Παρανοικη Σχεση Παρανοικο Τελος!!!
Καλησπερα. Αρκετοι με γνωριζετε απο το forum και απο τις δημοσιευσεις μου. Πλεον ειμαι στη θεση να ζητησω και εγω με τη σειρα μου τη βοηθεια σας...
Ας το παρουμε απο την αρχη μεχρι το τελος.
Ειμαι πλεον κοντα στα 34 και η κοπελα στα 28
Πριν απο 2 1/2 χρονια γνωρισα μια παρα πολυ ομορφη κοπελα μεσω κοινων γνωστων δεν αργησε πολυ να εξελιχθει σε μια σχεση με παθος ερωτα αλλα και αρκετες ελειψεις βασικων χαρακτηριστικων για μενα μιας υγειους σχεσης οπως θαυμασμος, σευασμος κλπ. Οχι απο την πλευρα μου αλλα απο την πλευρα της κοπελας. Δεν αργησε καθολου η προτροπη μου να συζησουμε με σκοπο καποια στιγμη οταν μας επιτραπει οικονομικα και επαγγελματικα να προχωρησει η σχεση με σκοπο το γαμο. Στον πρωτο χρονο της σχεσης σε γενικες γραμμες τα πραγματα κυλουσαν ηρεμα εκτος απο καποιες εκρηξεις (αρκετες συχνες) που ειχε η κοπελα και αυτες ΠΑΝΤΑ με το θεμα της ζηλειας κατι το οποιο αρχικα αρχισε να φανταζει ιδιαιτερο μιας και εγω προσπαθουσα να ειμαι οσο πιο σωστος μπορω ( να ενημερωσω πως ειμαι τρομερα εναντια στις ερωτικες παραλληλες σχεσεις) Δυστηχως ομως καποιες συμπτωσεις συνεβαλλαν στο να παρθουν δικαιωματα ακομα και αν ο χαρακτηρας μου ειναι ετσι (καποια ξεχασμενα προφυλακτικα στο πορτοφολι π.χ.) καποια στιγμη λογω των οικονομικων καταστασεων συζητηθηκε η προταση που ειχα απο το εξωτερικο για 7 μηνες να φυγω και αφου τα βαλαμε κατω μια και δυο και 100 αποφασισαμε απο κοινου οτι ο χρονος θα περασει γρηγορα και ολα θα ειναι ενα μακρινο ονειρο. Οπως ακριβως και εγινε οι πρωτοι 3 μηνες περασαν γρηγορα ανοδυνα κλπ ενω οι 4 τελευταοι ηταν ενα πραγματικο μαρτυριο μιας και η κοπελα πιστευε πως εγω εφυγα για να κανω το κεφι μου οπως μου ειχε πει πολλες φορες. Μεσα σε αυτους τους 7 μηνες εγω γυρισα στην Ελλαδα 4 φορες και εκεινη με επισκευτηκε αλλες 2 συνεπως ο χρονος αποστασης δεν ξεπερασε ποτε τον 1 μηνα και κατι....οι τσακωμοι ομως και οι τρομερες εντασεις εμφανιζοντουσαν καθε φορα και πιο εντονες αλλα και πιο συχνα με αποτελεσμα απο τη ζηλεια της να μην μπορω να παω ουτε μια βολτα σε ενα φιλικο σπιτι καποιου ΑΝΤΡΑ φιλου γιατι υπηρχε η υποψια οτι εγω κανω κατι με καποια αλλη γυναικα. Αφου τελειωσε ολο αυτο το μαρτυριο και επεστρεψα βρηκα εναν ανθρωπο μεταλλαγμενο πραγματικο αγριμι δεν μπορουσα να συζητησω απολυτως τιποτα μαζι της ουτε το πιο απλο επρεπε απλα να συμφωνω με τα παντα για να μην φτασουμε στα ορια μας. Αρχισα να απευθυνομαι σε ειδικους πιστευωντας οτι εχω ιδιαιτερο προβλημα με το μυαλο μου την καρδια μου κλπ. Αφου της ειχα κανει προταση γαμου τα χριστουγεννα εκεινη αποφασισε τον Απριλιο να μου πει πως αλλαξε γνωμη δεν θελει οικογενεια παιδια κλπ....οταν απλα της ειπα ΟΚ μετα απο μια εβδομαδα μου ειπε πως δεν το ενοουσε και θελει γαμο και παιδια κλπ..... και ειπα και παλι ΟΚ.Δυστηχως μετα απο αυτο το συμβαν την επομενη ημερα ενα τραγικο γεγονος ηθρε να συμβει ο πατερας της πεθανε απο οξυ εμφραγμα στα χερια μου και σαν ο μοναδικος αντρας πλεον στο σπιτι ανελαβα ολη την ευθυνη (κηδειες, νεκτορομεια, κλπ κλπ) ακομα και η οικογενεια μου βοηθησε ολη την κατασταση με φαγητα, ψυχολογικη υποστηριξη κλπ. Οταν περασε 1 μηνας απο τον θανατο και εγω ημουνα μερα νυχτα μαζι της το μυαλο της αρχισε να αλλαζει και να μην μπορω να συζητησω απολυτως τιποτα μαζι της. Μολις ειχα αγορασει ενα καινουριο σπιτι και της ελεγα να το διακοσμησει οπως εκεινη θελει αρκει να ειναι χαρουμενη να διαλεξει οτι θελει και εκεινη μου ελεγε να μην μεινουμε στο σπιτι μου και δεν ξερει τι θελει κλπ κλπ. Της προτινα να παει σε καποιο ειδικο οπως και εγω πηγε μια φορα την αποκαλεσε αχρηστη και το παρατησε. Αρχισαν σιγα σιγα να υπαρχουν γεγονοτα με την μητερα της να με βριζει να με μειωνει στα ματια της να με αποκαλει ψευτη κλπ χωρις κανενα απολυτως λογο να παρεμβενει στη σχεση μας κλπ. Καποια στιγμη ζητησα να μιλησω με τη μητερα της να βγαλω μια ακρη κατι το οποιο δεν εγινε ποτε με αποτελεσμα να συνεχιζει να με απομακρυνει απο εκεινη και εμεις να μοιαζουμε 2 ξενοι χωρις κανενα λογο ωσπου μια ημερα εγινε η μεγαλη δικη μου εκρηξη εσκισα την μπλουζα μου απο τα νευρα μου και απο εκει ξεικνησε η μεγαλη κατρακυλα.
Δεν αργησε πολυ να ξανα ειμαστε μαζι να παλευω μονος μου για τη σχεση να δινω οτι εχω και δεν εχω με σκοπο να ξανα δω αυτη την κοπελα να χαμογελαει ομως ματαια μεχρι που την ημερα της μετακομισης της απο το σπιτι της σε ενα καινουριο οταν πηγα να βοηθησω εγω και κουβαλουσα η μητερα της δεν μου εδωσε ουτε ενα ποτηρι νερο μεσα στους 40 βαθμους εγινε ενας τεραστιος καυγας αρχισα να μιλαω ασχημα για τη μητερα της και απο τοτε αποξενωθηκαμε παρα πολυ ουσιαστικα χωρισαμε.
Αυτο συνεβει πριν απο 1 1/2 μηνα περιπου δεν ειχαμε καμια επικοινωνια με σκοπο να την αφησω να ηρεμισει αλλα και εγω να δω τι γινεται. Την προηγουμενη εβδομαδα (τριτη) επικοινωνησα μαζι της με μυνηματα τηλεφωνα κλπ και το μονο που εκανε ειναι να με βριζει να μου μιλαει ασχημα να με προσβαλει (ψευτη, απαραδεκτε, τελειωμενε κλπ) ολο αυτο τον καιρο σε FB κλπ ανεβαζε τραγουδια ερωτικα που θυμηζαν τη σχεση μας κλπ. Χθες το βραφυ κατα τυχη την πετυχα σε ενα μαγαζι μετα απο 1 1/2 μηνα και ενω πηγα να της μιλησω καλοπροεραιτα αρχισε παλι να με βριζει να μου λεει φυγε απο τη ζωη μου και να μου κανει νυχιες κλπ στο σωμα μου ενω εγω της ελεγα ηρεμισε και αφου εσυ με εψαχνες τωρα γιατι μιλας ετσι. Εγω ημουνα καλεσμενος στα γενεθλια μιας φιλης και αυτη αρχισε να με βριζει οτι εγω διατηρω σεξουαλικες σχεσεις με ολες τις κοπελες του τραπεζιου κλπ. Το αποτελεσμα ηταν να φυγω απο την παρεα της για να μην ενοχλω να παω στο τραπεζι μου εκεινη να με κοιταει ολο το βραδυ εφυγα χωρις να χαιρετησω και με πηρα 6:50 το πρωι ενω κοιμομουνα και απο οτι εμαθα μετα εκεινη χαριεντιζοταν με εναν του τραπεζιου της.....
Σας εκανα μια αναδρομη για να καταλαβω ΕΓΩ τι πρεπει να κανω? Μιας και οτι και να κανω βρισκω τον μπελα μου. Ειμαι εκει με βριζει, φευγω? με βριζει! ειμαι γλυκος? με βριζει δεν υπαρχει σωτηρια και οταν εξαφανιζομαι παλι με βριζει οτι την παραταω και δεν της δινω σημασια κλπ (αλλα με ασχημο τροπο) Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι πραγματικα εχει σαλεψει το μυαλο μου..... Περειμενω τις απαντησεις σας