Καλησπέρα... Σήμερα πήρα απόφαση να γραφτώ στην σελίδα και να γράψω.. τις προηγούμενες φορές απλά διάβασμα τις άλλες περιπτώσεις με προοπτική να γράψω κι γω, μάταια όμως. Τώρα όμως είπα ή ΄τωρα ή ποτέ!
Να πω κιόλας ότι δεν είμαι σίγουρη για την κατηγόρια που ξεκίνησα το θέμα.
Λοιπόν η ιστορία μου έχει να κάνει με το παρελθόν, το οποίο με ακολουθεί μέχρι και σήμερα. Γύρω στα 9 με 10 μου χρόνια με πλησίασε ερωτικά ο ξαδερφός μου( 4 χρόνια μεγαλυτερός μου). Το συγκεκριμένο άτομο το είχα σαν αδελφό μου, τον εμπιστευόμουν και πάντα με προστάτευαι όταν χρειαζόταν.. Μέχρι τότε όμως. Χρησιμοποίησε την εμπιστοσύνη και την αδυναμία που του είχα για να πάρει αυτό που ήθελε. Σε εκέινη την ηλικία λοιπόν ξεκίνησε να με χαιδολογάει(και όχι μόνο) χωρίς να ξέρω τι είναι.. μου έταζε διάφορα για να κάθομαι και τις φορές που δεν ήθελα με απειλούσε λέγοντας μου ότι θα πει στη μαμά μου τι του κάνω εγώ, δηλαδή πως εγώ το προκαλώ..αντίστροφη ψυχολογία με λίγα λόγια. Στα 12 μου του το έκοψα και από τότε δε μου ξανά ανέφερε τίποτα, μέχρι και σήμερα σαν να μην έγινε ποτέ. Δεν το είπα σε κανέναν.. πρόσφατα το είπα σε άτομο που εμπιστεύομαι αλλά όχι στους δικούς μου, δεν θέλω να χαλάσω την εικόνα που έχουν προς το πρόσωπου εκείνου, προτιμώ να πονάω εγώ παρά εκείνοι. Ξέρω ότι έκανα λάθος που δεν το είπα από την τότε ηλικία αλλά στο παιδικό μυαλό μου το είχα αλλιώς.
Επίσης να πω ότι ένα διάστημα(από τότε που σταμάτησα έως ότου το είπα) δεν το σκεφτομούν ιδιαίτερα. Πολλά σκηνικά τα έχω ξεχάσει... τα θυμάμαι μέσα από όνειρα που βλέπω και ξεπετάγονται ένα-ένα. Τα δύο τελευταία όνειρα έχουν να κάνουν με "φαντασία", βλέπω ότι του κάνω κάτι ανάλογο και εγώ αλλά με την διαφορά πως σε εκείνον άρεσει! Στην άρχη που μιλούσα για το θέμα με έπαιρναν τα ζουμιά, όσο περνάει ο καιρός το συνηθίζω και νιώθω πιο δυνατή. Έχω μιλησει και με "ειδικούς", κάνεις όμως δε με έκανε να νιώσω άνετα και να τα πω όλα ώστε να ηρεμήσω.
Μετά από όλα αυτά δεν εμπιστεύομαι εύκολα και όταν το κάνω έχει περάσει καιρός... δυσκολεύω τους γύρω μου, μα πιο πολύ εμένα.
Είμαι εδώ απλά για να μοιράστω τις σκέψεις μου & να ανταλλάξω απόψεις.
Τα έχω γράψει όπως να'ναι κι ίσως δε γίνομαι κατανοητή. Δεκτά όλα τα σχόλια, εκτός από ειρωνίες! :-)