Περίεργη συμπεριφορά. Ποια η διαίσθηση σας;
Καλησπέρα. Θα ήθελα πολύ την διαίσθηση σας για κάτι που με απασχολεί! Δε θέλω να αναφέρω λεπτομέρειες για λόγους...
Είχα πολλή στενή επικοινωνία με μια κοπέλα (οχι ερωτικά) κάτι το οποίο ήταν αμοιβαίο εδώ και μισό χρόνο περίπου. Όμως εξαιτίας ορισμένων συμπεριφορών και λαθών της απέναντι μου τελευταία, αναγκάστηκα και την μίλησα πολύ άσχημα μέσω μηνύματος! Γενικά είναι τύπος που δε καταλαβαίνει τίποτα, τα χώνει εκεί που πρέπει όταν της την μπαίνει κάποιος. Πιο πολύ και από τον τρόπο που της τα έχωσα εγώ!
Περιμένα να μου δώσει μια εξήγηση για τα λάθη της και φυσικά αν πιστεύει πως δεν ήταν λάθος και είμαι άδικος απέναντι της, να μου απαντήσει με ανάλογο τρόπο με το δικό μου... Όμως το παράξενο είναι ότι δεν μου απάντησε τίποτα!
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Θα μου πείτε πολλά μπορεί να σημαίνει, απλώς θα ήθελα τη διαίσθηση σας. Ίσως κάποιοι/ες από εσάς εδώ μέσα να κάνατε το ίδιο. Γιατί όμως; Τι μήνυμα θα θέλατε να περάσετε με μια τέτοια συμπεριφορά;
Ενδεικτικά αναφέρω κάποιες σκέψεις που με περνάνε από το μυαλό μου...
1. ξέρει πως έχει άδικο, ξέρει ότι φταίει, καταλαβαίνει την οργή μου, όμως έχει εγωισμό μέσα της και δε θέλει να το παραδεχτεί...
2. την πείραξαν τα λόγια μου και προτίμησε να μην απαντήσει για να με στεναχωρέσει περισσότερο (πραγματικά χίλιες φορές να έβριζε παρά που δεν μ απαντησε!). Και έτσι έδειξε και καλά ανωτερότητα και ότι δεν ασχολείται καθόλου, δεν την νοιάζει...
3. δεν με δικαιολογεί για τον τρόπο μου, κάλλιστα θα μπορούσε να με σκυλοβρίσει, όμως προτίμησε να μην το κάνει γιατί εκτίμησε πολλά πράγματα που έχω κάνει γι αυτήν (που πραγματικά είναι πολλά, μου το έλεγε και η ίδια)...
Τι λέτε εσείς; Ξέρω δε βοηθάω ιδιαίτερα μιας και δε δίνω πληροφορίες για το πως έγινε το όλο σκηνικό, όμως ίσως να σας έχει τύχει κάτι ανάλογο. Πως πιστεύετε σκέφτεται για μένα; Σκέφτομαι πάντως να ζητήσω συγνώμη που της τα είπα άσχημα (θα έπρεπε να της τα πω με ψυχραιμία)...
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!