Ανακοινώνω ότι αν δεν σβηστεί το τηλέφωνό μου από το site ΑΜΕΣΑ θα υποβάλλω μυνήσεις. Η ενέργεια είναι παράνομη. Απαγορεύεται η δημ,οσίευση κάθε προσωπικού στοιχείου στο internet.
Printable View
Ανακοινώνω ότι αν δεν σβηστεί το τηλέφωνό μου από το site ΑΜΕΣΑ θα υποβάλλω μυνήσεις. Η ενέργεια είναι παράνομη. Απαγορεύεται η δημ,οσίευση κάθε προσωπικού στοιχείου στο internet.
κοιτα να σου πω μια Μαρια δεν ειναι αναγκη να σβησει το site
αν κ καταλαβαινω την αντιδραση σου κ ειναι περα για περα φυσιολογικη υπαρχουμε κι εμεις που δεν φταιμε σε τιποτα
ευχομαι ενα αισιο τελος
αν κανεις εχει το τηλ του admin να τον παρει αμεσα για να λυθει το θεμα γρηγορα
Δημητρη σε καταλαβαινω αλλα υπαρχουμε τοσοι που δεν φταιμε σε τιποτα
ΤΟ SITE ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ. ΗΡΘΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ. ΖΗΤΑΩ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ. ΔΕΝΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ !!!
Τηλεφώνησε μου σε παρακαλώ Ιωάννα.
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑSSI ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ. ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ, ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE. Η ΠΡΩΤΗ ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ. ΑΠΑΙΤΩ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ. ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΩ, ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ.\'
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΑΓΝΩΣΤΟ, ΚΑΙΝΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ, ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗ EDIT. ΑΠΑΙΤΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.
με τετοιες κινησεις εχουν διαλυσει ολα τα φορουμς, πας σε μητινκς και βλεπεις 3-4 ατομα μονο, τους ιδιους και τους ιδιους...
Νομιζεις οτι ο αλλος σε περιμενει στη γωνια με το λιανοντουφεκο.
Μοναξια δεν χρειαζονται υπερβολες,
οταν θα ενημερωθει ο αντμιν εφοσον δεν εισαι ικανοποιημενος πρατεις αναλογα.
Αν και να ξερεις ο Χ αντμιν δεν ειναι ο μπαμπας μας, ουτε ο πριβε ψυχιατρος μας.
Κατα τα αλλα ηρεμησε και μην κανεις υπερβολες.
Εφοσον δινεις το κινητο σου θα επρεπε να εχεις κατα νου οτι μπορει να δημοσιευτει οπως και εγινε.
Προσωπικα εγω δεν εχω προβλημα να μου δημοσιευσουν οτι μυνημα εχω στειλει σε οποιονδηποτε ειτε να μου δημοσιευσουν τηλεφωνα κ.ο.κ. Αυτο ομως ειμαι εγω και δεν εχει σχεση το τι κανει ο καθενας.
Κατα τα αλλα επειδη μου αρεσει να λεω την γνωμη μου ορθα κοφτα θα πω τουτο:
Μαρια εισαι ενα ακομα κακομαθημενο κοριτσακι και ασχετα απο το αν εχεις ψυχολογικα προβληματα, νομιζω οτι θα επρεπε να αρχισεις απο τον χαρακτηρα σου, ο οποιος μπαζει απο δεκα πλευρες.
Σορρυ κιολας αλλα η επαφη με τετοιο κοσμο, που ειναι απιστευτες κατινες δεν ειχαν και ουτε θα εχουν σχεση στη ζωη μου. Και προφανως μεχρι να συμμορφωθεις σου αξιζει η ολοκληρωτικη απομονωση σου
τελεια παυλα
ηρέμισε φιλε .... ηρέμισε, οι περισσοτεροι δε ξερουμε τι σου συμβαινει .. περίμενε να δει το ποστ ο Dodonis και θα λυθει το θεμα.. ηρεμα :)
ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ MODERATORS. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ, ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΑΣΣΟ !!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΟΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ PM ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ. ΒΟΗΘΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ , ΑΛΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ, ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ? ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΑΠΟΥ ? ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΑΣΣΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΕΡΑΣΤΗΣ ΣΟΥ. ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΦΙΛΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΟΥ !! ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΣΟΥ.
Μοναξια ειμαι σιγουρη οτι οταν δει ο admin την καταχωρηση θα τη σβησει.
ηρεμισε απο μας τους υπολοιπους δεν κινδυνευεις
οσο για τη Μαρια το χω πει πολλες φορες ας αλλαξει γιατρο να διαγνωσει τι εχει κ οχι οτι νομιζει οτι εχει..κ ν ατο πολεμησει αναλογα.
Μοναξια τι να σου πω οσο κ να θυμωσεις εχεις δικιο αλλα οχι με ολο το φορουμ! ο admin δεν ειναι συνεχεια on αλλα οταν μπαινει καθαριζει
ηρεμισε απο κανεναν θελω να πιστευω απο δω δεν θα χρησιμοποιηθει για κακο το τηλ σου!
οι περισσοτεροι ειμαστε αρκετα ωριμοι για να σεβαστουμε τα προσωπικα στοιχεια καποιου
Ναι αλλά σε αυτη τη σελίδα υπάρχουν και περαστικοι, αυτο που κάνει εκτός του ότι κάνει κακό σε έναν ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ κανει κακό και στον εαυτό της. Θα της ζητούσα συναντηση αν ήμουν ο Τάσσος που νομίζει ; Είναι καθαρή λογική αυτό.
δεν εισαι ο Τασος οκ!δεν νομιζω να αμφιβαλλει κανενας σε αυτο
!!!τουλαχιστον οχι εγω
εχεις δικιο για τους περαστικους
μακαρι να λυθουν ολα γρηγορα για το καλο ολων μας!
Και όχι μόνο αυτό, αλλά τη συνάντηση της την ζήτησα μόνο και μόνο ΦΙΛΙΚΑ αυτο να διευκρινιστεί. Γιατί ήθελα να την πείσω ότι θα γίνει καλά και να της περάσω κάποια μηνύματα που ξέρω τι τραβάει ΚΑΙ για να την πείσω ότι δεν είμαι ο Τάσος αλλά τελείως άγνωστος. Και βρήκα το μπελά μου. Εκιδικητικές πράξεις οριακών. Καλό είναι να φιλοξενούνται άνθρωποι με προβλήματα, αλλά όχι να ισοπεδώνουν ανθρώπους που για την καλή ψυχή τους τους μιλάνε. Μου είχε ζητήσει κάποιες φορές συνάντηση και αρνήθηκα αρχικά. \'Υστερα όταν είδαμε ότι επικοινωνουμε γραπτά φίλοι-φίλοι είπαμε να βρεθούμε, αλλά μην παρεξηγούμε πράγματα. Από που κι ως που ? Ας σεβαστεί την ηλικία μου τουλάχιστον.
σε παρακαλω μην θιγεις τους οριακους!η Μαρια εχει δηλωσει οτι δεν ειναι δεν εχει τετοια διαγνωση κι αυτο απο το μυαλο της το βγαλε απο μια ταινια το χει πει οτι δεν εχει ακεραια διαγνωση
εμεις οι οριακοι φαντασιοπληκτοι δεν ειμαστε εχουμε 9 συγκεκριμενα χαρακτηριστικα!μην ανακατευεις τους οριακους!σε παρακαλω
μεσα στα 9 χαρακτηριστικα μας δεν ειναι το να μπερδευουμε τα προσωπικα του αλλου
ειμαστε νευρωτικοι κ μονο μα ΜΟΝΟ στην απορριψη κ στην εγκαταληψη γινομαστε τρελλοι
εσυ δεν απερριψες
σε παρακαλω ξανα μη θιγεις ομαδα αρρωστων
ΟΚΕΥ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΟΜΩΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ναι καταλαβαινω πως νιωθεις απλα ηθελα να ξεκαθαρισω κ γω με τη σειρα μου οτι δεν ειμαστε ετσι οι οριακοι!καμια σχεση
κ κατι αλλο θα σου πω
βλεπεις απο οτι μια ταινια της κολλησε στο μυαλο οτι ειναι οριακη ενω το να εισαι οριακος ειναι ΒΑΣΑΝΟ δεν ειναι κανενα τσιμπιδακι για τα μαλλια να το ζηλεψεις κ να το θελεις κ το λουστηκε χωρις να εχει διαγνωση δεν σου μπηκε στο μυαλο οτι αυτο το ατομο ψυχαναγκαζεται???κι οτι ισως ψυχαναγκαζοταν κ μαζι σου οντας αρσενικο??????οταν πλαθει ψυχαναγκασμους απο μια ταινια που ειδε δεν θα ψυχαναγκαστει με ενα αρσενικο που της δειχνει φιλικο ενδιαφερον?????
Μαρια το τηλ σου το εχω σβησει
σβησε κ συ το δικο μου
γιατι ξενερωσα εντελως κ κοιτα μην το εκθεσεις κ το δικο μου γιατι θα μαθεις τι εστι original οριακος
δεν θελω καμια επαφη μαζι σου!τα χα παρει που τα χα παρει που θεωρησες την αρρωστεια μου που παιδευομαι κ βασανιζομαι κατι κ καλα σουπερ γιατιο εισαι εξω απο το χωρο τωρα που εκανες κι αυτο με τον Μοναξια........αν κ δεν τον ξερω τον ανθρωπο ενα εχω να σου πω μην με ξαναενοχλησεις
κ μη διαδιδεις οτι εχουμε συναντηθει
!!!!!!!!!!εχω δει ταινιες Σπηλμπεργκ δεν χρειαζομαι αλλες!
Quote:
Originally posted by Mοναξιά
ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ MODERATORS.
Απο ενα μεμονωμενο γεγονος (το οποιο δεν αμφισβητω την σοβαροτητα του) θες να στησουμε ολοκληρη χωροφυλακη???
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ, ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ.
αφενως εχεις δικαιο, αφετερου δεν μπορω να μην πω οτι θα επρεπε να εκανες καλυτερη διαχειριση των στοιχειων σου.
Στο ιντερνετ ποτε δεν ξερεις με ποιον συνομιλεις.
Ασχετα απο ολα αυτα, η Κασσι εχει σε 2-3 συνατησεις, θα μπορουσες να ερθεις και εσυ αν ειχατε καποιο θεμα.
Αυτο δεν το λεω σαν προτροπη φυσικα....
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΑΣΣΟ !!!
Κατα καιρους γινονται μητινκς, αμα θες μπορεις να βρεθεις με το κοσμο που θα παει και εκει να αποδειξεις οτι νομιζεις εφοσν αυτο βολευει.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΟΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ PM ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ.
Ο Χ διαχειριστης σε ενα τετοιο σαιτ, δυστυχως παραμενει αμισθος και ειναι λογικο να τρεχει να βγαλει το ψωμι του οπως και εσυ που μπαινεις απο την δουλεια σου.
Αν ειναι να εχουμε τετοιες απαιτησεις να του κοψουμε και καποιο μισθο για να εχουεμ να λεμε....
ΒΟΗΘΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ , ΑΛΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ,
για πιο λογο???
ειλικρινα απαντησε μου, δεν καταλαβαινω το λογο να αποδειξεις σε καποιον κατι με το ζορι....
Ασε το καθενα να νομιζει οτι γουσταρει απο την στιγμη τουλαχιστον που εκανες τις πρεπουσες δηλωσεις.
Δηλαδη εγω αμα φανταστω οτι εισαι ο Ναπολεοντας, προκειται να κανεις κατι για αυτο???
ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ?
Οντως ηταν φαουλ κινηση.
Παρολα αυτα η Μαρια δεν ειναι κακη κοπελα.
Απλα ειναι επιπολαια και αγεται και φερεται.
Φυσικα της χρειαζεται ενα γερο χερι ξυλο αλλα.... αλλα.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΑΠΟΥ ? ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.
θα το γραψεις πολλες φορες οτι δεν εισαι ο Τασος???
ΕΛΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΑΣΣΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΕΡΑΣΤΗΣ ΣΟΥ.
προσωπικα εγω δεν θα ειχα ορεξη να δω μια τετοια γυναικα.
Δεν καταλαβαινω τι λογους εχεις και απευθυνεις τετοιες προσκλησεις....
Οκ ολα τα σαιτ εχουν μπορες...
θα περασει και αυτη.
Αντε καλη καρδιαααααααααα!!!
krino παντα συμφωνω μαζι σου αλλα δω κοιτα μια κακομαθεια κ μονο δεν μπορει να βγαζει στη φορα τηλ!!!!ειπαμε να κλασει οχι να χεσει κι ολας κ σορυ για την εκφραση αλλα τα χω παρει μιλαμε αγριως
αν ημουν ο Μοναξια θα χρειαζοταν μπραβους για να με δει!!!κ γω καμια 10αρια να με κρατανε!!!
Το ζήτησα (τη συνάντηση) για να πειστεί ότι δεν είμαι εγώ ! Αυτό είναι και η απάντησή μου στον krino. Το τηλέφωνο το έδωσα όπως της έγραψα για να με πάρει να πειστεί ότι δεν είμαι και ύστερα αν δεν πειστει ουτε απο αυτο να με δει κι απο κοντα. Στις ομαδικές σας συναντήσεις δεν ήθελα να εμφανιστώ, γιατί μέχρι τότε δεν είχα λόγο να το κάνω και η kassy21 δεν μου είχε πει ακόμα ότι υποπτεύεται ότι είμαι κάποιος γνωστός της. Ούτε καν με εκείνη δεν ήθελα να συναντηθώ όταν μου το ζήτησε για το λόγο ότι δεν ζητάω σχέση, απλά μου άρεσε να ανταλάσουμε κάποιες απόψεις γραπτά. Ποιός λόγος να συναντιέμαι με αγνώστους στο internet , δεν είναι τακτική μου. Παρακαλώ να καταλάβετε τη θέση μου. Δεν είμαστε όλοι φόρα παρτίδα να πηγαίνουμε σε ομαδικές συναντήσεις, άλλος έχει φοβίες άλλος αναστολές, αλλος δεν νοιώθει οικειος.Quote:
Originally posted by interappted
krino παντα συμφωνω μαζι σου αλλα δω κοιτα μια κακομαθεια κ μονο δεν μπορει να βγαζει στη φορα τηλ!!!!ειπαμε να κλασει οχι να χεσει κι ολας κ σορυ για την εκφραση αλλα τα χω παρει μιλαμε αγριως
αν ημουν ο Μοναξια θα χρειαζοταν μπραβους για να με δει!!!κ γω καμια 10αρια να με κρατανε!!!
Quote:
ετσι ε?
παντα συμφωνεις μαζι μου??
:P
Οκ δεν υπερασπιστηκα την Κασσι αν καταλαβες κατι τετοιο.
Και επειδη εχω βρεθει στην θεση του ανθρωπου καταλαβαινω και πως νιωθει.....
Αλλα τι βγαινει απο ολα αυτα τελικα??
παντα συμφωνω!!!!:P
τι βγαινει???ομαδικος αγωνας για την προστασια προσωπικων στοιχιων
φρικαρε κ μ ετο δικιο του ο ανθρωπος στη θεση του σε μιλαω...δεν θα μιλουσα καθολου ευγενικα
κ......................
η καλομαθεια δεν ειναι ψυχολογικο
πηραμε ολοι ενα μαθημα!
Quote:
Το ζήτησα (τη συνάντηση) για να πειστεί ότι δεν είμαι εγώ !
Αυτό είναι και η απάντησή μου στον krino.
επετρεψε μου να σου πω οτι ειναι λιγο αφελης η απαντηση σου.
Καθε ενας δηλαδη που σε αμφισβητει οτι δεν εισαι αυτος που εισαι, της - του ζητας συναντηση???
Εγω καταρχην δεν θα συναντιομουν για αυτο το λογο, για λογους εγωισμου.
Το τηλέφωνο το έδωσα όπως της έγραψα για να με πάρει να πειστεί ότι δεν είμαι και ύστερα αν δεν πειστει ουτε απο αυτο να με δει κι απο κοντα.
παλι δεν καταλαβαινω ποια ειναι η αναγκαιοτητα να πειστουν οι χιλιαδες Κασσι που υπαρχουν ποιος εισαι και ποιο οχι....
Στις ομαδικές σας συναντήσεις δεν ήθελα να εμφανιστώ, γιατί μέχρι τότε δεν είχα λόγο να το κάνω και η kassy21 δεν μου είχε πει ακόμα ότι υποπτεύεται ότι είμαι κάποιος γνωστός της. Ούτε καν με εκείνη δεν ήθελα να συναντηθώ όταν μου το ζήτησε για το λόγο ότι δεν ζητάω σχέση, απλά μου άρεσε να ανταλάσουμε κάποιες απόψεις γραπτά. Ποιός λόγος να συναντιέμαι με αγνώστους στο internet , δεν είναι τακτική μου.
Γενικως σωστα τα λες,
πλην οτι παρολο που δεν συναντιεσαι με κοσμο απο το ιντερνετ, με την Κασσι εκανες μια εξαιρεση.....
Ωραια λοιπον και εγω αμα σου πω οτι σε λενε Νικο, τι θα κανεις??
Θα μου στειλεις τηλεφωνο να δω ποιος εισαι???
Παρακαλώ να καταλάβετε τη θέση μου. Δεν είμαστε όλοι φόρα παρτίδα να πηγαίνουμε σε ομαδικές συναντήσεις, άλλος έχει φοβίες άλλος αναστολές, αλλος δεν νοιώθει οικειος.
Στο ειπα και πριν δεν ειναι υποχρεωτικο κατι τετοιο.
Θα μπορουσε να λυσει καποιο προβλημα.
Τελικα δεν θες να εμφανιστεις δημοσια (δεκτη η θεση σου) αλλα ηθελες να κανεις πριβε συναντηση με την Κασσι (για δικους σου λογους) οπου και δεν εκατσε....Και οχι μονο αυτο αλλα σε εξεθεσε εντελως ασχημα με το να δημοσιευσει οσα εβαλε....
Νοιζω οτι θα πρεπει να εχεις κατα νου οτι μερικες κινησεις που εκανες εχουν και ενα ρισκο το οποιο δεν το ελαβες υποψη σου.
Quote:
παντα συμφωνω!!!!:P
πατ πατ το interapptedακι...
αντε να κουλαρουμε ολιγον τωρα ε?
δικαιολογεις τα αδικαιολογητα κρινο!
αλλα σε αυτο επι ρισκου τελικα.....εχεις δικιο
Ο krino κάνει λάθος σε αυτό που έγραψε ότι παρά το ότι δεν συναντιέμαι με κανέναν , με την kassy θέλω να συναντηθώ. Ζήτησα συνάντηση ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ με εκείνη, μόνο και μόνο για να αμυνθώ, να δει την φάτσα μου και να πειστεί ότι δεν ειμαι ο φίλος της από τα παλιά. Ελάτε τώρα krino , νομίζω καταλαβαινόμαστε. Αν ήθελα συναντηση με τη kassy θα είχα δεχτεί όταν έμμεσα μου το είχε ζητησει κάτι μηνες πριν. \'Οτι έκανα λάθος και που της έστειλα μήνυμα ναι, το παραδεχομαι, δεν μου πάει άλλο να κάνω τον καλό σαμαρείτη, αλλά πιστέψτε μου, όσοι με γνωρίζουν εκτός το ξέρουν αυτό είναι στοιχείο μου. Θα έβλεπα οποινδήποτε μου ζητουσε βοηθεια, γι\'αυτο την πάτησα στη ζωη μου.
απο δω κ περα να προσεχεις ομως
αλλο καλος κι αλλο να πιανεσαι....
Εχεις το μηνυμα μου. Ειναι ολη η αλήθεια όπως το έχει και ο διαχειριστής. Η απιστευτη καθυστερηση του διαχειριστη με εξαντλει και υπολογίζω να αντιδρασω αλλιως. Δεν τίθεται θεμα απειλής εφόσον τον ανθρωπο δεν τον γνωρίζω, αλλά θεωρω αδιανόητο γι ένα οργανισμο όπως αυτός, να αφηνουν τα πραγματα στην τυχη τους τόοοοσες ώρες. Αυτό είναι πρωτοφανές φαινόμενο, δεν τίθεται καν θεμα, είναι νόμος μην δημοσιευτε προσωπικα στοιχεια. Τουλαχιστον αυτο θα μπορουσε να ειχε διαγραφει. Δεν μπορω να σας εμπιστευθω αν δεν δω πρακτικά μέτρα συντομα. \'Εχω υποχρεωσεις και αναγκάζομαι να παρακολουθώ ενα site εξαιτιας μιας ανωριμης και ψυχοπαθούς κοπέλας που δημοσιευει στοιχεια αγνωστου όπου της ερθει, και ενός διαχειριστη που καθυστερει. Ενα τηλέφωνο από κάποιον που τον γνωριζει - λογικά τοσες συναντησεις ειχατε - δεν θα έβλαπτε. Καντε το ανώνυμα στο κάτω κάτω. Επικοινωνησα με τον ΟΤΕ και δεν μου δίνουν ούτε κει το τηλέφωνό του. Μεγάλη προσοχή, με αυτά δεν παιζουν. Θα διαπιστώσετε ότι η παρουσία μου εδώ ήταν να βοηθήσω, αλλά αν χρειαστεί να κινδυνευω όπως κινδυνευω τώρα, θα αμυνθώ και θα πληγώσω ανεπανόρθωτα ! Ας του τηλεφωνήσει επιτέλους κάποιος που τον ξέρει. Αφού δεν θα μάθω ποιός του τηλεφώνησε, τί σας συγκρατεί ?Quote:
απο δω κ περα να προσεχεις ομως
αλλο καλος κι αλλο να πιανεσαι....
Θέλω να πω και κάτι άλλο. Μην περιμένετε να γίνει εδώ λαικό δικαστήριο ώστε να ακούσετε την άλλη πλευρά. Η κοπέλα μπαίνει απόσο εχω καταλάβει ξημερώματα, τότε που πεταει τος λασπες της σε αγνώστους. Δεν τίθεται θέμα να ακούσετε την άλλη πλευρά, τίθεται θέμα ηλεκτρονικού εγκλήματος. Και δεν θα κάτσω στα αυγά μου. Βοηθάω εθελοντικά ομάδες σαν κι αυτην από χρόνια τώρα και δεν ανέχομαι αυτη την συμπεριφορά !
Quote:
δικαιολογεις τα αδικαιολογητα κρινο!
αλλα σε αυτο επι ρισκου τελικα.....εχεις δικιο
σουτ εσυ....
παντα εχω δικαιο.
:P
Quote:
Ο krino κάνει λάθος σε αυτό που έγραψε ότι παρά το ότι δεν συναντιέμαι με κανέναν , με την kassy θέλω να συναντηθώ.
Ψαξε να βρεις μονος σου την αντιφαση,
νομιζω μπορεις.
Και τέτοιες ανοησίες συγνώμη που το λέω έτσι χοντρά για χωροφυλακή σε internet επιτέλους ας πάψουν !! Αν θέλετε να έχετε site αξιοπρεπές που οι θαμώνες να νοιώθουν ασφάλεια οφείλετε να το επιτηρείτε κύριοι !! \'Οπως όλα τα sites, ακόμα και τα πορνοsites έχουν moderators, έτσι οφείλετε να έχετεκαι σεις ! Θα σας καταγγείλω μα το Θεό. Γιατί αν μου γουστάρει εμένα και τρελλαθώ αύριο και έρθω εδώ να βάλω προσωπικα δεδομένα του κύριου Δωδώνη, εγώ και στην Γερμανία να ήμουν θα είχα βάλει λυτούς και δεμένμους να τον προστατεύσω @! και δεν θα τον άφηνα να καίγεται τόσες ώρες
Quote:
Και τέτοιες ανοησίες συγνώμη που το λέω έτσι χοντρά για χωροφυλακή σε internet επιτέλους ας πάψουν !! Αν θέλετε να έχετε site αξιοπρεπές που οι θαμλώνες να νοιώνθουν ασφάλεια οφείλετε να το επιτηρείτε κύριοι !! \'Οπως όλα τα sites, ακόμα και τα πορνοsites έχουν moderators, έτσι οφείλετε να έχετεκαι σεις ! Θα σας καταγγείλω μα το Θεό. Γιατί αν μου γουστάρει εμένα και τρελλαθώ αύριο και έρθω εδώ να βάλω προσωπικα δεδομένα του κύριου Δωδώνη, εγώ και στην Γερμανία να ήμουν θα είχα βάλει λυτούς και δεμένμους να τον προστατεύσω @! και δεν θα τον άφηνα να καίγεται τόσες ώρες
σε οτι με αφορα σαν απλος χρηστης:
Αν νομιζεις οτι δεν εισαι ικανοποιημενος (ειτε χθες ειτε σημερα ειτε αυριο) ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις ενα αλλο σαιτ που θα εχει και τυπους που μαστιγωνουν......
Δηλαδη βρεθηκε η κασσι να φερεται ανωριμα, πρεπει να την ακολουθεις και εσυ με υστεριες???
Ειπαμε ψυχραιμιααααααααααααααααα !!!!!!!!!
μοναξια αν θυμαμαι καλα, λες πως εισαι 34... αυτο δεν σου δινει μια παραπανω ψυχραιμια?και λιγη παραπάνω ωριμότητα απο τα 21?
Δεν φέρθηκε ανώριμα απλά. \'Εθεσε σε κίνδυνο προσωπικό δεδομένο , πράξη που διώκεται ποινικά. Δεν υφίσταται forum χωρίς επιτηρητες κι άστα αυτα για τα μαστιγώματα. Να έρθει εδώ να αποκαταστησει αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Εσένα θα ήθελες να γράψω εδώ το επώνυμό σου ή κάτι προσωπικό ? Αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα μ\'αυτά εγώ εχώ. Και είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι δεν είμαι αυτός που φαντασιώνεται αυτή η μικρή, ότι φοβάμαι γιατί αυτό που έδωσε είναι δικό μου στοιχείο και όχι αυτού του άσχετου ! Σας συμβουλεύω να σιωπήσετε, τουλάχιστον από σεβασμό σε μια κατάσταση. Δεν σας ειρωνευομαι ούτε σας εχθρευομαι. Ζητώ ένα forum να λειουργει με τους στοιχειωδεις κανόνες επιτήρησης. \'Ελεος πια, στο κάτω κάτω κάντε εμένα moderator να κάθομαι εδώ να επιτηρώ τα στοιχειώδη άμα δεν βρίσκετε κανέναν άλλο. \'Εχετε ιδέα τι θα πει moderator ? \'Η νομίζετε ότι επειδή έχετε ένα ιατρείο ή δεν ξέρω και γω τι (ο κύριος Δωδώνης) μπορεί να διατηρεί και site ? \'Εχετε υπόψην τις επιρροές μου ? Μπορώ να σας ενημερώσω γι\'αυτές σύντομα αν εξακολουθήσετε να κάνετε ότι ψιχαλίζει. Για μένα δεν ψιχαλίζει λοιπόν αγαπητέ και το χιούμορ είναι ακατάλληλο σε τέτοιες περιστάσεις.
αγαπητε μοναξιε,
εγω οτι ειχα να πω το ειπα.
Τα υπολοιπα αφορουν το ιδιοκτητη του σαιτ, και θα το συζητησετε μαζι.
Εγω εκφραζω τις αποψεις μου σαν απλος χρηστης και μεχρι εκει.
Δεν σκοπευω να αντιδικω με το καθενα εδω μεσα και μαλιστα επι αδικω.
Στο συγκεκριμενο μπορεις να κρατησεις οπου συμφωνουμε και να αφησουμε τις διαφωνιες μας πισω.΄
Κατι αλλο δεν εχω να πω.
2. Ποιες είναι οι μορφές του ηλεκτρονικού εγκλήματος;
1) Απάτη απλή
2) Τηλεπικοινωνιακή απάτη
3) Κυβερνοσφετερισμός (cybersquatting)
4) Προσβολή της προσωπικότητας- δυσφήμιση
5) Πορνογραφία, προσβολή της δημοσίας αιδούς, προστασία ανηλίκων
6) Προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας
7) Παράνομη διείσδυση σε δεδομένα (hacking, cracking)
8) Αλλοίωση ή διαγραφή δεδομένων με ιούς
9) Παράνομη επεξεργασία προσωπικών δεδομένων
10) Spamming δηλαδή η αποστολή πολυάριθμων e-mails με διαφημιστικό περιεχόμενο
Από νομικό έγγραφο. Με Bold ίσως το πρώτο σας λέει κάτι. Δεν έχω ανάγκη να συζητήσω με κανέναν τα αυτονόητα. Το άτομο είναι επικίνδυνο. Αν ήθελα να κάνω ζημια στη σελίδα σας θα το είχα κάνει με άλλο τρόπο πιστέψτε με, δεν ξέρετε τι παλιά \'\'*******\'\' είμαι στο δίκτυο και πόσα γνωρίζω για να εξολοθρεύω. Αλλά εδώ δεν ήρθα να καταστρέψω αλλά να κάτσω σαν μαλάκας να βοηθάω με το λόγο μου τους φίλους που πίστευα ότι ήταν σπαθιά. Επειδή κάποτε πέρασα σοβαρό λουκι όπως κι αυτοί και νοιώθω πολύ ικανός να τους βοηθήσω. Δεν το έχω δει σωτήρας, αλλά έτσι μ\'αρεσει, να βοηθάω. Βίτσιο μου, καλά τα λέτε, μαλάκας ήμουν μια ζωή. Και επειδή χτυπάω και την κατάχρηση χημικών φαρμάκων, αυτό και μόνο έφτανε για να με δουν πολλοί σαν επικίνδυνο και άλλοι να λένε ότι είμαι θρησκόληπτος. Ενώ ούτε μια φορά έχω πατήσει στην Εκκλησία.
\'Ετσι που κατέντησε η κοινωνία, σας δικαιολογώ, να σας φαίνεται μαλάκας ένας που θέλει να κάνει το καλό χωρίς όφελος.
\'Ενα σου λέω μόνο kassy21 ή όπως αλλιώς σε λένε. Αν τολμήσεις να ξαναδημοσιεύσεις προσωπικό μου δεδομένο είτε σε αυτό το site είτε οπουδήποτε αλλού στο internet, μ\'αυτό ή με άλλο ψευδωνυμο, να ξέρεις ότι τις φωτογραφίες σου που μου τις έστειλες παρά το ότι εγώ δεν στις ζήτησα ,και ορκίζομαι στην ψυχή του πατέρα μου γι\'αυτό ότι δεν σου τις ζήτησα γιατί άλλωστε από την πρώτη στιγμή αρνήθηκα ευγενικά συνάντηση μαζί σου, , θα τις δεις κορνιζωμένες σε όλο το internet ως αντίπραξη. Και επειδή ψάχνω και ψάχνω πολύ καλά, ένα σου λέω , επειδή ξέρω αργά ή γρηγορα θα διαβάσεις τα γραφόμενά μου. Μην τολμήσεις να με αγγίξεις ! Την υπόληψή μου και το καλό όνομα που έχω στο internet. \'Εχω επισημονικά άρθρα παντού και δεν είμαι τυχαίος. Αυτό σου λέω μόνο ! Και μια στρατιά φίλων από πίσω μου και όλοι αγωνιζόμαστε για κάτι ανθρώπους σαν και σένα. Εύχομαι ειλικρινά να νοιώσεις καλά, εγώ δεν απαξιώ, νοιάζομαι πραγματικά για σένα. Ο θυμός μου είναι γιατί δεν κατάφερα να σου δείξω πόσο καλοί είναι κάποιι άνθρωποι. Εύχομαι να μην διαγραφείς καιο με τον καιρό να δεις ότι είμαι ένας καλός φίλος και τίποτα παραπάνω, και όχι αυτός ο περιβόητος πρώην σου που σου είχε κολλήσει ότι είμαι.
ο,τι κ να πουμε εχεις δικιο Μοναξια
την επομενη φορα πρεπεο να σαι πιο προσεκτικος
ποση ψυχραιμια να χει ο ανθρωπος???
απλα ας εστιαστει το θεμα στον χρηστη που το εκανε κι ας αφησεις Μοναξια το φορουμ απειραχτο γιατι για μια φαντασιωση 21 χρονου δεν φταει ο dodoni ουτε κι εμεις
ο dodoni εδωσε ενα βημσ να ανοιγομαστε απο κει κ καλα εκανε δεν φταιει κανεις για αν εν αμελος παραβιασε τους κανονες ασχημα
κρινε τον οταν θα σου απαντησει τωρα ειναι off
αλλα απο κει κ περα ειμαστε κ μεις......νετομπατσο χρειαζομαστε οχι admin!!!
Μοναξιά, προσπερνώ τα 10 τουλάχιστον απειλητικά μηνύματα περί επιρροών, φίλων και λοιπόν επιφανών και απλώς σε ενημερώνω ότι τα μηνύματα που αφορούσαν παραβίαση προσωπικών δεδομένων, έχουν τροποποιηθεί/διαγραφεί.
Από κει και πέρα, δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να υπάρξει διαχείρηση 24ώρες το 24ωρο. Τα προβλήματα διευθετούνται το συντομότερο δυνατό αλλά στο μέτρο του εφικτού, το οποίο πρακτικά σημαίνει, εντός 24ωρου (χωρίς κι αυτό να αποτελεί κανόνα. Αν αποτελούσε, θα το έβρισκες γραμμένο στους όρους χρήσης)
Ολοι όσοι εγγράφονται εδώ καλούνται καταρχάς να διαβάσουν τους όρους χρήσης. Παράλληλα, οφείλουν να γνωρίζουν (κι αυτό είναι προσωπική ευθύνη του καθενός) ότι ένα φόρουμ ψυχολογίας, έχει όλους τους κινδύνους που έχει κάθε φόρουμ του διαδικτύου και μερικούς ακόμη επιπλέον.
Με βάση τα παραπάνω, ο κάθε ενήλικας μπορεί να αποφασίσει αν θέλει να αποχωρήσει, αν θέλει να παραμείνει, αν θέλει να εκτεθεί και σε ποιον βαθμό.
Θα πρέπει όμως να αποφασίσετε και σεις ποιός θα εξακολουθήσει να εκθέτει έναν άγνωστο σ\'αυτήν άνθρωπο ο οποίος έχει ήδη αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Εδώ δεν τίθεται θέμα προσωπικής αντιπαράθεσης, σχέσης ή απωθημένων. Εδώ μιλάμε για παραβίαση προσωπικού δεδομένου από ένα άτομο που δεν έχει επίγνωση τι κάνει, αφού δεν υπάρχει καν μια στοιχειώδης επαφή μεταξύ μας πέρα από κάποια τυπικά φιλικά μηνύματα. Επιβεβαίωση για το ότι δεν είμαι ο κύριος που φαντάζεται το κορίτσι αυτό, είναι το τηλεφώνημά μου στην inter που ήταν φίλη του μέλους και έχει καταλάβει και αποδεχθεί την αλήθεια. Το μέλος σας παραβίασε διεθνή κανόνα που ισχύει για όλα τα fora. Τα περί επιτήρησης δικό σας θέμα, αλλά αν ξανασυμβεί αυτό ή παρόμοιο ορκίζομαι σε ό,τι έχω ιερό ότι δεν θα περιμένω να αποκατασταθεί τόσες ώρες, αλλά θα κινηθώ νομικά. Σας σέβομαι αλλά σεβαστείτε και τα μέλη σας που δεν ήρθαν για ερωτοδουλειές εδώ αλλά είναι επιστήμονες και πιστεύουν σε αυτό που κάνετε.Quote:
Originally posted by NikosD.
Με βάση τα παραπάνω, ο κάθε ενήλικας μπορεί να αποφασίσει αν θέλει να αποχωρήσει, αν θέλει να παραμείνει, αν θέλει να εκτεθεί και σε ποιον βαθμό.
Δεν νομίζω ότι αμφισβήτησε κανείς πως έγινε παραβίασης προσωπικών δεδομένων, αδίκως κουβεντιάζουμε επ αυτού.
Το ζήτημα είναι η γρήγορη αποκατάσταση του προβλήματος και έχω την αίσθηση πως σέβομαι βαθιά τους ανθρώπους που συμμετέχουν στο φόρουμ και κάνω το καλύτερο δυνατό, στο μέτρο που μπορώ. Αυτό έκανα και σήμερα.
Αν ωστόσο για σένα η γρήγορη αποκατάσταση του προβλήματος νοείται μόνο εντός λίγων λεπτών ή έστω μίας, δύο ωρών, τότε θα σου συνιστούσα είτε να αλλάξεις φόρουμ, είτε να ετοιμαστείς για μήνυση προς κάθε εμπλεκόμενο (μέλος του φόρουμ που παραβίασε δεδομένα, ιδιοκτήτη του φόρουμ που άργησε να αντιδράσει κτλ)