καλησπέρα παιδια είμαι 23 χρονών τελείωσα ις σπουδές μου και σκέφτομαι να κόψω αναβολή.να πω οτι αντιμετώπιζα κρίσεις πανικού πριν από κανά χρόνο σιγα σιγά τις ξεπέρασα (πήγα σε ψυχολόγο αλλά δεν νομίζω ΄τοι με βοήθησε αρκετά)αυτο που με αγχώνει πάρα πολύ είναι ο στρατός και το ενδεχόμενο αν θα τα καταφέρω μέσα.νιώθω πολλές φορές μια έντονη ανησυχία και φοβάμαι οτι αν πάω στρατό δεν θα την παλέψω.σαν άτομο είμαι πολύ κοινωνικός κάνω πολύ εύκολα παρέες αλλά δεν ξέρω αν με πιέσουν ψυχολογικά πως θα είμαι.θα ήθελα να ακούσω γνώμες και εμπειρίες από παιδιά που υπηρέτησαν με παρόμοια προβλήματα.Ξέχασα να αναφέρω οτι μετά τις κρίσεις πανικού αντιμετώπιζα και κάποιες ιδεοληψίες (με φοβίζει πολύ από τώρα να έχω ένα όπλο στη σκοπιά και φοβάμαι μην αυτοκτονήσω πχ αν και είμαι άτομο που αγαπάει πολύ τη ζωή του).γενικά φοβάμαι πολύ σαν άτομο αν και αυτό δεν γίνεται αντιληπτό από τους άλλους .πιστευώ πάντως πως αν κάτσω μέσα και συνηθίσω για κανά δίμηνο δεν θα έχω πρόβλημα.ευχαριστώ πολύ εκξ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.