπορει να το ξεχασουν μεθαυριο,δεν αντιλεγω αλλα τουλαχιστον υπαρχει κατι . Και ειναι ντροπη να φτανουμε στον πατο για να αρχισουμε να ανεβαινουμε . Εγω αυτο ξερω . Το μονο που ξερουμε ειναι να παραιτουμαστε , να απαλλαγομαστε των ευθυνων γιατι ναι αυτη ειναι και η ευκολη λυση . Σορρυ που ξεφυγα ...αυτα
Η λύση δεν είναι να καταργήσουμε οτιδήποτε δημόσιο, επειδή κάποιοι φρόντισαν να μη λειτουργεί καλά.
Καταργούμε τα δημόσια νοσοκομεία, τα δημόσια σχολεία, τη δημόσια ασφάλιση, τη δημόσια ενημέρωση και αφήνουμε ασύδοτους να κερδοσκοπούν κάποιους, μετρημένους στα δάχτυλα ολιγάρχες.
Πλέον, μόνο όσοι έχουν να πληρώσουν αδρά θα έχουν πρόσβαση στην υγεία, στην εκπαίδευση και στα δημόσια αγαθά.
Ας βλέπουμε και λίγο παραπέρα από το αν μας άρεσε ή όχι η δημόσια τηλεόραση.
Η οποία παριπιπτόντως θεωρώ ότι (παρόλα τα κακά της) είχε πολύ πιο ποιοτικές εκμπομές από τα υπόλοιπα χαμηλότατου επιπέδου ιδιωτικά κανάλια αποβλάκωσης και αποχαύνωσης.
Σημασία έχει η πράξη, ο τρόπος που γίνεται και το πού αποσκοπεί, που σε καμιά περίπτωση δεν είναι η εξυγείανση, αλλά η φίμωση.
Αλλά η προπαγάνδα της κυβέρνησης και των καναλιών της καλά κρατεί, απ' ό,τι παρατηρώ τουλάχιστον εδώ μέσα.
Προσωπικά πιστεύω ότι η κυβέρνηση θέλει να την κάνει και ψάχνει τρόπο να μας εξοργίσει για να τη διώξουμε.
Εγω θα ελεγα οτι δεν υπαρχει χρημα πλεον και αυτο ειναι το χειροτερο....κατι ειπα τωρα να μου πεις το ξερουμε...
Συμφωνώ με την marian
http://www.protagon.gr/?i=protagon.e...orasi&id=25165
Και η διαμάχη μεταξύ των διαφόρων κοινωνικών ομάδων καλά κρατεί....Έτσι, Ελλάδα Ενωμένη και αν πάμε μπροστά, σφυρίξτε μου κλέφτικα...
Το κρατος τα εβαλε με το κρατος...Οταν λες φιμωση τι εννοεις?Την ηδη εδω και χρονια φιμωμενη ΕΡΤ?Δεν ηταν υποκινουμενη?Σαφως και ηταν καραχουντικο αυτο,σαφως και εχουν και αλλοι σειρα,σαφως και δεν χαιρεται κανεις,σαφως και την πληρωνουν οι "μικροι" παντα ομως δεν μπορεις να παραβλεψεις και την μασα που γινοταν..Και οπως ειπες αυτο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και δεν εγινε για εξυγιανση αλλα για αλλους λογους.
Η κυβερνηση δεν θελει να την κανει ακριβως,απλα να παραδωσει το τιμονι στον επομενο "συνεργατη".
Να πω και εγω την μαλακια μου?
Aν παλι αντι να την κλεισουν , προτειναν να δουλευουν οι υπαλληλοι ( εννοω και τους μεγαλοδημοσιογραφους ) με κανονικο μισθο πχ 1500 τον μηνα , τι θα γινοταν ?
Παντως ειναι εντυπωσιακο το πως , ενω στην ερτ διοριζονταν τοσοι πολλοι με ρουσφετια , και κατα καποιο τροπο βολευε την κυβερνηση αυτη η κατασταση , αποφασισαν να την κλεισουν.
Μηπως κατι αλλο εχουν τελικα στο μυαλο τους ?
Δεν βλεπω το λογο να βγει απο μια αυτοβολευομενη κατασταση η κυβερνηση.... ταϊζε την ΕΡΤ με χρημα και ειχε ενα καναλι και ολα ηταν μελι-γαλα. Μαλλον ο οικονομικος κομπος εχει φτασει στο χτενι.... πιστευω.
Αλλα μπορει να συμβαινει και κατι αλλο κηπ.
Να θελουν να σκεφτεσαι εσυ και ο καθε ελληνας οτι εχει πατωσει τελειως η οικονομια για να δεχτει ο λαος πιο ευκολα αλλα σκληροτερα μετρα , που χωρις "τρομοκρατηση" δεν θα μπορουσαν να τα περασουν.
Αν δε λάβει κανείς υπόψη
- αν είναι δυνατόν -
ότι στο αρχείο της ΕΡΤ υπάρχουν οι παλιές μπομπίνες
των ντοκιμαντέρ που καταγράφουν όλη την ιστορία της νεότερης Ελλάδας,
αν δεν κάνεις τη σύγκριση ανάμεσα
στο ιστορικό τρίτο πρόγραμμα την εποχή που διευθυντής του ήταν ο Μάνος Χατζιδάκις
και στο σκουπιδαριό των τούρκικων και των ριάλιτι
των ιδωτικών καναλιών,
αν κανέναν δεν ενδιαφέρει ότι σε πολλές ακριτικές περιοχές της Ελλάδας
η μόνη ουσιαστική σύνδεση των ανθρώπων εκεί με την Αθήνα
και την υπόλοιπη Ελλάδα
ήταν το κρατικό κανάλι αφού μόνο αυτό είχε σήμα εκεί,
και μόνο το γεγονός ότι καθ' υπόδειξη της τρόικας
έχασαν τη δουλειά τους 2300 ή 2600 άνθρωποι
που θα προστεθούν στις λίστες
με τους πάνω από 1,5 εκατομμύρια άνεργους
μόνο οργή προκαλεί.
'Ετυχε να περνάω χτες τ' απόγευμα από την πλατεία Συντάγματος
την ώρα που έκαναν πορεία οι απολυμένοι εργαζόμενοι
και δεν μπορούσα να διασχίσω τα πεζοδρόμια
από τις διμοιρίες των ΜΑΤατζήδων και τις κλούβες.
Και τον κρατικό προϋπολογισμό δεν τον βάραινε ούτε μια δεκάρα
αφού εμείς την πληρώναμε την ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ.
Για να δούμε θα μας τον φτηνύνουν τώρα; :-ΡΡΡΡ
Ναι έπρεπε να γίνει μια αναμόρφωση της Κρατικής ΕΡΤ και να γίνει ξανά Δημόσια τηλεόραση για τον λαό με ελευθερία λόγου, αξιοπιστία, αμεροληψία. Χωρίς συμφέροντα και διαπλοκή. Είναι φασιστικός ο τρόπος που έγινε, ο τρόπος που 2.500 άτομα θα χάσουν την δουλειά τους, μέσα σε αυτά υπήρχαν άτομα που δούλευαν και παρήγαν έργο. Μπορούσε να μείνει ανοιχτεί η ΕΡΤ και να γίνει μια αξιοκρατική αξιολόγηση στελεχών και οι απαραίτητες αλλαγές. Το να λογοκρίνεις (περίπτωση ΕΣΡ που απαγόρευσε να προβάλλονται εικόνες εξαθλίωσης των Ελλήνων), το να σταματάς την εκπομπή σήματος σε μια δημόσια τηλεόραση. Σε ένα μέσο που ανήκει στον λαό και πληρώνεται από τον λαό. Μίλησε η κυβέρνηση για το χαράτσι της ΕΡΤ...ΧΑΡΑΤΣΙ είναι μονάχα αυτόν των ακινήτων!!!! Ο τρόπος που έγινε ειναι κατάφωρος φασισμός και λογοκρισία...
Στην Ελλάδα της κρίσης η ελεύθερη και αμερόληπτη ενημέρωση είναι μια ουτοπία. Αξιοκρατία, Ενημέρωση, Δημοκρατία, Ελευθερία, Πρόνοια, Κοινωνική Συνοχή, Υγεία, Εργασία, Δικαιώματα Πολιτών ακούγονται σαν λέξεις δίχως νόημα. Η ζωή μας, η αξιοπρέπεια μας, τα δικαιώματα μας καταλύονται. Ως πότε άραγε;
Παλέψτε για να ξαναδώσουμε τα φώτα της Δημοκρατίας και του Πολιτισμού στον κόσμο. Έχουμε πλούσιο παρελθόν, ας δημιουργήσουμε πλούσιο παρόν και μέλλον. http://tokleidi.wordpress.com/2013/06/12/logokrisia/
και δε τα κλεινουν μωρε και τα υπολοιπα κωλοκαναλα ? ας χασουν ολοι τις δουλειες τους να δουν ποσο ωραια ειναι. αχρηστη εχει καταντησει ολη η τηλεοραση εξαιτιας τους. ποιος ο λογος να παρουσιαζουν μια ψευτικη πραγματικοτητα ? ουτε τον αριθμο των αυτοκτονιων δεν αναφεραν ποτε. ενημερωση και προγραμματα για τουρκομογγολους οχι για ελληνες.
Δεν μπορουν να τα κλεισουν ειναι ιδιωτικα .... αλλα θα ταν ωραιο σεναριο , ενα κρατος χωρις τηλεοραση χοχοχοχοχοχο. Θα πλακωνονταν ολοι στα δορυφορικα και στο νετ και οι συζητησεις των.... καφενειων θα γινονταν πιο πολυπλοκες απο το τι ειδα χθες στην τιβι κλπ κλπ. Μεχρι και τα βιντεοκλαμπ ισως να επαιρναν τα επανω τους. Θα ηταν κοσμογονικη αλλαγη... :)