Ειμαι σε διλλημα, πως να προχωρησω;;
Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι μια βοήθεια σχετικα με μια σχέση, που με έχει φέρει σε μεγάλο δίλημμα. Καταρχάς, είμαι 20. Περσυ τον Σεπτέμβριο γνωρισα ενα κοριτσι στο φροντιστηριο μου, 16 χρονων αυτη. Αρχικα υπηρχε μια πληρης τυπικοτητα, αλλα καθως περνουσε ο καιρος ξεκινησαμε να μιλαμε, ηρθαμε πιο κοντα και καταληξαμε να επικοινωνουμε καθε μερα σχεδον μεσω φμπ (οταν δεν βλεπομασταν στο φροντ). Πλεον εχουμε καταληξει να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, οτι και καλα ειμαστε φιλοι και δεν τρεχει τιποτα ΚΥΡΙΩΣ απο τη πλευρα μου διοτι κυριολεκτικα φοβαμαι τη σχεση με μια ανηλικη, οσον αφορα το νομικο πλαισιο. Η αληθεια ειναι οτι σχεση δεν εχω ξανακανει ποτε, κατι που "επελεξα" εγω, μιας και οσες ενδιαφερονταν για μενα, δεν με καλυπταν σαν χαρακτηρες και προσωπικοτητες. Σ αυτην τη κοπελα βρηκα κατι που μου ταιριαζει και μου αρεσει ουσιαστικα. Ας ειμαστε ομως ρεαλιστες γιατι σε περιπτωση που κρατησει η σχεση θα τεθει και το θεμα "να προχωρησουμε..." κατι που απο μερους μου ειναι "παρανομο". Εκει τι κανω;; Δεν τολμαω να της προτεινω να βγουμε μια βολτα. Δεν εχω κανενα προβλημα να εκφρασω σε καποια τα συναισθηματα μου η να της ζητησω να βγουμε, αλλα με εκεινη κολωνω απειρα επειδη ειναι ανηλικη. Σαν αποτελεσμα εχουμε φτασει σε ενα σημειο που πλεον, η θα τα φτιαξουμε η θα ξεκοψουμε εντελως γιατι δεν παει αλλο. Μιλαμε συνεχεια φμπ, αλλα η κατασταση μοιαζει με αδιεξοδο, δεν μας βγαζει πουθενα, οτι χειροτερο. Απο τη μια εχω ενα κοριτσι που μαρεσει γι αυτο που ειναι και ΟΧΙ για πονηρους σκοπους προς Θεου, απο την αλλη μια ανηλικη, που φοβαμαι πως μπορει και χωρις να εχω κανει κατι να κατηγορηθω για οτιδηποτε απο τους γονεις της, τους οποιους δεν ξερω και σημειωτέων δεν εχω ιδεα τι τρελα κουβαλανε... Πειτε μια γνωμη, πιστευω να μη κουρασα :)