ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ.......
Καλησπέρα σε όλους...έχω γράψει ξανά για την υποχονδρίαση που με ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια...τώρα έρχομαι με κάτι άλλο που πιστεύω ό,τι είναι η αιτία που δεν μπορώ να κάνω τίποτα σωστό στην ζωή μου. Το άχγος!!!!Οταν μου αναθέσουν μια δουλειά ή όταν πρέπει να κάνω κάτι από το ποιο απλό έως το ποιο δύσκολο ,αρχίζει μέσα μου να λειτουργεί το άγχος !!!!τα κάνω 'ολα θάλασσα!!!!όλα λάθος!!ενεργώ βιαστικά ώστε να ξεμπερδεύω γρήγορα από αυτό που έχω να κάνω φοβούμενη μήπως κάνω λάθος και τελικα΄το κάνω. Στην συνέχεια αρχίζω να νιώθω ηλίθια,άχρηστη ,και μη σας πω ανάξια ακόμη και να υπάρχω.Θέλω να εξαφανιστώ απο προσώπου γης. Δεν ξέρω από που προέκυψε όλο αυτό ...ίσως από την συνεχή αρνητική κριτική που είχα σαν παιδί.....δεν άκουσα ποτέ ένα μπράβο .Πάντα θεωρούσα ό,τι έχω μόνο υποχρεώσεις και ποτέ δικαιώματα και ό,τι δεν μου αξίζει να περνάω καλά .
Αφορμή για όλα αυτά που γράφω στάθηκε ένα λάθος που έκανα σε μια δουλεία που ξεκίνησα πρόσφατα,δεν μπορώ να το ξεπεράσω ,θεωρώ την πράξη μου απαράδεκτη και ντρέπομαι πολύ που βλέπω τους συναδέλφους. Νιώθω ό,τι δεν έχω καμιά δουλειά ανάμεσα τους και πολλές φορές νιώθω ό,τι δεν έχω καμιά δουλεία ανάμεσα και στον υπόλοιπο κόσμο. Απλούστατα δεν μου αξίζει να υπάρχω.
Πριν καιρό είχα γράψει και για την αδυναμία μου να οδηγήσω αυτοκίνητο. Λοιπον έχω δίπλωμα 14 χρόνια και κάποια στιγμή που οδήγησα εκανα ένα λάθος με αποτέλεσμα να το θεωρήσω αρκετό να μην ξαναπιάσω τιμόνι. Αυτό μου έχει στοιχίσει πάρα πολύ .Συχνά σκέφτομαι ό,τι θα ενοχλήσω όταν βγω στην κίνηση και ίσως με βρίσουν ή ακόμη και να με χτυπήσουν αν κάνω καμία γκάφα οδηγώντας. Στο μεταξύ τα χρόνια περνάνε και δεν κάνω τίποτα γιατί φοβάμαι την επίκριση.
Αυτά......συγνώμη αν αν σας κούρασα...όποιος θέλει ας μου πει την γνώμη του.