Εγω παιδια ανεκαθεν ημουν αρρωστοφοβικος, αλλα νταξει σε λογικα πλαισια, οσο μπορεις να το πεις λογικα ας πουμε την αρρωστοφοβια. Πριν απο περιπου ενα μηνα περασα μια πολυ αγχωδη κατασταση και απο τοτε πηρα την κατω βολτα. Κρισεις πανικου ολη την ωρα, φοβος οτι κατι θα παθω, το παραμικρο συπτωμα το βλεπω για ανιατη ασθενεια και τα γνωστα που λιγο πολυ οι περισσοτεροι εδω περα τα εχετε ακουστα η τα εχετε βιωσει. Πηγα σε ψυχιατρο η οποια διεγνωσε αγχωδη διαταραχη μου εδωσε λεξοτανιλ των 3mg και ζολοφτ. Την πρωτη μερα τα πηρα οπως μου ειπε αλλα το ζολοφτ μου δημιουργησε εμετους και ανησυχια. Και λεω τα περνουμε για καλυτερα αυτα τα χαπια, αμα ειναι να μας κανουν χειροτερα αστα. Και δεν ξαναπηρα ζολοφτ. Επερνα μονο μισο λεξοτανιλ καθε φορα που ειχα κριση δλδ συνολο να εχω παρει 3 χαπια λεξοτανιλ συνολο. Σημερα ειχα παλι μια κριση γτ μου εχει καρφωθει στο μυαλο οτι θα παθω εγκεφαλικο, επειδη επαθε ενας φιλος πηρα μισο λεξοτανιλ και δεν με επιασε. Τι να κανω παιδια δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω πλεον αληθεια, εχω φτασει σε οριακα σημεια. Πως βλεπετε την περιπτωση μου και τι με συμβουλευτετε να κανω? Ευχαριστω προκαταβολικα.