Χάνω κιλά σε επικίνδυνο σημείο...
Καλημέρα σας,
Μέσα σ' όλα τα ψυχολογικά έχω κι αυτό..και είπα να ξεκινήσω να προσπαθήσω να διορθώσω οτι μου φαίνεται πιο απλό/κατανοητό ίσως πρακτικό 9δεν χρειάζεται να αναλύσω την ψυχολογία μου για να καταλάβω οτι έχω πόβλημα σ' αυτό).
Είμαι 1.70-1.71 και είμαι.. 42-43 κιλά αυτή τη στιγμή. Τραγικά και αρρωστημένα κάτω από το επιτρεπτό. Οι περισσότεροι λένε θέλω να χάσω κιλά, εγώ λέω θέλω να πάρω. Αλλά δεν μπορώ! Αισθάνομαι άσχημα για τα κιλά μου. Ανέκαθεν ήμουν έτσι, λεπτή πολύ. Ο παιδίατρος είχε πει οτι έτσι είναι η κράση του παιδιού γιατί πάντα οι εξετάσεις μου (αιματολογικές/θυροειδή) ήταν/είναι καλές. Το μέγιστο που έχω φτάσει ποτέ ήταν τα 54 (όσο έμενα ακόμη με τους δικούς μου), και μάλιστα το απολάμβανα! Μου άρεσα στον καθρεύτη.
Προσπάθησα από το Γενάρη ως τον Μάη να πάρω κιλά, από τα 45-46 πήγα στα 49 με πολύ προσπάθεια, όμως κάτι ήταν κι αυτό.. Μετά μέσα στα ψυχολογικά μου κλπ απλά "ξεφούσκωσα". Έχασα τον Ιούνη 2, πήγα στα 47. Τώρα τις τελευταίες 2 εβδομάδες έφτασα τα 42-43. Δεν έχω όρεξη για φαγητό, προσπαθώ να φάω με το ζόρι, δεν κατεβαίνει μπουκιά, ξεχνάω κυριολεκτικά να φάω. Πρέπει να φτάσω στο σημείο να ζαλίζομαι ή να ποναέι το στομάχι μου για να κατεβάσω καμιά μπουκιά με το ζόρι. Κοιτάζομαι στον καθρεύτη και λέω.. "είσαι τραγικά αδύνατη". Φοβάμαι οτι θα πάθω τίποτα σοβαρό έτσι όπως πάω.. Από φαγητά μ' αρέσουν τα πάντα εκτός από 1-2 εξαιρέσεις.
Να συμπληρώσω οτι δοκίμασα τη μέθοδο να τρώω οτι πιο παχυντικό υπάρχει. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρω 1-2 κιλά σε ένα χρόνο και η χοληστερήνη μου να εκτοξευτεί πάνω από τα όρια.
Έχει ξανακούσει/ζήσει κανείς κάτι παρόμοιο? Δεν ξέρω τί να κάνω. Καμιά ιδέα κανείς?