καλησπερα παιδια με λενε κωστα και ειμαι 21 ετων μολις εκανα εγγραφη στο φορουμ και απο τα λιγα που διαβασα μου φανηκε αρκετα χρησιμο..Λοιπον να σας πω την ιστορια μου ειμαι παιδι χωρισμενων γονεων και απο μικρος αλαζω συνεχεια κατοικιες .μια με τον πατερα μου μια με την μανα μου μια με τον παππου και την γιαγια μου.μεχρι που στα 12 μου χρονια και μετα απο σειρα πολλων δικαστηριων 14 η 15 νομιζω πηρε ο πατερας μου την επιμελεια μου.Ο πατερας μου ειναι ανθρωπος που ειναι πολυ καλα στα οικονομικα του και οσα χρονια τον ξερω γιαυτον τα χρηματα ειναι τα παντα..Μαλωναμε συχνα και πολλες φορες σηκωνε και το χερι του και ελεγε οτι ειμαι ενα τιποτα ενα σκουπιδι ενα μηδενικο..πρεπει να προσθεσω οτι με το μισο του σοι δεν μιλαει και δεν εχει φιλους .1-2 γνωστοι το πολυ που βγαινουν για καφε μια φορα την εβδομαδα.με εδιωξε πρωτη φορα απτο σπιτι στα 16 μου.χωρις να ενδιαφερθει που κοιμαμαι αν τρωω κατι τιποτα.περασε σχεδον ενας μηνας και εμενα με φιλοξενουσε ενας φιλος που πηγεναμε μαζι γυμναστηριο.μεχρι που εβαλε εναν φιλο του ο πατερας μου να με παρει τηλεφωνω και να με κανει να γιρυσω πισω.να πω επισης οτι ο πατερας μου δεν ξερει τι θα πει συγγνωμη ακομα και να φταιει 100% σε καποιο θεμα ποτε δεν προκειτε να το παραδεχτει.Γιρυσα πισω και σχεδον καθε μερα ειχαμε φασαριες ξανα..με ξανα εδιωξε στα 18 μου και εγιναν ακριβως τα ιδια πραγματα αδιαφορια οσο δεν παει.εγω εκεινον τον καιρο πηγα στην γιαγια μου και στον παππου μου.σχεδον μετα απο 3 εβδομαδες ξαναβαζει τον ιδιο φιλο του να μου πει να ξαναπαω σπιτι.Ξαναγιρυσα ημουν αρκετα αδυναμος ψυχολογιακ να το παρω αποφαση οτι πρεπει να φυγω.Συνεχως με απηλει οταν μαλωνουμε οτι θα μου κοψει τα χαρτζιλικια και οταν πεθανει δεν θα μου αφησει τιποτα και διαφορα τετοια νομιζει οτι με αυτα με απηλει..εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου αυτο το θεμα ειλικρινα..και φτανουμε στον μηνα που μας περασε με ξαναεδιωξε και μου ειπε να μην ξαναγιρυσω ποτε να φυγω απο κοντα του για να ησυχασει.Να σας πω οτι με εδιωξε αυτην την φορα για τον λογο που θα σας πω , χτυπουσε το σκυλι μας και τον ρωτησα γιατι το χτυπας και μου απαντησε αντε γα@@@ και συ ρε μαλ@@@.Θα μου κανεις κουμαντο στο ιδιο μου το σπιτι?δικο μου ειναι το σκυλι δικο μου και το σπιτι και θα κανω οτι μου καπνισει..και αργοτερα μου ειπε να φυγω..να εξαφανιστω.Θελω την γνωμη σας ειναι καλα αυτος ο ανθρωπος?αφου εχει σκοπο να παιζει με την ζωη μου γιατι κανει τοσα δικαστηρια για να με παρει?για να με πεταξει μια μερα εξω σαν σκυλι?ειδικα ετσι πως ειναι η χωρα μας σημερα ουτε δουλειες ουτε τιποτα..θα το κανατε εσεις αυτο πτοε στα παιδια σας?