Quote:
Originally posted by Mara
Καλημέρα σε όλους κ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
La_Vita, αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου και οι ιδέες μου για τις σχέσεις διαφέρουν από αυτές των ανθρώπων γύρω μου γιατί απλά δεν κοιτάζω για εφήμερες σχέσεις, για σχέσεις μιας βδομάδας, μιας νύχτας. Πιστέυω ότι υπάρχει το άλλο μας μισό κάπου έκει έξω και γενικότερα είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος σε θέματα καρδιάς. Θα μου πείτε ότι αυτά που λέω φάσκουν κ αντιφάσκουν, γιατί βρήκα τον καταλληλότερο άνθρωπο για να βρω ανταπόκριση.
Αphelia, όντως φρόντιζα τον εαυτό μου κ δεν δεχόμουνα να ακούσω για τέτοιες καταστάσεις κ ήμουν αντίθετη ευθύς εξαρχής, αλλά ξέρεις υπάρχει κ η καρδιά. Κ στην αρχή, στην καψούρα σου δεν βλέπεις ότι υπάρχει άλλη, βλέπεις μόνο αυτόν, την επιθυμία σου να τον δεις κ αυτός έντεχνα καταφέρνει να κρύβει καλά ότι έχει δυο ζωές. Κ εσύ απλά του δίνεις την δική σου ζωή χωρίς να το συνειδητοποιείς. Δεν ξέρεις πόσες φορές έφτασα σε απόγνωση. Γιατί σε μια μικρή κοινωνία το ψέμα μαθευόταν κ η οργή με κυρίευε. Αλλά ήμουν πάλι εκεί. Ξέρεις γιατί;Πείσμα...είχα πεισμώσει, έλεγα δεν γίνεται να με ακυρώνει τόσο πολύ αυτός ο άνθρωπος, θα μου συμπεριφερθεί καλά ακόμα κ εάν δεν θέλει να με έχει δίπλα του, θα μου το πει, θα μου δώσει να το καταλάβω...Αλλά μάταια...Γιατί εγώ έμαθα να πιστεύω σε ανθρώπους αλλά σε λάθος απ ότι φαίνεται.
Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζαμε.Κ αυτή κ εγώ κ οι δύο μας να εξαρτόμαστε από ένα ανίκανο άτομο να ξεμπερδέψει μια κατάσταση κ να δεί τι έχει μπροστά του. Τσακωμοί κ πάλι τσακωμοί κ λόγια, πολλά λόγια που στο τέλος γίναν απλά ένας ήχος, είχαμε πει τόσα πολλά που στοι τέλος δεν δίναμε κ σημασία τι έλεγε ο ένας στον άλλον. Τσακωνόμασταν κ η ζωή συνεχίζεται αφού η κλήση τελείωνε κ αυτή...
Μια φίλη μου μου λέέι ότι για όλα φταίω εγώ. Ότι εγώ περίμενα κ ότι είχα όλα τα σημάδια για να φύγω...αλλά εγώ εκεί, να παλεύω αυτό που στην τελική δεν πάλεψε αυτός.
Κ αυτό λέγετε αγάπη.Γιατί μ αγάπησε κατά τα λεγομενά του. Κ θα πρέπει εγώ να το δεχτώ κ να πώ πως έτσι είναι η αγάπη. Πιο πολύ με έχουν πληγώσει τα λόγια του κ οι στιχομυθίες του για να με κρατήσει κοντά του. Αδυνατώ να πιστέψω πόσα λόγια έχουν ειπωθεί έτσι για να ειπωθούν, με απώτερο σκοπό να μείνω άλλη μια μέρα κοντά του κ να παίρνει αυτό που θέλει.
Γιατί να θέλει άραγε κανείς να εκμεταλλευτεί τόσο πολύ τα συναισθήματα κάποιου?Τι βιώματα μπορεί να έχει για να πράττει έτσι κ να το κάνει επαναλαμβανόμενα κιόλας;
Όσο για την κοπέλα του. επειδή αναφέρθηκε κ αυτή, είναι κ αυτή μια καλή περίπτωση διαταραγμένης προσωπικότητας. Τον αγαπάει τόσο παθολογικά ώστα να τον παρακολουθεί, να βλέπει τους αναλυτικούς λογαρισμούς κινητού, να διαβάζει στο κινητό του τις κλήσεις του, να έχει συναντήσει πρώην του κ να επιδιώκει να πιεί καφέ μαζί τους για να δει τι κ πως με την δικαιολογία ότι το κάνει για να γελάσει κ άλλα χίλια μύρια τόσα. Τον έχει κεμεταλλευτεί αρκετά κ αυτή, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ χρηματικά, όποτε ας μην επεκταθώ κ άλλο σε αυτό γιατί δεν θεωρούμαι αμερόληπτη, θα θεωρήσετε ότι παίρνω το μέρος του κ η απαντησή σας θα είναι ΩΡΑΙΑ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ?Τις έχω όλες τις απαντήσεις βλέπετε...
Υποθέτω ότι έχω φρικάρει με το ποιόν του κόσμου γι αυτό κ προς το παρόν αδυνατώ να ξεφύγω από αυτό. Είμαι στην δικιά μου διάσταση με όλη αυτή την βρωμία που βλέπω γύρω μου κ αυτό τον τρελλαμένο κόσμο.Δεν μπορώ να χωνέψω ότι υπάρχει τέτοια υποκρισία, ψέμα, καφρίλα, έλλειψη επικοινωνίας κ διαλόγου. Διάφορα περιστατικά γύρω μου με κάνουν να τραντάζομαι. Με αφορμή βέβαια την δικιά μου σχέση (όπως κ αν λέγεται αυτή) έχω γίνει πιο ευάλωτη κ ευαίσθητη. Κάθε φορά αναρωτιέμαι εάν υπάρχει θεός να βλέπει αυτά τα χάλια.
Ξέρετε ποιο είναι το χείροτερο πάντως; Όταν έκανε αυτά που ήθελε, έβγαινε και και και...η δικαιολογία του σε έμενα ήταν έλα μωρέ βρήκα ένα φίλο κ μου είπε πέρνα από δω, εκέινος με τράβηξε, αυτός με έπεισε, έπρεπε να πάω, μου ζήτησαν να περάσω κ ποτέ δεν παραδέχτηκε ότι αυτό γουστάρω αυτό κάνω κ άμα σας αρέσει.Κ κάπως έτσι τον δικαιολογούσα κ εγώ. Κάπως έτσι φτάσαμε στην σιωπή που όταν σπάει έιναι μόνο τσακωμοί...
Πραγματικά,αναρωτιέμαι κι εγώ τι στο καλό έχει αυτός ο άνθρωπος και σε κάνει να αισθάνεσαι δέσμια απέναντί του.Γιατί από όλα αυτά που γράφεις,αυτή την εντύπωση μου δίνεις..