Διάσταση και δεύτερη ευκαιρία
Καλησπέρα σε όλους.Είμαι νέα στο forum
Πηρα το θάρρος να γράψω εδώ πέρα γιατί αισθάνομαι ότι έχω έρθει σε ένα μεγάλο αδιέξοδο και θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας.Είμαι σε διάσταση με το σύζυγό μου 8 μήνες.Μετά από δικαστήρια φασαρίες και προβλήματα αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε να σ σουμε το γάμο μας.Να σας πω οτι έχουμε και ένα παιδάκι 2μιση ετών.Ξεκινήσαμε γράφο τας τα παράπονα που είχε ο ένας απο τον άλλον σε χαρτί και είπαμε να προσπαθήσουμε με συζήτηση να τα λύσουμε..το κύριο προβλημα που μας εφτασε στο να χωρίσουμε ήταν οοτι είχαμε αφήσει να μπουν ανάμεσα μας οι γονείς μας.Ενώ συμφωνήσαμε οτι μαζί θα τα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας και να βάλουμε στη θέση τους τους δικούς μας ο εν διαστάση σύζυγος μου συνεχίζει και παίρνει το μερος των δικών του .Να υυπογραμμίσω οτι το παιδί είναι αβάφτιστο ακόμα διότι δεν συμφωνουμε στο όνομα με τον πατερα του παιδιού.Όταν χωρίσαμε εγώ άρχισα και φώναζα το παιδί με ένα όνομα που άρεσε σε μενα.Τώρα ο σύζυγος μου μου ζητάει για να είναι μαζί μου να αλλάξουμε το όνομα παρόλο που πλέον το παιδι ξέρει πια το όνομα του.Επίσης μου ζητάει να πάρει το παιδί σε μια άλλη πολη που μένει εκείνος για να τον δουν οι δικοί του που έχουν να το δουν πολλουσ μήνες.ενώ θέλω φοβάμαι επειδή το παιδί δε τους ξέρει και επειδή δε έχω καμία επαφή μαζί τους και ξέρω πως ότι και να χρειαστούν δεν θα με πάρουν καν τηλέφωνο.τι να κάνω έχω βρεθεί σε αδιέξοδο.βλέπω οτι λόγο αυτών των θεμάτων δεν θα μπορέσω να ξαναείμαι με τον αντρα που αγαπώ.του πρότεινα να έρθει με τους γονεις του σπιτι μου να δουν το παιδι οση ωρα θέλουν αλλα δεν συμφωνει σ αυτο.και συν οτι το παιδί δεν θα τον φωνάζουν με το όνομά του αν πάει εκεί.τι θα κάνω και τι είναι σωστό για το παιδί μου?