Originally Posted by
Diana1982
Μάλλον δεν κατάλαβες κάτι σωστά...σου είπα απλά ότι το χόρτο μακροπρόθεσμα μπορεί να έχει συνέπειες ψύχωσης,με παρεπόμενα,όπως μ'ένα παλλικάρι από εδω μέσα που μετά από χρόνια χρήσης διάφορων ναρκωτικών,έβγαλε ψυχώσεις με αποτέλεσμα μία μέρα να νομίζει ότι μπήκε κάποιος σπίτι του και έπεσε από το παράθυρο για να σωθεί.!
Και κατέληξα,λέγοντας ότι τώρα είναι με σπάσμένα κόκκαλα και αντιψυχωσικά.
Δεν ανέφερα ότι εσύ έχεις ψύχωση και δεν θα ήμουν σε θέση να γνωρίζω κάτι τέτοιο...αλλά σίγουρα με ανησυχεί το γεγονός ότι σκέφτεσαι αρκετά το θέμα να ''πέσεις''από το παράθυρο,εγώ στην δική σου θέση όπως είσαι δεν θα ξεκίναγα καινούργια σχολή και ας πέρναγα στις κατατακτήριες,γιατί νμίζω δεν είσαι σε ψυχολογική θέση για κάτι τέτοιο...ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ αυτό που σου λέω σοβαρά,είσαι μόνο 23 άσε μερικά χρόνια να ξεκουραστείς ψυχικά και σωματικά και χρόνο έχεις να κάνεις ότι άλλο θέλεις,εξάλλου δε νομίζω ότι υπάρχουν τόσες εργασιακές ευκαιρίες στην Ελλάδα...πρόσεχε,ΔΕΝ σε αποτρέπω από το να κάνεις οτιδήποτε,αλλά επειδή τυχαίνει να είμαι πιο μεγάλη από σένα και να έχω εμπειρία,σου προτείνω τα παραπάνω.!
Το τι θα κάνεις τελικά,εξαρτάται από σένα και την ψυχοσωματική σου υγεία.!
Σου εύχομαι να κάνεις τις σωστές κινήσεις και πρώτα απ'όλα να κόψεις την οποιαδήποτε χρήση,είμαι σίγουρη ότι θα αισθανθείς καλύτερα!