ποιανου να 'ναι το φταιξιμο...
Τελικα εχω καταληξει οτι εγω φταιω που στα 24, ειμαι μονη χωρις να χω κανει σχεση, χωρις να εχω κανει σεξ.
Το φταιξιμο ειναι οοοολο δικο μου. Εγω ειμαι το ανωριμο που δεν ηξερε πως να φερθει. Ειμαι χαζη που δεν ημουν ποτε αυθορμητη κι ενω ειχα ευκαιριες (εστω για σεξ) φοβομουν, κρατιομουν και δεν εκανα τιποτα. Που παντα περιμενα οτι θα γινει κατι καλο ετσι στα ξαφνικα. Γιατι να γινει?? τι ειμαι? σε ταινια? Εγω το διαλεξα, εγω και μονο εγω.
Μακαρι να ειχα το παρει χαμπαρι οταν ημουν 20-21, που διορθωνονταν τα πραγματα. Και μη μου πειτε οτι εισαι 24, δε σε πηραν τα χρονια κλπ. Ξερω καλα οτι δυσκολεψε πολυ το πραγμα λογω ηλικιας. Απ τους αλλους θα σχολιαστει, θα επικριθει, θα τρομαξει, θα παραξενεψει. Μου εχει ηδη συμβει εξαλλου δε το λεω θεωρητικα. Εξωγηινος νιωθω. Ειμαι ενας λυπημενος εξωγηινος.
Δεν ευχαριστιεμαι τιποτα γιατι οτι κανω το κανω για να ξεχνιεμαι. Περναω καλα με φιλους δε λεω... αλλα γυρναω σπιτι και κλαιω. Καθε πρωι ξυπναω με σφιξιμο στο στομαχι και ταχυπαλμια. Ειναι οπως βλεπετε το πρωτο πραγμα μου σκεφτομαι μολις ανοιξω τα ματια μου. Η μοναξια μου. Οκ ειναι ερωτικη η μοναξια, υπαρχουν και χειροτερα. Αλλα ειναι τοσο μα τοσο βασικο. Δεν αντεχω στη σκεψη οτι θα περασει κι αυτος ο χρονος ετσι. Πωπω και στα 21-22 νομιζα οτι με πηραν τα χρονια. Τωρα με παιρνουουουν....αντε και στα 25, 26, 27...τσουπ 30.
Δε γραφω γιατι πιστευω οτι θα βοηθηθω απο απαντησεις αλλων. Μονο γιατι σκαω. Οσες φορες εχω γραψει ηταν οταν ενιωθα χαλια. Κι αυτη ειναι αλλη μια φορα. Φχαριστω που διαβασατε το μιζεριασμα μου.
Καλη μου συνεχεια