Τελος οριστικο, θελει χρονο η τι αλλο?
Καλησπερα, ειπα να γραψω εδω γιατι θελω τις γνωμες σας για την περιπτωση μου με μια κοπελα ( εγω 17 αυτη 16 ). Η ιστορια εχει ως εξης: Περυσι απο Αυγουστο-Γεναρη ηταν και ναι και οχι και καναμε κατι, σταματουσαμε και μετα παλι απο την αρχη και γενικα την κυνηγουσα ωσπου τον Γεναρη τα φτιαξαμε και ειμασταν μια χαρα μεχρι πριν καποιες μερες οπου χωρισαμε..Αυτο δεν εγινε λογω καποιου τσακωμου η κατι τετοιο απλως διοτι οπως λεει εχει κουραστει με την εννοια της "σχεσης" και δεν νιωθει οτι μπορει να μου προσφερει πραγματα πλεον...Απο τοτε συνεχιζουμε να μιλαμε καθημερινα μιας και την θελω ξανα πισω και προσπαθω για αυτο, και γινεται το ιδιο που γινοταν περυσι ειναι μια κρυο μια ζεστη...Ενω μου λεει οτι πιστευει οτι θα ξαναειμαστε μαζι την μια μερα και μου μιλαει γλυκα και ειμαστε μια χαρα, μετα απο καποιες ωρες αλλαζει και μου λεει παλι οτι για το κοντινο μελλον δεν το βλεπει και ισως καποια στιγμη να ξαναειμαστε μαζι και δεν ξερει! Μου ζηταει να μιλαμε γιατι νιωθουμε πολυ καλα και οι 2 με αυτο ομως "να μην την βλεπω ερωτικα" πραγμα που της εξηγω οτι ειναι αδυνατο μιας και για αυτο μιλαω και προσπαθω ακομα στο κατω κατω..Ξερω οτι νιωθει πραγματα ακομα και μου το εχει πει και μου το δειχνει ακομα, ομως δε ξερω τι να κανω διοτι την θελω πολυ πισω και δε ξερω πως να αντιδρασω σε ολο αυτο που γινεται...Την εχω ρωτησει αν θελει να με ξεπερασει και μου απαντησε οτι ουτε θελει ουτε προσπαθει και ο χρονος θα δειξει...Ειναι πολυ μπερδεμενη και εγω θελω οσο το δυνατον συντομοτερα να ξαναειμαστε μαζι οπως παλια..Τι μπορει να σημαινουν ολα αυτα και τι να κανω για να την κερδισω πισω ξανα?
Σορρυ για το μεγαλο κειμενο καταλαβαινετε:)