Originally Posted by
Remedy
ναι, καλα.... και γυναικολογο θα παραδεχοταν οτι πρεπει να δει, προκειμενου να ξεμπλεξει χωρις ταλαιπωρια..
θα σου πω τι πιστευω οτι εχει συμβει.
να σου πω πριν απ ολα τα αλλα, να απενοχοποιηθεις πληρως. δεν εχεις κανει απολυτως τιποτε κακο η κατι που θα μπορουσε να το αποτρεψει.
το εγκλημα ηταν προσχεδιασμενο. σε οοοοολη αυτη την κουβεντα περι φιλικων συναντησεων που σε εβαλε κι εσυ ανησυχεις αν εκανες κανενα σφαλμα με την απαντηση σου, σε εβαλε, μονο και μονο για να σου τονισει οτι δεν θα ειστε μαζι.... καταλαβες?? για να στο ξεκαθαρισει. δεν τον ενοιαζαν οι απαντησεις σου. ηθελε να σου περναει τα μηνυματα οτι δεν θα ειστε μαζι. το ιδιο ισχυει και για τα 15 χρονια μοναξιας που εσυ σκιζοσουν να του δωσεις εναλλακτικες για να σωθει η σχεση σας. δεν ηταν προβληματισμενος καλη μου, θεατρικο επαιζε.
τελευταια η μπετ ειναι πολυ λακωνικη, αλλα την βρισκω εξαιρετικα ευστοχη.
δεν καταλαβες τι εγινε και πως εγινε , γιατι εσυ νομισες οτι κανετε μια κουβεντα για την σχεση σας γενικη, ενω εκεινος ειχε αποφασισει να σε χωρισει και νομισε οτι στο εφερε καπως ανωδυνα. οταν ειπε το κλασσικο , να δωσετε χρονο στον εαυτο σας, εννοουσε να χωρισετε.το ειχε προαποφασισει, δεν του προεκυψε μετα την συζητηση.
κανεναν φοβο για τις σχεσεις δεν εχει. ενας ανδρας που συζει με τετοια ανεση και κανει σχεδια για σπιτια κλπ δεν εχει φοβο δεσμευσης. και γενικοτερα ο φοβος δεσμευσης ειναι μια μπαρουφα μερικων, οταν δεν θελουν σχεση με συγκεκριμενη...
απο την στιγμη που συζουσατε, κανατε σχεδια, ηξεραν ολοι την σχεση σας, εσυ ηθελες εξοδους (υποθετω), ο λογος που δεν βγαινατε μαζι ειναι οτι ο τυπος εκανε γνωριμιες στις εξοδους του.
προφανως στις μοναχικες εξοδους του γνωρισε καποια αλλη γλυκια μου.. γι αυτο τοσο ξαφνικα απο τα σχεδια για σπιτι και πισινα εφτασε στο οτι εχει μια ψυχολογια...
αν θες την γνωμη μου για το τι να κανεις, να τον παρατησεις. ειναι πολυ μεγαλος για να αλλαξει τροπαριο. δεν φοβαται τιποτα. γνωριζει καποια, του τελειωνει και γνωριζει την επομενη. τετοιους βρισκεις 10 στην οκα, δεν χρειαζεται να σκας για τον συγκεκριμενο, βρες αλλον.