Θέλω να αλλάξει η ζωή μου!!!
Καταρχήν θέλω να πω ένα καλησπέρα σε όλους όσοι είναι εδώ είτε έχοντας ένα πρόβλημα και αναζητώντας μία λύση είτε πρόσπαθούν να βόηθήσουν αυτά τα άτομα με όποιον τρόπο και μέσο μπορούν...Το δικό μου πρόβλημα δεν ξέρω εάν μπορεί να χαρακτηριστεί άλυτο...Η δική μου ιστορία ζώης είναι μεγάλη ανεξαρτήτως της μικρής μου ηλικίας...Ξεκινώντας απο την αρχή έχω να πω ότι μεγάλωσα μόνο με την μητέρα μου,γιατί ο μπαμπάς μου έφυγε από το σπίτι όταν εγώ ήμουν δύο ετών...Οι πραγματικοί λόγοι δεν έχουν ακόμα διασαφηνιστεί μέσα στο μυαλό μου και ούτε πρόκειται,γιάτι πάντα η μητέρα μου έλεγε την δική της ιστορία των γεγονότων και ο πατέρας μου την άλλη δική του...μέσα όμως από την πάροδο των χρόνων έβγαλα ένα δικό μου συμπέρασμα το οποίο κλείνω ότι εφάπτει καλύτερα στην αλήθεια...αυτοί οι δύο άνθρωποι ποτέ δεν έπρεπε να είναι μαζί...δεν ταίριαζαν σε τίποτα...οι κόσμοι τους ήταν διαφορετικοί...ήρθαν κοντά καθαρά από μία ανάγκη για συντροφικότητα και δημιουργία μιας επιτυχημένης οικογένειας μιας και οι δύο είχαν απο έναν προηγούμενο αποτυχημένο γάμο και ένα παιδί παρακαταθήκη...Έπειτα από ένα κιόλας μήνα γνωριμίας η μητέρα μου έμεινε έγκυος σε εμένα!!!Πόσο τραγικό και ολέθριο μπορεί να είναι κάτι τέτοιο αφού ουσιαστικά δεν γνωρίζεις το άτομο που επέλεξες να γίνει γονιός του παιδιού σου!!!Παρόλαυτα όμως οι γονείς μου με θέλαν πάρα πολύ...Άλλωστε ο σκοπός τους ήταν η δημιουργία οικογένειας...Σημειωτέο ότι η μητέρα μου έμεινε χήρα στα 18 της με ένα παιδί στην αγκαλιά 1,5 ετών...Τα είχε κάνει πάλι όλα βιαστικά γιατί ''τότε έτσι παντρευόταν ο κόσμος'' όπως μου λέει μέχρι και τώρα...αλλά μάλλον δεν έμαθε το μάθημά της αφού και 10 χρόνια μετά έκανε πάλι το ίδιο...Από την άλλη ο πατέρας μου έφυγε από τον πρώτο του γάμο γιατί με την πρώην του η σχέση τους ήταν πάθους,ζήλιας και γενικότερα αλληλοεξάρτησης...Έτσι με αυτές τις εμπειρίες και αυτά τα λάθη αυτοί οι άνθρωποι συνέχισαν σε ένα ακόμα μεγαλύτερο με αποτέλεσμα την δική μου γέννηση...Μεγάλο μέσο πίεσης έχω να προσθέσω στην ζωή της μητέρας μου ήταν και συνεχίζει να είναι η δική της μητέρα.Μία γυναίκα απο της παλιές σκληροπυρηνικές γυναίκες,που έχουν περάσει δύσκολα στην ζωή τους αλλά έχουν μάθει να γίνεται και πάντα το δικό τους...Έτσι με τα πολλά εγώ μεγάλωσα με έναν πατέρα που είχα τρελή αδυναμία και εκείνος εμένα αλλά δεν ήταν καθημερινά παρόν και μία οικογένεια που απαρτιζόταν απο γιαγιά,παππού,θείους,ξεφέρ� �ια και τον μοναδικό μου αδερφό που μεγαλώσαμε μαζί και στην συνέχεια έγινε η αιτία για μία εφηβεία τόσο προβληματική και ψυχολογικά ανυπόφορη που ακόμα και τωρα νιώθω τα σημάδια της...ακόμα και τώρα με κατατρέχουν ίδιες καταστάσεις και ίδια αδιέξοδα...Όπως καταλαβαίνεται μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον που μέχρι και την ηλικία των 10-11 δηλαδή κάπου εκέι στις αρχές της εφηβείας μου όλα κυλούσαν υπέροχα και σχετικά φυσιολογικά για ένα παιδάκι που ήταν από χωρισμένους γονείς και ας υπήρχε αυτή η μικρή διαμάχη και ο διαψηφισμός...Όλα όμως άλλαξαν έπειτα από τον θάνατο του παππού μου.Ο παππούς αποτελούσε ένα πατρικό πρότυπο στην ζωή κυρίως του αδερφού μου,διότι δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα του αλλά και ούτε τον θυμόταν...Έπειτα από το τραγικό συμβάν άρχίσαμε να αντιλαμβανόμαστε κάτι που φυσικά προυπήρχε αλλά δεν είμασταν ούτε σίγουροι αλλά ούτε και θέλαμε να το χωνέψουμε ότι μπορεί και συμβαίνει...Ο αδερφός μου είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά...Όπως όλοι οι χρήστες έτσι και ο αδερφός μου ξεκίνησε με την χρήση του χασίς και αυτό κλασικά έγινε κατά την θητεία του στον στρατό αλλά δεν φάνηκε να τον άφησε αδιάφορο αλλά και ούτε να το είδε απλά ως χρήση της μίας φοράς,αφού το είδε ως μία διέξοδο...μία απόλαυση όπως λέει...έχοντας παρέα έναν παιδικό του φίλο ο οποίος είχε κι αυτός τα δικά του θέματα το προχώρησαν και το πήγαν παρακατω στην χρήση χαπιών και κοκαίνης ενδιάμεσα...Άπο εκείνο το σημείο και για τα επόμενα χρόνια μέχρι τα 17 μου δεν θυμάμαι τίποτα το καλό...Ούτε γιορτές ούτε έρωτες(που δεν υπήρχαν σημειωτέο) ούτε τίποτα...Όλα μαύρα...Η κορυφαία όμως πράξη ήταν στα 17 μου όταν έπειτα από ξαφνική αρρώστια του πατέρα μου έρχεται ο χαμός του και η κατρακύλα του αδερφού μου φτάνει στο αποκορύφωμα της αφού έκανε τις πρώτες του απόπειρες για ενδοφλέβια χρήση ηρωίνης...δεν ξέρω τι με τσάκισε πιο πολύ!Σίγουρα ο χαμός του πατέρα μου πολύ παραπάνω,γιατί ήταν ένα κομμάτι από το είναι μου!!!Πέρα από όλα αυτά αυτό που έπρεπε πάντα να παλέυω ήταν και ο ίδιος μου ο εαυτός...Το θέμα μου με το φαγητό και τα κιλά μου...Δυστυχώς ανήκω στους ανθρώπους που διέξοδος τους στα προβλήματα είναι το φαγητό...Πάντα είχα και έχω την τάση να τρώω...μου αρέσει το φαγητό αλλά πιστεύω ότι κάνω κατάχρηση του...Τα περισσότερα κιλά που έχω φτάσει μέσα στην εφηβεία μου ήταν τα 92!!!Πάντα είμαι σε μία φάση είμαι καλά-ξεκινάω δίαιτα-κάτι γίνεται-χαλάω την δίαιτα-τρώω ότι βρω..Δεν το μπορώ άλλο!!!Βαρέθηκα να είμαι πάντοτε σε μία κατάσταση θλίψης και ανασφάλειας για τον εαυτό μου!!!Η σημερινή κατάσταση είναι στάσιμη και περίπου ίδια...έπειτα απο μια διακοπή του αδερφού μου ένα χρόνου και κάτι(αφου αντιληφθήμακαμε ότι έφτασε στον πάτο,έγινε το αδύνατο δύνατο από όλη την οικογένεια και κάτι στενούς συγγενείς του από το άλλο του σόι και τον απομακρύναμε για αρκετό καιρό) ο αδερφός μου περιορίστηκε και πάλι στην χρήση του χασίς και στην χρήση χαπιών...ανά μήνα...και λόγω χρημάτων μιας και μετά το όλο μπαμ και την κατρακύλα του έχασε την πολύ καλή δουλεία που είχε...Το σήμερα δεν μου φέρνει ευτυχία...όλα τα βλέπω μαύρα...Οι σχέσεις μου με το άλλο φύλλο τραγικές...Δίνομαι...Δίνομαι τόσο πολύ που ο αλλός νομίζω το νιώθει και απομακρύνεται...δεν έχω κάνει σχέση που να έχει διαρκέσει πάνω από δύο μήνες...δεν ξέρω αν φτάιω εγώ αποκλειστικά,αλλά οι επιλογές μου...Είμαι τόσο ειλικρινείς...δεν είμαι φορτική γιατί είμαι της λογικής μην κάνεις κάτι που δεν θέλεις να σου κάνουν και το πράττω από όλες τις απόψεις....Δεν ξέρω τι γίνεται...Έχω βαρεθεί να μου πάνε όλα τόσο λάθος στην ζωή μου....Να μην μπορώ να βρω κι εγώ λίγη χαρά...λίγη ευτυχία...Αυτές οι πολλές για σας γραμμές,λίγες όμως για μένα (και θέλω να ζητήσω συγνώμη εάν κούρασα με την αναλυτικότητά μου όποιους μπήκαν στον κόπο και διάβασαν την εξομολόγησή μου),είναι η ζωή μου...
Ευχαριστώ πολύ και όποια κριτική,άποψη ή συμβουλή είναι μετά χαράς δεκτή!!!