Εκτακτες συστολες - ταχυκαρδιες δεν μπορώ να βρω λύση ειναι το αγχος η όχι ;;
Γεια χαρά σε όλους είμαι νέος στο φόρουμ αλλά σας διάβαζα καιρό πιο πριν για να βρω και εγω κάποια λύση στο προβλημα μου.
Με λένε Αλέξανδρο ειμαι 24 χρονων και εδώ και ένα μήνα θα έλεγα έχω μπει σε ένα απίστευτο γολγοθά .
Τα προβλήματα ξεκίνησαν απότομα μια Δευτερα θυμάμαι αρχές Ιούνιου ,στρεσαρισμενη ημέρα απο το πρωί και το απόγευμα σε δουλειά που είχα γυρίζω στο σπίτι κατα τις 10:00 το βράδυ κάνω ένα ντους και τρώω και πάω στον υπολογιστή μου να χαλαρωσω λιγάκι για να πάω για ύπνο , καθομαι μπροστα απο τον υπολογιστη και εσθανομαι σφηξιμο στον λαιμο σαν να εχω χερι μουδιασμα στο αριστερο χερι και εντονη ταχυκαρδια μαζι με εκτακτεσ που κανανε το προβλημα ακομη πιο οδυνηρο απο εκείνο το βράδυ η ζωή μου άλλαξε .
Φεύγω κατευθείαν με τους γονείς μου για το νοσοκομείο με κάνουνε εξετάσεις αίματος , καρδιογραφημα δεν μου βρίσκουν κάτι και το μόνο που μου είπανε ότι ειναι από αγχος και ότι ειναι στο μυαλό μου .
Φεύγουμε λέω και εγω ότι ίσως ειναι από την εξαντλητική ημέρα που είχα , την επόμενη η μέρα όμως μπήκα σε αυτόν το απαισιο φαύλο κύκλο άρχισα και αγνοησα την συμβουλή του γιατρού και υοθετουσα ότι διάβαζα στο Ίντερνετ από τότε δεν μπορώ να ξεφυγω σαν ναρκομανης ένα πράγμα .
Φοβούμαι στην συνέχεια να μην έχω ξανά αυτό το τρομακτικό αίσθημα της ταχυπαλμιας απετυχα να το ελεγξω και με νίκησε όταν πήγα για δουλεια γυρισα στο σπιτι και πηγα να εντομεταξυ ολη μερα ειχα εκτακτεσ απλωσ δεν ηξερα τι συμβαινει και δεν εδωνα σημασια οπωσ (συνεβαινα και αλλεσ φορεσ που ειχα πιο παλια που ελεγα οτι ειναι απο τον καφε που οταν τον εκοβα για καποιο διαστημα σταματουσε )μου εκεί ένιωσα ότι έχω κάποιο πολύ σοβαρά προβλημα έβγαλα την μπλουζα μου και περιμένω ποτέ θα ξανά έχω να το δώ με το που σκέφτομαι τη ήθελα να κάνω είχα έκτακτη συστολη είδα την καρδια μου να θέλει να βγει προς τα έξω εκείνη την στιγμή είχα την πιο τρομακτική ταχυπαλμια έπαθα σοκ η καρδια να μην την κρατά το στήθος μου να θέλει να φύγει και ειχα και το σφυξιμο στο λαιμο πίστεψα ότι θα πεθάνω και επίσης πίστεψα ότι κάτι συμβαίνει με την καρδια μου .Την άλλη ημέρα έφυγα για τον ενδοκρινολογο μου έκανα υπέρηχο και έλεγχο όρων όπου βγήκαν καθαρές , έπειτα στον καρδιο λόγο μου που με τον έχω από τα 17 μου ότι και τότε είχα πάλι κάποιες ταχυκαρδιες , όπου ο υπερηχος και το καρδιογραφημα ήτανε κάτι παραπάνω από φυσιολογικά .
Για να τελειωνω έχω γράψει την ιστορία της ζωής μου αγνοησα πάλι την συμβουλή του καρδιολογου όχι από άποψη αλλά από τα σύμπτωματα είχα και έχω έκτακτες συστολες και ταχυκαρδιες ξανά πήγα στον καρδιολογο να μου κάνει ένα καρδιογραφημα εκεί μου έκανε ένα τεστ με απαπνοες για μου είπε ότι ανέβαζω και ρίχνω σφυξεις απότομα εκεί έκανα απανοτες έκτακτες που τις κατέγραψε το καρδιογραφημα μου είπε δεν ειναι ανησυχητικό αλλά με έστειλε σε άλλο γιατρό να βάλω holder το έβαλα κατέγραψε αρκετές και ταχυκαρδιες όπως μου είπε ειναι έξω καρδιακο το αιτία που το αποδίδει στο στρες .
Δεν μπορώ άλλο αυτή την κατάσταση ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα..