ΑΥΠΝΙΑ!!ΠΟΙΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
Καλημέρα! είναι λιγες ωρες πριν ετοιμαστω για την δουλειαμου! άλλη μια νυχτα περασε προσπαθώντας να τα βρω με τον Μορφεα! ¨),δυστυχως δεν με θελει ! δυσκολα τον "πετυχαινω"!και αν γινει θα είναι για λιγες ωρες! αποτελσμα? να είμαι τις πιο σημαντικες ωρες για το προγραμμαμου υπερβολικα κουρασμένος! ,να φενομαι ταλαιπωρημενος ενώ δεν εχω κανει τυποτα.
Το προβλημαμου αυτό εχει να κανει με την αρρωστιαμου ,μεχρι πριν κατι μηνες -το 2013- υπηρξα εξαρτημενος (δλδη καθημερινα)πολυτοξικομανη� �, με κυρια ουσια την ηρωινη. Σχετικα με την απεξαρτηση απευθύνθηκα σε ιδιωτες ιατρους , αλλα κι σε δημοσια κεντρα με ομαδικες κι ατομικες συνεδριες, όπως και στο ψυχιατρείο θεσ/κης. Ταυτόχρονα εκανα αρκετες εξετασεις κι στον εγκεφαλομου λογο καποιον ασχημων συμπτοματων όπως πονοκέφαλοι μαζι με εμετους ανα συγκεκριμενα δαστηματα, δυσκολια στην συγκεντροσημου , ναυτια κ.α. προβλήματα οπου όλα αυτά μαζι εκαναν τον νευρολογο να με στειλει για αρκετες εξετασεις μαζι με τις εξετασεις για την απεξαρτηση. ετσι λοιπον για καποιες μερες περασα αυτή την ασχημη εμπειρια - αν κι δεν εχει καθολου πονο - ν καμω αιματολογικες εξετασεις, ουρα,κ.α , ακομα και σαλιο! κι μαγνιτικη ακτ/φια στον εγκεφαλο. Ευτυχως αυτό που φοβομουν -καρκινος δλδη- δεν βρεθηκε, υπηρξαν καποιες φλεγμονες στον εγκεφαλομου , κι η ασχημη κουβεντα των γιατρων " πως ο εγκεφαλοςμου είναι σαν καποιου αρκετα μεγαλητερουμου που πασχει από ανοια! " αλλα η μια ηταν ηγμοριτιδα κι οι άλλες μαλον εχουν να κανουν με τις ουσιες και ελπιζουμε πως είναι πληρος αναστρέψιμες.
Το πρόβλημα με την αυπνια ηταν γνωστο, όπως κι παλιοτερα οπωτες εκανα αποτοξινωση ειχα για καποιο χρονικο διαστημα αυπνιες,ετσι κι τωρα λοιπον τις βρηκα μπροσταμου.
Αυτην την φορα όμως δεν θελω να βοηθηθώ από φαρμακα σχετικα με αυπνιες!! μονο το αναγκαιο φαρμακομου οπου δεν είναι κατι το βαρυ,με μηδαμινες παρενέργειες. είναι συμπληρομα μια ουσιας που μου λυπει κι εχει να κανει με την καταθλυψη( εσιταλοπραμη κι άλλη μια δε την θυμαμαι)
Θελω να κοιμηθώ με φυσικο τροπο! ψαχνω λοιπον τους κλασικους τροπους, όπως ελαφρες τροφες ,χαμομιλι,.α. βοτανα που να βοηθουν.Μολις αρχησα να εχω καποια μικρα αποτελέσματα επαθα ένα ατύχημα οπου ειχε να κανει με την εληψη προσοχηςμου αφου ειμουν αυπνος.Ετσι λοιπον μετα το χειρουργιο κι την πλαστικη επεμβαση επρεπε να κατσω σπιτιμου στο κρεβατι!τις πρωτες μερες κοιμομουν παρα πολύ!!δυστυχως όμως την 3-4 μρα αρχησε παλυ το ιδιο!κι αυτή την φορα δεν ειχα τα θετικα της δουλειας και των απογευματινων εξοδωνμου στο πρόγραμμα ώστε να κουράζομαι καπως κι να εχω βοηθεια σαν ξαπλοσω!
Όλα αυτά με πηγαν πισω ψυχολογικα αλλα και ηθικα! τελευταιες μερες δεν κρατηθηκα κι αρχησα να πηγαινω δουλεια!δεν αντεχα!!ειχα τρελαθεί μεσα!!
Προσπαθω να είμαι πολύ προσεκτικος αφου τα μικροβια είναι μεγας φοβος για το χειρουργειομου, κυκλοφορω αλλα με υπερβολικη προσοχη!
Η αυπνιες όμως εκει!! δεν με αφηνουν, δεν λεω ότι είμαι 150 ωρες αγρυπνος, κοιμάμαι αλλα δυστυχως γυρο στην μιση ως 2 ωρες το πολύ! κι αυτό γινετε σε ασχετες στιγμες, το ενοχλητικο είναι ότι δεν μπορω να κρατηθω η να το αποφυγω!!αποτέλεσμα να κοιμαμε για μια ωρα ακομα κι στην δουλεια,αφου δεν μπορω!!κλεινουν τα ματιαμου !!ζαλίζομαι!! ολημου η μερα είναι μια σπαστικη κι εκνευριστικη διαδικασια!! με αποτελέσματα ασχημα όπως να είμαι νευρικος!να μην μπορω να εκφρασω αυτά που σκέφτομαι!! να μην μπορω να καμω δουλειες που θελουν καποιο χρονο, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝ ΒΙΒΛΙΟ, αποτέλεσμα να τροω τον ελευθερομου χρονο ,όταν θα εχω δυναμεις σε καποιες αρεες εξοδους, ειτε στον υπολογιστεί ,όπως εδώ - κι να σας εχω πριξει - ,Αν καποιοι από εσας ειχατε αυτό το πρόβλημα θα σας παρακαλουσα να μου προτηνετε μεθόδους που δοκιμασατε και πετηχαν! ξερω υπαρχουν πολλοι κι είναι γνωστοι!αλλα το πιοι από αυτους ειχαν αποτέλεσμα δεν το ξερω, για αυτό ρωτω εσας! Δε θελω να παω στα χαπια!! ο λογος είναι ότι ξερω καλα τον κακομου εαυτο!! ξερω ότι αν παρω τετοια χαπια, θα σκεφτω μετα να πιω κι κανα τσιγαρακι για να χαλαρωσω!κι μετα θα παω στα "αγαπημεναμου "δε θελω παλυ τα ιδια!! οσο κι να ακούγομαι παράξενος αυτό που περναω είναι πολύ δυσκολο για μενα! για τον δικομου οργανησμο!για το δικομου μυαλο είναι ορια!! είμαι σε δυσκολη θεση!! ζητω μονο λιγο να κοιμηθώ! ευχαρηστω