σχέση με άτομο εξαρτημένο!!
Καλησπέρα σε όλους, έχω διαβάσει πολλά θέματα σ'αυτήν την σελίδα κ είπα να μοιραστώ κ την δική μου εμπειρία..
Είχα σχέση για δύο χρόνια με ένα παιδί 30 χρονών.. από την αρχή που γνωριστήκαμε μου είπε στα ίσα ότι πίνει χόρτο κ μιλάμε για ποσότητα 10 τσιγάρα τη μέρα!! στην αρχή δεν είχα θέμα εφόσον δεν έβλεπα στην συμπεριφορά του αλλαγές!! το μόνο πράγμα που με χαλούσε ήταν η παθολογική ζήλεια που είχε σε όποιον μου μιλάει, ο έλεγχος συνέχεια κ τέτοια.. κάναμε ακραίυς τσακωμούς!! άρχισα να κόβω παρέες κ φίλους!!! όσο περνούσε ο καιρός έβλεπα την συμπεριφορά του αλλάζει κ τον ρωτούσα συνέχεια τι τρέχει μέχρι που έμαθα ότι έπαιρνε xanax κ αυτά του έβγαζαν τον χειρότερο εαυτό του, ειδικά, ο συνδιασμός με αλκοόλ! με έβριζε φερόταν περίεργα κ κατέβαζε κουτιά από xanax!! μετά που χωρίσαμε τα κόψε μαχαίρι για να ξαναγυρίσω να είμαστε μαζί, μετά από καιρό κ κάποιες δυσκολίες που υπήρχαν.. άρχισε να πίνει πρέζα (όταν ήταν πιο πιτσιρικάς έπινε ναρκωτικά αλλά ήταν καθαρός όταν τον είχα γνωρίσει για αρκετά χρόνια) δεν μου έλεγε τι έπινε παρόλο που έβλεπα μια συμπεριφορά από έναν άνθρωπο που δεν ήξερα αν είναι αυτός που αγάπησε... λες κ ήταν άλλος!!!!! δεν μου παραδεχόταν τίποτα μέχρι που έφτασα στα όρια μου κ χωρίσαμε!! κ μετά πό καιρό που μιλάσαμε μου το παραδέχτηκε κ θεωρεί ότι τον παράτησα.. Τον αγαπάω ακόμα αλλά δε νιώθω ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ για να ξανα γυρίσω φοβάμαι!! έκανα τα πάντα για να τον κρατάω μακριά από αυτά έδωσα τα πάντα ακόμα κ το έβλεπα να χάνει τον έλεγχο ήμουν εκεί κ τον αγκάλιαζα να ηρεμήσει!! αλλά ότι έκανα μάλλον δεν έβγαλε πουθενά!!!