Καλησπέρα σας, είμαι 28 ετών και πριν λίγο καιρό βρέθηκα τυχαία στο φόρουμ του e-psychology και έχω διαβάσει αρκετά ενδιαφέροντα θέματα τόσο στις ερωτήσεις όσο και στις απαντήσεις των μελών. Σήμερα παίρνω το θάρρος να σας πω και γω το δικό μου πρόβλημα. Πριν μερικά χρόνια κόλλησα από κάποια κονδυλώματα (χωρίς να το γνωρίζω φυσικά). Αμέσως μετά έκανα μια σχέση που κράτησε 3 χρόνια. Πάνω σε αυτή τη σχέση ανακάλυψα ότι είχα τον ιό κολλώντας φυσικά και τη σύντροφο μου, ιατρικά τουλάχιστον τρέξαμε αμέσως οπότε κάπως το καλύψαμε. Όμως ψυχολογικά διαλυθήκαμε εντελώς, αυτό το πράγμα δε φεύγει κιόλας. Εν πάση περιπτώσει χωρίσαμε στα 3 χρόνια. Καθώς χωρίσαμε όμως τους 6 μήνες που ήμουν μόνος αναρωτιόμουν τι θα συνέβαινε σε μια επερχόμενη γνωριμία και η ψυχολογία μου υπό το μηδέν, σκεφτόμουν ακόμα και το ενδεχόμενο να συνεχίσω να μένω μόνος. Πριν ένα μήνα γνώρισα ένα υπέροχο κορίτσι, καθ'όλη τη διάρκεια που γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον μου βγήκε απόλυτη ειλικρίνεια ακόμη και σ'αυτό. Φυσικά σεξ δεν έχουμε κάνει ακόμα και αυτός είναι ο λόγος που σας γράφω. Φοβάμαι ότι δε θέλω να τη κολλήσω κάτι και μου χει δημιουργηθεί ψυχολογικό επάνω στον ερωτικό τομέα, το ίδιο και εκείνη φοβάται και δε ξέρει και τι να κάνει. Πολύ θα πούνε φόρα προφυλακτικό και κάντο. Όμως και αυτό δε προστατεύει απόλυτα το οποίο το γνωρίζουμε και οι δυο. Τι με συμβουλεύεται να κάνω σε μια τέτοια περίπτωση; Υπάρχει κάποιος που το έχει βιώσει όλο αυτό; Σας ευχαριστώ για το χώρο και το χρόνο των απαντήσεων σας :)