Λοιπον το προβλημα μου ειναι το εξησ...παλιοτερα γνωρισα ενα αγορι...και το εβλεπα καθημερινα..ανταλλασαμε ματιεσ τελοσ παντων μετα απο ενα διαστημα αρχισαμε και μιλουσαμε στ φβ...εγ αρχισα ομωσ να τον βλεπω διαφορετικα...γνωριστηκα κ με την αδερφη του και πηγαιναμε η μαι στο σπιτι τησ αλλησ...και ολο κ πιο κοντα σ αυτο το αγορι ερχομουν..αργοτερα αρχισαμε να βγαινουμε μαζι ε3ω..ωσπου μια μερα μαλωσαμε..δεν 3ερω κ εγω γιατι..απλα τοσο εγωιστεσ και οι δυο...απο ενα σημειο κ μετα αυτοσ ηξερε τα αισθηματα μου..και στην αρχη ηταν αμοιβαια..αλλα μετα με εβλεπε φιλικα...γ να μν πολυλογω εν μιλουσαμε πια..και με τονκαιρο 3εχαστηκε και εμεινε μια γλυκια αναμνηση...ομωσ...κανενασ δεν μ ειπε οτι οι αναμνησεισ ζωντανευουν..μετα απο 2 χρονια πανω κατω παιξαμε μαζι μπασκετ..και ενοιωσα την ανασα του στον λαιμο μου..και φυσικα και ολα μ ηρθαν 3ανα στ κεφαλι μου λεσ κ δεν περασε μια μερα...οταν παιζαμε λοιπον μπασκετ και καναμε τισ ομαδεσ ειπε: αυτη με το κιτρινο πωσ την λενε? (εμενα εννοουσε) και τοτε τ ηλιθιο χερι μ του εστειλε μετα μηνυμα γ να του θυμισει το ονομα μου..αλλα θυμισε κ σ εμενα πραγματα...μια φορα μιλησαμε κ τελοσ..μ εκανε λαικ σε ενα τραγουδι του νινο τοσο περιπου σ αγαπω..και μετα ανεβασε το πρωτη αγαπη στν τοιχο του..πατησα λαικ..ανεβασα κ ενα στατουσ π ελεγε σκιεσ χορευουν μεσα στ μυαλο μ και ηρθε το δευτερο λαικ..εχω σχεση με ενα καταπληκτικο αγορι εδω και 1 χρονο πανω κατω..δεν θελω να την χαλασω..αλλα κ χθεσ τον ειδα ηταν ε3ω στο ιδιο κλαμπ μ εμενα..και πολυ φοβαμαι οτι κολλαω...θελω να του πω να μιλαμε σαν φιλοι...γτ μ ελειψε ολο αυτο..αλλα δεν τον βλεπω ερωτικα πλεον..τουλαχιστον προσπαθω..αλλα πωσ να του τ πω? ακουγεται καπωσ χαζο..βοηθειααα................