χρειάζομαι βοήθεια και συμβουλη σε.....
Φίλοι μου χρειάζομαι τη γνωμη σας, πάνω στο εξής θέμα. Γνωρισα εναν αντρα 35 ετων,τα πηγαιναμε τελεια , με παρα πολυ θερμότητα και συναισθμα και εκδηλωτικοτηατα απο πλευρας του και στην εβδομαδα επανω κανει στροφη 180 μοιρων και μου ζητα να χωρισουμε οτι δεν τραβάει.μετα απο μια ωρα με πηρε τηλ σε απελπισια και μου ειπε οτι το καλοκαιρι εμφανίστηκαν κρίσεις πανικου γαι πρώτη φορα στη ζωή του και ξεκινησε θεραπεία με σεροξατ και φοβηθηκε πωσ θα ανταποκριθει στη σχεση και γιαυτο μου ζητησε χωρισμο, αλλα εφοσον μου ανοιχτηκε, ενιωσε καλυτερα και μου ζητησε να μεινω κοντα του.Και έμεινα. Πάλι όλα τελεια με υπερβολη στην εκδηλωση συναισθημάτων απο την πλευρα του.Σε 7 μέρες ενα πρωινο πάλι τα ιδια, ενω η προηγουμενη νυχτα ηταν υπεροχη μεταξυ μας, όταν ξυπνησε(που παιρνει το χαπι το πρωι) πάλι μνμ να το αφησουμε να χωρισουμε οτι δεν μπορει.Πάλι μετα απο μια ωρα ολα καλΑ και δεν το εννοουσε και παλι ζηταει ευκαιρια.Την δινω. ΚΑΙ μετα απο παλι μια βδομαδα, ενω η σχεση κυλα ονειρικα και με παθος, συμβαινει ενασ καυγας απο δικη μου αιτια αυτη τη φορα του ζηταω να τελειωνουμε και αυτος επεσε στα ποδια μου και παρακαλουσε να μην τον αφησω, οκ εχω αισθηματα οπότε μετα απο μια νυχτα με παρακαλια απο πλευρας του ειπα να προσπαθησουμε Με λίγα λογια με καταφερε!!!Και ξημερωνοντασ η επομενη μερα δηλ μετα απο 6 ωρεσ απο τα παρακαλετα του, μου στελνει μνμ "δεν θα τα καταφερω να ανταπεξελθω εχεις δικιο,καλυτερα φιλοι".Ε πλεον το δεχτηκα, τωρα εγινε αυτο 1 μερα αλλωστε, δεν ξερω πως θα κινηθει.Εμένα η απορια μου λοιπον ειναι η εξης ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΟ αλλα με τετοια σκαμπανεβασματα???απο απολυτη αγαπη και κολλημα, στο "φευγω"? Η βλεπετε εσεις φίλοι μου που εχετε εμπειρια, καποια αλλη διαταραχη,οπως διπολικη διαταραχη η διχασμενη προσωπικοτητα η κατι αλλο???ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ δωςτε μου τα φωτα σας!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!