να ζει κανείς ή να μη ζει?
γεια σας..έχω να δηλώσω ότι πεθαίνω από βαρεμάρα..και θέλω να σας ρωτήσω τι κάνετε εσείς για να μη βαριέστε..
επίσης έχω να δηλώσω ότι έχω δοκιμάσει να καταπιαστώ με αρκετά πράγματα αλλά όλα τα παρατάω..πχ ζωγραφική,πλέξιμο,μαγειρικ ή,διάβασμα βιβλίου..
δε με γεμίζει τπτ και δε βρίσκω και το λόγο για να ασχοληθώ με κάτι..προτιμώ να χαζεύω..
αισθάνομαι ότι τα έχω όλα λυμένα και έτοιμα από τον πατέρα μου και δεν έχω κίνητρο να παλέψω για τπτ..
βέβαια ξέρω ότι δεν θα υπάρχει για πάντα ο πατέρας μου αλλά φαίνεται αυτό δε με συγκινεί για να εξασφαλίσω το μέλλον μου μαθαίνοντας να κάνω κάτι ώστε αργότερα να μπορώ να επιβιώσω μόνη μου..
ώρες ώρες σκέφτομαι να φύγω απ'το σπίτι (δλδ πολλές ώρες το σκέφτομαι αυτό)μην έχοντας τπτ και να βρεθώ στο δρόμο για να αισθανθώ την ανάγκη να παλέψω μόνη μου για να επιβιώσω και να αποκτήσει έτσι κάποιο νόημα η ζωή μου..
έχει βρεθεί κανείς άλλος στη θέση μου?σκέφτομαι κάτι λάθος?μην με κοροϊδέψετε..
επίσης απορώ που όλα τα νέα παιδιά κάνουν ό,τι μπορούν για να αποκτήσουν εφόδια και να δουλέψουν ενώ τα έχουν όλα έτοιμα κι εκείνα από τους γονείς,οι οποίοι είναι υπεύθυνοι που έφεραν στον κόσμο τα παιδιά τους,χωρίς μάλιστα να τα ρωτήσουν αν θέλουν να γεννηθούν,που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ήθελαν να ζήσουν αυτή την τιμωρία που λέγεται ζωή,οπότε είναι υποχρεωμένοι να τα φροντίζουν μέχρι να πεθάνουν(οι γονείς)..
Αλλά τα παιδιά τι κάνουν?κάνουν τα πάντα για να φύγουν απ'το σπίτι και να δημιουργήσουν δική τους οικογένεια δλδ να διαιωνίσουν τη δυστυχία φέρνοντας καινούργια παιδιά στον κόσμο..και δουλεύουν για να θρέψουν την οικογένεια και τραβάν ένα σωρό δυσκολίες και ταλαιπωρίες για ποιο λόγο?γιατί είναι μαζόχες δε βρίσκω άλλη εξήγηση..
Όλοι όσοι γίνονται γονείς είναι υπεύθυνοι που διαιωνίζεται ο άνθρωπος..θα ήταν καλύτερα να μην υπήρχαμε..πότε θα το καταλάβει αυτό ο άνθρωπος?
σκέφτομαι κάτι λάθος?
μήπως άμα δε βαριόμουνα δεν θα ήμουν τόσο απαισιόδοξη?