Quote:
Originally posted by spiritandsoul
εθελοτυφλήτε, δεν βλέπετε ότι ένα άτομο το οποίο όπως λέει νοιαζεται για το καλο της οικογενειας του, για το καλο του παιδιου του, δεν βγαίνει στα φορουμ να μιλά για το προβλημα του εις βάρος της γυναικας του τη στιγμή που ο ίδιος έιπε ότι έχει πάρει απο ειδικό αν όχι ειδικούς γνωματεύσεις γιατι αφού θέλει τοσο απεγνωσμενα βοήθεια αυτο θα πρεπε να κάνει.
Ας το πιασουμε απο την αρχη λοιπον,
ποιο ειναι το καλο της οικογενοιας του?? η της καθε οικογενοιας??
και το καλο του παιδιου του συναμα???
Να γυρισει πισω και να την κρατησει ενωμενη???
Σορρυ αλλα αυτο ειναι πολυ επιπολαιο αν με εννοεις.
Μια οικογενοια δεν ειναι απαραιτητο να ειναι μαζι για να ειναι καλα.
Κατα περιπτωσεις αυτο μαλιστα ειναι και καταστροφικο.
επισης δεν κατάλαβα προς τι αυτο το\"ντερνετικες γνωματεύσεις και ότι οι ερωτήσεις μου θυμίζουν απογευματινά τηλεσκουπίδια\" όπως αναφέρεται ποιο πάνω,
δεν καταλαβες το φανταζομαι,
θα μπορουσες να ανατρεξεις πισω στα οσα ειχες γραψει να τα διαβασεις ακομα μια φορα με διαφορετικη οπτικη γωνια. Ισως δεις κατι διαφορετικο.
όταν το ίδιο το θέμα του ντακμαν (η ιστορια του) μπορείς να το βρεις και αυτό στα \"τηλεσκουπίδια\" με σύμβουλους και ψυχολόγους να κάνουν γνωματεύσεις λαιβ. αυτό δεν συγκρίνεται με το φορουμ ?
φυσικοτατα!!!
προτεινεις λοιπον να κανουμε το ιδιο??
να εχουμε την ιδια αντιμετωπιση με αυτο το σκηνικο???
να λεμε στον Χ ντακμαν, την απατησες την γυναικα σου??
τι εκανε η μανα σου στην νυφη της??
Οι φιλες σου μηπως ζηλευαν την γυναιακ σου???
και αμα θες μπορω να κανω πιο γαργαλιστικες ερωτησεις απο αυτες που εκανες εσυ....
το ότι η γνώμη μου θεωρείτε από κάποιους \"τηλεσκουπιδι\" είναι αποψη τους όμως δεν γίνεται να λες φρισπιριτ
δεν ειναι αποψη της φρησπιριτ αλλα δικη μου.
Η φρησπιριτ συμφωνησε με τα λεγωμενα μου.
Επειδη ομως εγω εχω γραψει το κειμενο, οτι απορια / διαφωνια εχεις να την απευθυνεις σε εμενα και ευχαριστως να στην λυσω, εφοσον μπορω να σε πεισω μεσω του διαλογου μας.
\"Κατα πεμπτον, το σχολιο σου, \" διακρινω ένα άτομο το οποίο ζητά βοήθεια για κάτι που έχει ήδη λύσει.\" δεν ισχυει ουτε στο ελαχιστο.\" πως γνωρίζεις τι ισχύει και όχι για τον ντακμαν? εσύ και αυτός είστε το ίδιο άτομο?
επετρεψε μου μεσα απο την εμπειρια της ζωης μου να μπορω πλεον να εκφερω αποψη και να μπορω να διαβαζω περα απο τις γραμμες για τι σκεφτεται ο αλλος.
Εχω μαθει αν θες να αντιλαμβανομαι τις ανθρωπινες συμπεριφορες μεσα απο τα κειμενα τους.
Μεχρι τωρα συμμετεχω αρκετα χρονια σε φορουμς, και η κριση μου αυτη δεν με εχει διαψευσει.
Αυτο δεν το λεω για να σε πεισω, παρα μονο για να σου πω το πως κινουμε.
πως γίνεται να λες ότι δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο? επειδή αυτό είναι κάτι εντελώςόμως άκυρο δεν το σχολιάζω καθόλου όπως και το γεγονός ότι κατάφερες να στρέψεις ένα τοπικ αποκλειστηκά πάνω σου
Καλα τωρα νομιζω υπερβαλειες.
Δεν βλεπω κανα τοπικ να στραφηκε πανω μου, υπαρχουν αρκετοι χρηστες που εγραψαν την γνωμη τους χωρις να ασχοληθουν με την δικη μου. Ο μονος που ασχοληθηκε ησουν εσυ και η φρησπιριτ.
Κατ εμε, εσυ στραφηκες εξ ολοκληρου πανω μου ελπιζω οχι αποκλειστικα.
Το οτι δεν ισχυει ουτε στο ελαχιστο σου εχω ηδη απαντησει.
που έγραψε ένα άλλο άτομο και στο οποίο ζητά απόψεις για να λύσει κάτι σοβαρό αν όντως έιναι έτσι (πράγμα που αμφιβάλλω)
αν αμφιβαλλεις (δικαιωμα σου) ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι μπηκες στο κοπο να ασχοληθεις με το θεμα.
Στην θεση σου αν εβλεπα ενα θεμα για το οποιο μου φαινεται ψευδες κατα ενα μεγαλο ποσοστο, ουτε καν θα ασχολιομουν.
Θα το προσπερναγα και δεν θα ξαναμπαινα.
το να λες οτι αμφβαλλεις, δειχνεις οτι μονο να βοθησεις το θεματοθετη δεν θες, αντιθετα το μυαλο μου εμενα παει αλλου.
κατάφερες λοιπόν να απαντήσεις κάνοντας κριτικές και \"γνωματεύσεις\"
μπορεις να μου βρεις μια \"γνωματευση\" μου??
και οχι εδω αλλα σε ολοκληρο το φορουμ??
θα ειχε ενδιαφερον να την μαθω και εγω....
Οσο για κριτκη, ναι απο αυτη κανω αρκετη και ποτε δεν ειπα οτι ειναι ενοχλητικη.
κάτι που κριτικάρεις και να μιλάς για δικα σου προσωπικά παραδείγματα. αυτό πόσο εγωιστικό μπορεί να έιναι?
δεν ξερω, δεν μετρησα ποτε τον εγωισμο μου.
Ενδεχωμενα να ειμαι και πολυ μαλιστα.
Δεν θεωρω οτι το να ειναι εγωιστες οι ανθρωποι ειναι κακο, αντιθετα μερικες φορες κανει καλο.
Θεωρω οτι ειναι κακο να ειναι παρτακηδες αλλα οχι εγωιστες.
Τι αλλο επιτελους απο το τι ειναι ενας ανθρωπος θα μπει στην πυρα του ψυχολογικου ανακλιντρου???